Dodaj do ulubionych

Kebab w Gliwicach

IP: *.broker.com.pl 27.05.10, 23:24
Witam wszystkich,
Mam pytanie do smakoszy kuchni tureckiej
Oczywiście można chodzić i próbować, ale chciałbym zapytać Was, gdzie
chodzicie na Kebaba? Czy macie jakieś swoje ulubione miejsca, które
rekomendujecie lub odradzacie? Jeśli tak to które?
Wrzucajcie miejscówki serwujące Kebaba wraz z krótka opinią pozytywna lub
negatywną.
Pozdrawiam,
Obserwuj wątek
    • Gość: Kustosz Re: Kebab w Gliwicach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.10, 07:15
      było. użyj wyszukiwarki
      • Gość: Cichy25 Re: Kebab w Gliwicach IP: *.kei.pl 03.06.10, 16:07
        A ja polecam Kebab Tadim znajduje się podajże na ul Jana Pawła II na przeciwko
        przystanku, sosy mają wyśmienite szczególnie czosnkowy. Mięsko krojone grubo
        nożem pycha, najważniejsze mają mięso z prawdziwego zdarzenia, widzę co jem, a
        nie mielone jak gdzie indziej.
        Sałatki tez mają ok, ciągle je zmieniają.
        • Gość: ziomek Re: Kebab w Gliwicach IP: *.chello.pl 23.06.10, 17:15
          dajcie numer do tadim kebaba jak macie
        • Gość: greg TADIM tragedia IP: *.energopomiar.com.pl 12.07.10, 09:52
          Nie rozumiem jak można polecać kebab na przeciw katedry w spelunie pt. Tadim, odradzam, poza tym zrobili ciekawy manewr bo w ulotkach którymi zaśmiecali miasto w cieście był za 6 zł na miejscu w loklalu okazało się że kosztuje już 8 zł. Nawet gdyby kosztował 3 zł to i tak nie warto. Polecam zwycięstwa albo pl piastów.
        • Gość: gość Re: Kebab w Gliwicach IP: *.centrum.gliwice.pl 26.09.11, 03:09
          Zapraszamy na oryginalnego kebaba
          Zawsze świeże zawsze smaczne w dobrej cenie
          ul.Piwna 1 obok placu piastów dowóz:500-119-787

www.kebabgliwice.pl
      • Gość: gosc Re: Kebab w Gliwicach IP: *.centrum.gliwice.pl 26.09.11, 02:53
        Zapraszam KEBAB 89

www.kebabgliwice.pl

• Gość: antyturek [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.10, 10:19
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: WydziałRobotykiPŚ Re: Kebab w Gliwicach IP: 213.251.189.* 04.06.10, 15:37
        Byłem wczoraj na kebabie poleconym tutaj, a mianowicie TADIM przy ul.JanaPawłaII
        Moje spostrzeżenia :
        Bardzo dobre mięso, rzeczywiście jest całości, krojone kawałami, a to rzadkość
        by nie trafić na mielone jak wszędzie. W kebabie 90% to mięso a 10% ciasto i
        sałatka czyli kolejny plus. Sosy łagodny i ostry też bardzo pyszne, mają
        zupełnie inny smak niż gdzie indziej, ciekaw jestem jak go robią. I ceny
        stosunkowo niskie w porównaniu z innymi kebabami i ich zawartością.
        • Gość: Renee Re: Kebab w Gliwicach IP: *.kei.pl 04.06.10, 23:55
          jadłem dzisiaj w tym Tadim kebaba, faktycznie bardzo dobre są, sporo tego mięsa
          tam wrzucają, a sos zamówiłem ostry, przepyszny. jeszcze tak dobrego kebaba
          Polsce nie wcinałem, podobny smak jadłem w Anglii pół roku temu. Teraz mają
          jakąś promocję, więc warto. Gdzie indziej za taką kasę nawet sałatki nie dostaniesz.
          • Gość: IGOR Re: Kebab w Gliwicach IP: *.kimsufi.com 06.06.10, 14:29
            wcześniej jadłam kebaby na ul. Boh. Getta Warszawskiego, ale bardzo się popsuła
            jakość jedzenia. Kebaby tam robią suche jak papier, i wypchane kapustą z cebulą,
            a sos robiony zamiast z jogurtu, to ze śmietany, ohydne....nigdy więcej.

Natomiast wczoraj całkiem wieczorem, byłem spróbować polecany wami kebab, i to
            był strzał w dziesiątkę. Smacznie, dużo mięska, sosik taki jak powinien być,
            kebab w miarę duży jak na "mały" a do tego gratisowo herbatka.
            • Gość: Alicja Re: Kebab w Gliwicach IP: 66.45.237.* 10.06.10, 16:36
              Wczoraj z mężem i córeczką byliśmy posmakować kebab który tak polecają
              Pierwsze wrażenie to stylowo urządzono, wygodnie, w czasie przygotowania kebabów
              dostaliśmy za dziękuję 3 zimne pepsi, kebaby robione szybko, nie musieliśmy
              długo czekać. Duży plus mają za mięso które nie jest mielone jak wszędzie, więc
              widzę co jem, mięso przewyższa składniki kebaba, sałatka świeża i smaczna, sosy
              bardzo pikantne (ten ostry) i delikatne ( ten łagodny czyli który ja zamówiłam)
              Dzisiaj znowu tam wpadniemy:)
    • Gość: james tean nowy kebab libanski IP: *.tangram.com.pl 10.06.10, 16:52
      na dworcowej od strony placa Piastow powstal nowy imbis libanski
      cos pysznego! wiekszosc dan (na razie sprobowalem pierwsze 3 z listy) za okolo 8
      zlotych, sporo mieska i przepyszne przyprawy
      ciasto swierzutkie prosto z pieca i jaka boska wolowina!
      zdecydowanie smaczniejszy niz inne kebaby w gliwicach
      • Gość: Advocate Re: nowy kebab libanski IP: 216.38.53.* 17.06.10, 12:43
        Wiesz co, byłem tam wczoraj na dworcowej, nie wiem czy to można nazwać mięsem,
        raczej zmielone coś, a te coś pozostawia wiele do myślenia.
        Pomimo że mięso mają nie dobre i mielone, to jeszcze oszczędnie nakładają.
        Natomiast będąc na kebabie w Tadim na ul.Jana Pawła II, to kupiłem kebaba za
        6zł, był duży, w środku prawdziwe mięsko, świeże sosy, świeża sałatka, i
        chrupiący placek.
        • Gość: do Advocate Re: nowy kebab libanski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.10, 00:11
          może masz numer telefonu do nich, to podaj nam::)
          • Gość: magda kebab Tadim, czy dowozi na telefon kebaby? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.10, 18:00
            Nie wiecie czy Tadim dowozi kebaby na zamówienie?, szukam tam numeru telefonu i
            nie mogę znaleźć, jeśli coś wiecie w tym temacie dajcie znać, pozdrawiam
            wszystkich smakoszy dobrych kebabów!!
      • patrykpluciennik Re: nowy kebab libanski 19.06.10, 15:53
        To nie jest kebab libański.
        Większość dań jest bez mięsa, nie zmienia to faktu, że ciasto tam mają świetne.

Tutaj więcej: www.ngliwice.pl/snack-liban-libanski-fastfood-na-dworcowej
        • Gość: ja Re: nowy kebab libanski IP: *.broker.com.pl 08.07.10, 17:04
          a kto powiedział że to jest kebab libański?
          W tadim masz kebab z prawdziwego zdarzenia pełno mieska i to jest najważniejsze
        • Gość: ja Re: nowy kebab libanski IP: *.broker.com.pl 08.07.10, 17:09
          32 307 03 03 to jest chyba numer do TADIM
          co do zawartości kebaba to rzeczywiście sporo, sporo mięsa dają
          widać że im zależy na kliencie i starają się jak mogą, wszystko czyściutkie, świeże.
          • Gość: tadek Re: nowy kebab libanski IP: *.3s.pl 12.07.10, 12:47
            To jest chamska reklama właścicieli TADIMa - wszystkie te posty zachwalające to
            miejsce.

Po lekturze tego wątku, poszedłem osobiście sprawdzić to cudo rzekome. Wrażenia
            co najwyżej przeciętne. Zwykła mielonka jak wszędzie i kiepski sos. Jedyne co na
            plus to cena.

Generalnie nie dajcie się nabrać na te zachwalające posty tutaj.
      • Gość: Smakosz Polecam ul.Hutnicza IP: *.180.24.84.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 20.08.11, 15:49
        Polecam nowy kebab na ul.Hutniczej przed GZUT-em w budce.Pychota
    • Gość: Ee Re: Kebab w Gliwicach IP: *.komag.gliwice.pl 12.07.10, 12:18
      smakoszami kebabów są moi synowie i ich doświadczenia przekazuję: Starszy dwa
      razy w życiu jadł kebaba kupionego na rynku - i dwukrotnie opłacił to ciężkim
      zatruciem. Nigdy więcej. Młodszy chętnie chodził do AKROPIS (obecnie przy
      komisie obok pawilonu małego handelku. Dobre, ale potwornie długo się czeka.
      Obaj obecnie przenieśli się do TADIM-a i nie żałują (jakkolwiek nie chwaląc się
      preferują kebaby robione przez mamunię:))
      • Gość: tylko Re: Kebab w Gliwicach IP: *.de 02.08.10, 18:37
        Od jakiegoś czasu też tam kupuję kebaby i zdecydowanie polecam, zauważyłem też
        pewną rzecz, że oni mają już swoich stałych klientów, ludzie wracają do nich,
        więc to o czymś świadczy. Dla mnie na plus jest dobre mięso, pikantne sosy, i
        zawsze ŚWIEŻE sałatki, robione na bieżąco, bo szybko schodzą.
    • Gość: arkadas TADIM IP: 109.243.10.* 02.08.10, 19:21
      uwaga na Tadim
      mieli juz 2 sprawy w sanepidzie i wysoskie kary do placenia bo sprzedawaja
      zepsute mieso!!
      • Gość: Liliana Re: TADIM IP: 213.251.189.* 06.08.10, 02:12
        dzisiaj też tam bałem, i potwierdzam kebab jest bardzo dobry, ja dużą wagę
        zawsze przywiązuję do mięsa i sałatek, mięsko bardzo bardzo pyszne, chrupiące, a
        sałatka nie taka jak wszędzie gdzie dominuje sama kapusta, tylko POMIDORKI,
        OGÓRKI, itp....
        Ja płaciłam za kebaba 7 zł.
        • Gość: kibic Re: TADIM IP: *.dip.t-dialin.net 06.08.10, 08:27
          Widzę Liliana, ze ty do pasa to chłop, a od pasa w dól to jesteś baba, czy cuś?:-)))
          • Gość: Grzechu Re: TADIM IP: *.eimperium.pl 09.08.10, 04:28
            Tadim zdecydowanie na TAK!!!
        • Gość: JA Re: TADIM IP: *.tarnowskiegory.vectranet.pl 05.11.13, 21:33
          Bo w kebabie nie powinno być ogórka ani pomidorka!!! Nie tędy droga z tymi dodatkami są GYrosy!!!
    • Gość: antymoher TADIM IP: *.netcologne.de 09.08.10, 09:30
      tylko mohery nie chodza do TADIM
      najlepsza restauracja w calych gliwicach!!
      • Gość: antymoher turkish power IP: *.netcologne.de 09.08.10, 10:06
        jeszcze powiem wam tyle
        znam szefa TADIM, bylismy kiedys na wyrywie i wogole
        koles daje czadu, stawial rowno i wie jak sie towar wyrywa, a polki lubiom turkow
        wiencej takich kolesi to bedzie kolorowo u nas !
    • Gość: student Re: Kebab w Gliwicach IP: *.centrum.gliwice.pl 11.11.10, 19:57
      Kebab 89 Polecam.
    • Gość: kebab 89 Re: Kebab w Gliwicach IP: *.centrum.gliwice.pl 11.11.10, 21:31
      Zapraszamy na oryginalnego kebaba
      Zawsze świeże zawsze smaczne w dobrej cenie
      ul.Piwna 1 obok placu piastów dowóz:500-119-787
    • Gość: płoza Re: Kebab w Gliwicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.10, 23:51
      jest jakis nowy otwarty na koperniku, chyba jowisza
      • Gość: asia Re: Kebab w Gliwicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.10, 10:15
        ja nie mogę go znaleźć
    • Gość: party Re: Kebab w Gliwicach IP: *.gl.digi.pl 11.02.11, 23:33
      na rynku dostałem zimnego kebaba. ale to po imprezie :) najgorszy wg mnie jest naprzeciw pl krakowskiego
    • Gość: turecki fan Re: Kebab w Gliwicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.11, 00:29
      Ja mozna jeść to świństwo?
      • Gość: Smakosz kebaby,hamburgery,hot-dogi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.11, 22:05
        Polecam ul.Hutnicza Gliwice.Pyszne jedzonko szybki dowóz tel.795-979-190.Mają nie tylko kebaby ale hamburgery, hot-dogi, zapiekanki,pity greckie i z kebabem,frytki.Polecam gorąco!!!!!!!!!!
    • Gość: basia Re: Kebab w Gliwicach IP: *.clubnet.pl 06.01.12, 12:53
      ja najbardziej polecam ali babe na zwyciestwa wszystko pyszne
      • Gość: michu nowy kebab IP: *.dynamic.chello.pl 03.05.12, 21:40
        nowa buda stoi na sośnicy przy Jedności zaraz przy biedronce (na parkingu) i sprzedaje gość o ciemniejszej karnacji niż "Kowalskiego" jadł ktoś? Ceny ma raczej niewyróżniające się, ale smak nie wiem...
        • Gość: Szalony Polski Keb Re: nowy kebab IP: *.proxnet.pl 30.03.14, 14:39
          ten pan nie ma nawet wody doprowadzonej do tej budki więc podejrzewam, że higiena jest 100% zachowana. Pewnie nóż wyciera od dupsko
    • Gość: jaś najlepszy kebab IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.13, 15:37
      Jadłem wczoraj kebaba w Yasir europa centralna na Pszczyńskiej nie ma sobie równego w gliwicach mięso super, ilość duża, sałatki widać że dopiero robione ,sosy bajka i co najważniejsze czysto nawet bardzo Polecam
      • Gość: BUMM Re: najlepszy kebab IP: *.play-internet.pl 02.02.14, 20:31
        A ja po nim miałem srake :-/
    • Gość: mirek najlepszy kebab IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.13, 14:52
      Najlepszy kebab w Gliwicach w Europie Centralnej lepszego nie jadłem porcja mięsa duża czuć że świeżo i czysto. POLECAM
    • Gość: Dari Yasir IP: *.32.106.176.ip4.krucznet.com.pl 27.01.14, 20:07
      Jak czytam te komentarze o tym kebabie w europie ! masakra...
      Ciasto przylepia sie do zebow, w ogole szkoda gadac jezeli chodzi o tortille. mieso wg. mnie nie bylo dobrej jakosci do tego nie swieze i dostalam je z odgrzewacza zamiast skrojonego.. szkoda gadac jedyne co to salatka byla okey. nic wiecej nie polecam !;/
      • Gość: Mniamn Re: Yasir IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.15, 04:33
        Najlepszy Kebab w Gliwicach to Kapadokya Kebab , jako Polak co mieszkal w Turcji 5 lat - moge powiedzic ze wlasnie w tym kebabie wszystko jest idetycznie jak w Turcji. kto tam probuje to sam zrozumie mnie ;) plac krakowski
        • syndia18 Re: Yasir 06.02.15, 18:40
          Zapraszam do nowo otwartego kebaba, przy ulicy Plac Piastów ;) (Przystanek autobusowy, czerwona budka)
          • Gość: andy Re: Yasir IP: *.gl.digi.pl 17.02.15, 12:56
            Jadłem ten syf, bo inaczej nie mogę nazwać tego kebebopodobnego "czegoś" na Piwnej. Dramat! Nigdy więcej!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka