Gość: rodak IP: *.dip.t-dialin.net 17.10.04, 11:31 zapytaj ballest co sadzi na ten temat , : Germany is bankruptcy - debt retirement not possibly... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
carrramba Re: Do Carrramba 17.10.04, 11:47 Gość portalu: rodak napisał(a): > zapytaj ballest co sadzi na ten temat , : > > Germany is bankruptcy - debt retirement not possibly... Nie wiem o co chodzi, Rodaku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodak Re: Do Carrramba IP: *.dip.t-dialin.net 17.10.04, 11:52 myslalem ze znasz angielski Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Do Carrramba 17.10.04, 11:57 Gość portalu: rodak napisał(a): > myslalem ze znasz angielski nie wiem co ma Ballest do rzeczy, nie chodzi mi o angielski! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodak Re: Do Carrramba IP: *.dip.t-dialin.net 17.10.04, 12:00 A JA TAM LUBIE SWOJ SMRODEK..hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodak Re: Do Carrramba IP: *.dip.t-dialin.net 17.10.04, 12:04 Re: Do Carrramba Autor: Gość: rodak IP: *.dip.t-dialin.net Data: 17.10.2004 12:00 -------------------------------------------------------------------------------- A JA TAM LUBIE SWOJ SMRODEK..hehe To napisal laband-szwager to on smierdzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodak Re: Do Carrramba IP: *.dip.t-dialin.net 17.10.04, 12:02 Bo na tematy Niemieckie ballest nie rozmawia , mimo ze jest z Niemiec i jest Niemcem. Ale na tematy Polskie tylko zle to bardzo chetnie wszystko w Polsce jest najgorsze - to ballest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodak Re: Do Carrramba IP: *.dip.t-dialin.net 17.10.04, 12:12 Za granicą unikaj Polaka, bo wiadomo, że nikt tak nie zrobi koło pióra jak rodak rodakowi Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Do Carrramba 17.10.04, 12:14 No wiesz, nie wiem dlaczego nie rozmawia na tematy niemieckie, moze dlatego iz jest to polski protal ? nie mam pojecia. Na dobra sprawe nie znam ani Ballesta ani Labanda. Oni mnie pewnie tez nie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodak Re: Do Carrramba IP: *.dip.t-dialin.net 17.10.04, 20:09 Kłam mi, Carrramba, kłam mi do ucha Posłuchaj bicia mego serducha. Ja słów twych pragnę całym mym ciałem Ja wszystko to dawno podejrzewałem Wiem że ktoś zabrał moje pieniądze Zabierz je głupcom, co nami rządzą! Zabierz pieniądze bankom bogatym Przywieź mi tutaj, do mojej chaty! Dla ciebie będę czysty i gładki Wchodź więc, Carrramba, między pośladki Nawet gdy będzie bolało trochę Ja ciebie kocham i będę miał radochę Odpowiedz Link Zgłoś