Gość: ! IP: *.pppool.de 24.02.02, 23:55 Mirek po hangrze z braku alkoholu i po wyleczeniu kaca, znow jest wsrod nas, cieszymy sie juz na jego szowinistyczno antysemickie gderanie :-))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
meg_s Re: Antysemita Mirek wytrzezwial! 24.02.02, 23:58 Gość portalu: ! napisał(a): > Mirek po hangrze z braku alkoholu i po wyleczeniu kaca zazwyczaj ludzie sądzą innych wg siebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Re: Antysemita Mirek wytrzezwial! IP: *.pppool.de 25.02.02, 00:02 masz racje meg, niebedziemy wnikali w nacjonalizm podstarzalej kobiety!!! Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: Antysemita Mirek wytrzezwial! 25.02.02, 00:12 Gość portalu: ! napisał(a): > masz racje meg, niebedziemy wnikali w nacjonalizm podstarzalej kobiety!!! o! Ballest to ty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!! Re: Antysemita Mirek wytrzezwial! IP: *.dip.t-dialin.net 25.02.02, 00:14 meg_s napisał(a): > Gość portalu: ! napisał(a): > > > masz racje meg, niebedziemy wnikali w nacjonalizm podstarzalej kobiety!!! > > o! Ballest to ty? mania przesladowcza ?????????? ;-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ballest Re: Antysemita Mirek wytrzezwial! IP: 2.3.STABLE* / 10.145.112.* 25.02.02, 08:59 Meg, JESTEM OBRAZONY, Jak moglas przypuszczac, ze to ja, nigdy bym Cie podstarzala nie nazwal. jak sam starszy jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: Antysemita Mirek wytrzezwial! 25.02.02, 09:03 Gość portalu: Ballest napisał(a): > Meg, JESTEM OBRAZONY, Jak moglas przypuszczac, ze to ja, nigdy bym Cie > podstarzala nie nazwal. jak sam starszy jestem. co do wieku - sama prawda, więc to mnie nie może dotknąć a co do reszty, to Ty zacząłeś Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s ps 25.02.02, 09:18 na marginesie, z innej beczki - czy MKK to jedna z Twoich wrocławskich znajomych pań, czy znajomość tylko z forum? Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: ps do meg 25.02.02, 11:27 Moje wroclawskie znajomosci, to wszystko dziouchy z naszej firmy. Z tymi sie znam bardzo dobrze, bo one tez do Frankfurtu przyjezdzaja. Pisza takze na Forum.GG mam od nich. Skad wiesz, ze znam MKK ? Ja znam tylko z Forum, bo sie z nia kiedys "klocilem", mam tez prywatny kontakt do niej , ale tylko przez Emaile i nic wiecej. Jest bardzo ostra w dyskusji, ale bardzo fair i za to ja lubie. We Wrocku mam za duzo znajomych i jak tam jestem na pare dni to nigdy wszystkich nie odwiedze, tylko wlasciwie zawsze te same osoby. Ona zobaczyla zdjecia od Magi i Matti i jej sie bardzo podobaly. Wlasnie dostalem od niej emaila. Jak teraz pojade do Gliwic, to odwiedze we Wrocku kolege, co mu juz od lat obiecuje, ze do niego wstapie. Tego nie znam z firmy, tylko prywatnie z Sosnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patriota Re: Antysemita Mirek wytrzezwial! IP: *.dip.t-dialin.net 27.02.02, 22:21 217.97.32.137/magda/zdjecia/07.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patriota Re: Antysemita Mirek wytrzezwial! IP: *.dip.t-dialin.net 27.02.02, 22:23 217.97.32.137/magda/zdjecia/foto09.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jimi Re: Antysemita Mirek wytrzezwial! IP: *.czarnecki.silesianet.pl 27.02.02, 22:34 Dziękujemy za Twoje zdjecia z pracy i z roboty. Skąd tylko takie piękne Twoje ujęcia? Wynająłeś fotografa, żeby Cię obserwował, czy to paparazzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JIimi Re: Antysemita Mirek wytrzezwial! IP: *.czarnecki.silesianet.pl 27.02.02, 22:35 Gość portalu: Jimi napisał(a): > Dziękujemy za Twoje zdjecia z pracy i z roboty. ... no i z wrażenia zapomniałem - i z ogórdka oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jimi Re: Antysemita Mirek wytrzezwial! IP: *.czarnecki.silesianet.pl 27.02.02, 22:39 Gość portalu: JIimi napisał(a): > Gość portalu: Jimi napisał(a): > > > Dziękujemy za Twoje zdjecia z pracy i z roboty. > > ... no i z wrażenia zapomniałem - i z ogórdka oczywiście znaczy się - z ogródka... oczywiście > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alosza Re: Antysemita Mirek wytrzezwial! IP: *.dip.t-dialin.net 03.03.02, 15:06 Postuluje zwiększć cenę denaturatu, ponieważ jest trunkiem gatunkowym i powinien być dostępny tylko dla elity! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stach Re: Antysemita Mirek wytrzezwial! IP: *.pppool.de 05.03.02, 21:12 mirus ty odpadzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ballest Re: Prosba IP: 2.3.STABLE* / 10.145.112.* 06.03.02, 09:29 Byc moze Mirek, jako bardzo uczuciowy czlowiek jest wiecej podatny na alkohol jak inni, ale to jest jego prywatna sprawa i sie za to z niego nie nabijajcie. Zreszta znacie przyslowie;--Intelligenz trinkt, Dummheit frisst --"Inteligencja pije, a (gupota) czytaj chlopstwo zre " Proszam wos chopcy , nikogogo osobiscie nie obrazac, bo wom sie napewno tez nie podobou zachowanie Hanyska, vond... mesca czy sikornika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Re: Prosba IP: *.pppool.de 08.03.02, 20:38 Drogi ballestremku, jo tu nikogo nie obrazam tylko nazywam po tym co wypisuje, a ze mirus to antysemita to wiadomo, poczytaj jego opowiesci, te inne fajansy tez w tym nic zlego nie widza czyli tez antysemici. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Bau Re: Prosba IP: *.bmj.net.pl 08.03.02, 23:02 Adolfik! Do budy siersciuchu! Odpowiedz Link Zgłoś
lech_niedzielski Re: Antysemita Mirek wytrzezwial! 10.03.02, 13:14 maniera.wbp.zabrze.pl/foto/humor/wice/original/lykend-m.gif Odpowiedz Link Zgłoś