Gość: Ballest IP: 212.162.14.* 02.06.01, 00:02 No i co Jelenia my jestesmy Shinkansen miedzy Tokyo i Nagoya a wy jestescie towarowy miedzy nysom a opolem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bondido Re: Gliwice gora IP: *.jgora.dialog.net.pl 02.06.01, 01:16 ostatnio raczej towarowy pomiędzy Jelenią Górą a Wałbrzychem (podobno to najwolniejsza linia w kraju). Do tego semafory sie poblokowały, a niespodziewane opady śniegu zasypały tory. Hylę czoła przed nowymi liderami. Ale bądźcie czujni. Tak łatwo się nie poddajemy :) Z kolejowym pozdrowieniem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bondido Re: Gliwice gora IP: *.jgora.dialog.net.pl 02.06.01, 01:33 ups! sorki za ortografię :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ballest Re: Gliwice gora IP: 212.162.14.* 02.06.01, 01:47 Bondi jestes wspanialy, musze sie przyznac ze J.Gora jest mi bardzo sympatyczna i kolezanka ode mnie w waszym miscie studiuje. Bondi przenies sie do Gliwic mozesz u Meg mieszkac , inteligentniejszej na calym SLASKU nie spotkasz a wyobraz sobie Magi sie tez tam przeprowadzi, no to maz SEX , SEX , SeX i inteligencje PUR. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magiczna Re: Gliwice gora IP: *.osi.gda.pl 02.06.01, 09:09 Co wy kuzwa z tym seksem??? Co ja takiego powiedzialam ze wyciagacie takie wnioski??? Magi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bondido Re: Gliwice gora IP: *.jgora.dialog.net.pl 02.06.01, 14:25 pomijając temat SEXu :) : Ostatnio ujawniła mi się nawet jakaś rodzina z Gliwic. W ogóle , to myslałem, że to zwykłe górnośląskie miasto, ale po przyjrzeniu się głosom na Waszym forum dochodzę do wniosku, że muszę Gliwice odwiedzić (a byłem już kiedyś niedaleko rowerem, tylko nie przypuszczałem, że warto). Pozdrowienia dla WSZYSTKICH Gliwiczanek i nie tylko (w których inteligencję i urodę nie śmiem wątpić). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ballest Re: Gliwice gora IP: 62.67.1.* 02.06.01, 15:12 Zwykle slaskie miasto? nie Gliwicw nie jest podobne do innych slaskich miast ono jest podobne do Wroclawia musze przyznac raczej Breslau bo tak sie wtedy Wroclaw nazywal . Gliwice to przed wojna miasto administracji i szkol no i siedziba dyrkcji wielkich Hut jak Hermina. VOH,czy Ballestremow. Ul.Zwyciestwa (Wilchelmstraße) to najpiekniejsza ulica na calym GORNYM I DOLNYM SLASKU a Gliwicka poczta to cudenko. Gliwice mialy tez pierwsza tramwajowa linie elektr. w Europie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bondido Re: Gliwice gora IP: *.jgora.dialog.net.pl 02.06.01, 15:54 Chwila poszukiwań... i mam. Koleżanka przysłała mi kiedyś widokówkę z Gliwic. Na obrazku: Zamek (Muzeum Archeologiczno - Historyczne) Muszę jednak stwierdzić, że nic ciekawego. Może fotograf jakiś kiepski był? A kartka jest jakości z okolic lat 70-tych (a wysłana w '93) - kolory jakieś wyblakłe, panowie w dzwonach, wózek taki, w jakim mnie mama woziła. Do tego drzewa bez liści, choć lato - bo pani jest w kusej sukieneczce. Moje wrażenie jak patrzę - zwrot o 180stopni i jakieś familoki i dymiące kominy powinny się pojawić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ballest Re: Gliwice gora IP: 62.67.12.* 02.06.01, 16:28 Bondi ! Ty jestes skarbem , wyslij ta kartke (jesli masz scanner) na Gliwice@gliwice.com chetnie ja zobacze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg Re: Gliwice gora IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.01, 17:14 zwrot o 180 i Urząd Stanu Cywilnego w starej kamienicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ballest Re: Gliwice gora IP: 62.67.0.* 02.06.01, 21:47 Tak,tak Meg to tez czytalem , staraj sie o Twoje rodz.strony a nie o jelenia, choc bondito jest klasa dla siebie choc bondito jest klasa dla siebie i mysle ze kiedys sie jeszcze prywatnie spotkamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg Re: Gliwice gora IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.01, 09:50 w moich czasach krążył na Politechnice Śląskiej jej "hymn" ( na melodię piosenki kabaretu "Elita"): "..nie angielska i nie polska, ale nasza, nasza śląska nie jakieś inne świata stolice - ale Gliwice, ale Gliwice" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rem Re: Gliwice gora IP: 62.67.8.* 03.06.01, 22:22 Mega dobrze, naprawde nigdy nie slyszalem, ale jestem przekonany ze jak sie spotkamy to to jest jeden z tematow na ktory pogadamy, tylko nie zapomnij melodii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SoSoS Re: Gliwice gora IP: *.jgora.dialog.net.pl 04.06.01, 19:12 Pozdrawiam! Mysle, ze w liczbie postow przypadajacych na 1 mieszkanca w naszych miastach gora jest Jelonka. Ale i tak Was przegonimy w liczbie postow ogolem (chocby nawet za kilka lat, choc to z pewnoscia nastapi za kilka dni ;-)) ). P.S. Pytanie z czystej ciekawosci Ballest co Cie laczy z Bondalem (wspolpraca na linii Dolny Slask i Gorny S.?). Na koniec pozdrawiam wszystkie kobitki z Gliwic. I po zastanowieniu facetow tyz pozdrawiam :-). Tym sposobem zdobyliscie ode mnie 1 post :-) - szczerze gratuluje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg Re: Gliwice gora IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.01, 19:54 Gość portalu: SoSoS napisał(a): > Na koniec pozdrawiam wszystkie kobitki z Gliwic. na razie wszystkie dwie i w dodatku na razie jeszcze nie z Gliwic "Gdzie te kobiety..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ballest Re: Gliwice gora IP: 195.122.189.* 04.06.01, 20:55 Meg! oze on o Piotlinie myslal juz sie dlugi nie zglosila. Wiesz co znaczy przetlumaczono SoSOS Pomocy dla Oberschlesien, wiec za darmo nie weszles na nasz Forum. Jest Jelenia taka mala? mieszkaja tam tylko Jelenie albo inne zwierzatka tez? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg Re: Gliwice gora IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.01, 21:12 bądźuprzejmy wyrażać się precyzyjniej, bo z tego ostatniego postu trudno zrozumieć, poza tym, że wtykasz szpilki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PlockMan Re: Gliwice gora IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 04.06.01, 21:20 zapraszam do walki nad kreska! tam wasze trzysta postow nie robi juz takiego wrazenia.(chociaz kilka miast jest gorszych) Chociaz w swojej kategorii (pod-kreskowcow) dystansujecie wiekszosc konkurencji :-O Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ballest Re: Gliwice gora IP: 62.67.0.* 04.06.01, 21:58 Widze ze ostatnio maja wszyscy respekt przed Gliwicami. meg to byla mala prowokacja w strone piotlika (Piotlina) bo on posdr."kobitki" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotlik Re: Gliwice gora IP: *.warsnet.trzepak.pl 05.06.01, 01:31 Apeluję o zaprzestanie walki o jak największą ilość przysyłanych postów!!! Nie możemy "produkować" na siłę zbędnych wątków i dotyczących ich postów kosztem JAKOŚCI. A już na pewno nie należy zawracać sobie głowy zbędnymi uwagami na ten temat, jak np. powyższy post PlockMan'a. Ballest! Co jeszcze wymyślisz? podlik, pyrlik, piotlin, ... ? Ja, w przeciwieństwie do niektórych, nie zmieniam nieustannie nick'ów. Nie pozdrawiałem też "kobitek". Skoro bowiem nie zmieniam nick'ów, to nie mogę występowac pod pseudonimem SoSoS. Zastanów sie prosze nad tym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ballest Re: Gliwice gora IP: 62.67.4.* 05.06.01, 18:03 Hi Piotlik, nie badz taki obrazony, przeciez ta sa tylko posty . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DonPedro Re: Gliwice gora IP: 157.158.176.* 06.06.01, 15:26 Ano jest faktem,ze gliwickie forum w ciagu 3 tygodni dostalo takiego spida,ze Jelenia zostala daleko z tylu.A jakosc jest w porzadku,wystarczy zobaczyc co wypisuja ludzie na innych forach i sie nie dobrze robi np. jak sie Poznan bluzga z Warszawa albo jakie rzeczy sie na Katowicach wypisuje.Gliwice sa ok i juz niedlugo skasujemy Rzeszow i Gorzow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ballest Re: Gliwice gora IP: 62.67.0.* 06.06.01, 23:12 Jestem Twojego zdania, jak u nas narzekaja na nasze FORUM CO MAJA inne miasta powiedziec .Oczywiscie my tez mamy pseudointeligentow co kazde zdanie i watek krytykuja ale ostatnio sie poprawili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotlik Re: Gliwice gora IP: *.warsnet.trzepak.pl 07.06.01, 00:16 Ballest! Czy dla ciebie osoba krytycznie myśląca to pseudointeligent??? Gratuluję. W takiej sytuacji to najlepiej chyba być konformistą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ballest Re: Gliwice gora IP: 195.122.190.* 07.06.01, 23:49 Hi miotlik, znowu zaczynasz zamiatac, ja tez nie zawsze sie podporzadkowujem , ale z Toba bedziemy jeszcze kiedys dyskutowali. Odpowiedz Link Zgłoś