Dodaj do ulubionych

Antysemita Mirek wytrzezwial!

IP: *.pppool.de 24.02.02, 23:55
Mirek po hangrze z braku alkoholu i po wyleczeniu kaca, znow jest wsrod nas,
cieszymy sie juz na jego szowinistyczno antysemickie gderanie :-)))))))))))

Obserwuj wątek
    • meg_s Re: Antysemita Mirek wytrzezwial! 24.02.02, 23:58
      Gość portalu: ! napisał(a):

> Mirek po hangrze z braku alkoholu i po wyleczeniu kaca

zazwyczaj ludzie sądzą innych wg siebie

• Gość: ! Re: Antysemita Mirek wytrzezwial! IP: *.pppool.de 25.02.02, 00:02
        masz racje meg, niebedziemy wnikali w nacjonalizm podstarzalej kobiety!!!
        • meg_s Re: Antysemita Mirek wytrzezwial! 25.02.02, 00:12
          Gość portalu: ! napisał(a):

> masz racje meg, niebedziemy wnikali w nacjonalizm podstarzalej kobiety!!!

o! Ballest to ty?
          • Gość: !!! Re: Antysemita Mirek wytrzezwial! IP: *.dip.t-dialin.net 25.02.02, 00:14
            meg_s napisał(a):

> Gość portalu: ! napisał(a):
            >
            > > masz racje meg, niebedziemy wnikali w nacjonalizm podstarzalej kobiety!!!
            >
            > o! Ballest to ty?

mania przesladowcza ?????????? ;-)))))))
            • Gość: Ballest Re: Antysemita Mirek wytrzezwial! IP: 2.3.STABLE* / 10.145.112.* 25.02.02, 08:59
              Meg, JESTEM OBRAZONY, Jak moglas przypuszczac, ze to ja, nigdy bym Cie
              podstarzala nie nazwal. jak sam starszy jestem.
              • meg_s Re: Antysemita Mirek wytrzezwial! 25.02.02, 09:03
                Gość portalu: Ballest napisał(a):

> Meg, JESTEM OBRAZONY, Jak moglas przypuszczac, ze to ja, nigdy bym Cie
                > podstarzala nie nazwal. jak sam starszy jestem.

co do wieku - sama prawda, więc to mnie nie może dotknąć
                a co do reszty, to Ty zacząłeś

• meg_s ps 25.02.02, 09:18
                  na marginesie, z innej beczki - czy MKK to jedna z Twoich wrocławskich znajomych
                  pań, czy znajomość tylko z forum?
                  • ballest Re: ps do meg 25.02.02, 11:27
                    Moje wroclawskie znajomosci, to wszystko dziouchy z naszej firmy.
                    Z tymi sie znam bardzo dobrze, bo one tez do Frankfurtu przyjezdzaja.
                    Pisza takze na Forum.GG mam od nich.
                    Skad wiesz, ze znam MKK ? Ja znam tylko z Forum, bo sie z nia
                    kiedys "klocilem", mam tez prywatny kontakt do niej , ale tylko przez Emaile i
                    nic wiecej.
                    Jest bardzo ostra w dyskusji, ale bardzo fair i za to ja lubie.
                    We Wrocku mam za duzo znajomych i jak tam jestem na pare dni to nigdy
                    wszystkich nie odwiedze, tylko wlasciwie zawsze te same osoby.
                    Ona zobaczyla zdjecia od Magi i Matti i jej sie bardzo podobaly.
                    Wlasnie dostalem od niej emaila.
                    Jak teraz pojade do Gliwic, to odwiedze we Wrocku kolege, co mu juz od lat
                    obiecuje, ze do niego wstapie.
                    Tego nie znam z firmy, tylko prywatnie z Sosnicy.
                  • ballest Re: ps 25.02.02, 11:28
                    Z czym zaczalem ???????
                    Jestes, albo????
                • Gość: Patriota Re: Antysemita Mirek wytrzezwial! IP: *.dip.t-dialin.net 27.02.02, 22:21
                  217.97.32.137/magda/zdjecia/07.jpg
                  • Gość: Patriota Re: Antysemita Mirek wytrzezwial! IP: *.dip.t-dialin.net 27.02.02, 22:23
                    217.97.32.137/magda/zdjecia/foto09.htm
                    • Gość: Jimi Re: Antysemita Mirek wytrzezwial! IP: *.czarnecki.silesianet.pl 27.02.02, 22:34
                      Dziękujemy za Twoje zdjecia z pracy i z roboty.
                      Skąd tylko takie piękne Twoje ujęcia? Wynająłeś fotografa, żeby Cię obserwował,
                      czy to paparazzi?
                      • Gość: JIimi Re: Antysemita Mirek wytrzezwial! IP: *.czarnecki.silesianet.pl 27.02.02, 22:35
                        Gość portalu: Jimi napisał(a):

> Dziękujemy za Twoje zdjecia z pracy i z roboty.

... no i z wrażenia zapomniałem - i z ogórdka oczywiście

• Gość: Jimi Re: Antysemita Mirek wytrzezwial! IP: *.czarnecki.silesianet.pl 27.02.02, 22:39
                          Gość portalu: JIimi napisał(a):

> Gość portalu: Jimi napisał(a):
                          >
                          > > Dziękujemy za Twoje zdjecia z pracy i z roboty.
                          >
                          > ... no i z wrażenia zapomniałem - i z ogórdka oczywiście

znaczy się - z ogródka... oczywiście
                          >
                          >

• Gość: alosza Re: Antysemita Mirek wytrzezwial! IP: *.dip.t-dialin.net 03.03.02, 15:06
                            Postuluje zwiększć cenę denaturatu, ponieważ jest trunkiem gatunkowym i
                            powinien być dostępny tylko dla elity!
          • Gość: Stach Re: Antysemita Mirek wytrzezwial! IP: *.pppool.de 05.03.02, 21:12
            mirus ty odpadzie
            • Gość: Ballest Re: Prosba IP: 2.3.STABLE* / 10.145.112.* 06.03.02, 09:29
              Byc moze Mirek, jako bardzo uczuciowy czlowiek jest wiecej podatny na alkohol
              jak inni, ale to jest jego prywatna sprawa i sie za to z niego nie nabijajcie.
              Zreszta znacie przyslowie;--Intelligenz trinkt, Dummheit frisst --"Inteligencja
              pije, a (gupota) czytaj chlopstwo zre "
              Proszam wos chopcy , nikogogo osobiscie nie obrazac, bo wom sie napewno tez nie
              podobou zachowanie Hanyska, vond... mesca czy sikornika.
              • Gość: ! Re: Prosba IP: *.pppool.de 08.03.02, 20:38
                Drogi ballestremku, jo tu nikogo nie obrazam tylko nazywam po tym co wypisuje, a
                ze mirus to antysemita to wiadomo, poczytaj jego opowiesci, te inne fajansy tez w
                tym nic zlego nie widza czyli tez antysemici.
                • Gość: Maja Bau Re: Prosba IP: *.bmj.net.pl 08.03.02, 23:02
                  Adolfik! Do budy siersciuchu!
            • lech_niedzielski Re: Antysemita Mirek wytrzezwial! 10.03.02, 13:14
              maniera.wbp.zabrze.pl/foto/humor/wice/original/lykend-m.gif

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka