Gość: madalinska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 14:50 Gdzei w Gliwicach mogę posłać zdolne 8- letnie dziecko na lekcje plastyki? Słyszałam o czymś w Zabrzu, ale to trochę dla nas za daleko... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: qdeta Re: lekcje rysunku IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 28.02.05, 21:10 Polecam Ewę Kowalczyk, ma pracownię na studziennej w tym starym budynku na piętrze. Jest niezła. A z ciekawszych zajęć to Aleksandra Kwolek prowadzi zajęcia ceramiczne na śliwki przy starym technikum ceramicznym- też warte uwagi. Moje dzieci z obu zachwycone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Na drugim piętrze Re: lekcje rysunku IP: *.njp.gliwice.pl / 213.227.72.* 01.03.05, 10:12 Zapraszamy do pracowni rysunku i malarstwa "na drugim pietrze" przy ulicy kosciuszki 30 w gliwicach. Jest to pracownia działajaca od zeszłego roku.Obecnie zajęcia dla tej grupy wiekowej odbywaja sie we wtorki. Numer kontaktowy 607 45 30 22 Zapraszamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Na drugim piętrze Re: lekcje rysunku IP: *.njp.gliwice.pl / 213.227.72.* 01.03.05, 10:21 Prowadzimy także kurs przygotowujacy do egzaminów na wyższe uczelnie artystyczne oraz do liceów plastycznych. Rysunek ( studium postaci)oraz malarstwo (martwa natura). Zajęcia odbywają sie w soboty i w niedziele. Telefon kontaktowy 607 45 30 22 Zapraszamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madalinska Re: lekcje rysunku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 10:35 Ok. Dziękuję bardzo! Zadzwonię, popytam o ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawa Re: lekcje rysunku IP: *.broker.com.pl 12.03.05, 19:58 Studio "Marta", ul. Kaczyniec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mamma Re: lekcje rysunku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 10:25 Posyłam moją córeczkę na Kościuszki. Jest zachwycona. Często bywam w tej pracowni, jest super, zostawiam ją tam spokojna. Prowadzi to chłopak po ASP. pozdr! Odpowiedz Link Zgłoś