Gość: Braid IP: 62.206.176.* 04.03.05, 12:53 jak widze laband / szwager masz az 3 negatywne opinie na ebayu Zamawiasz i nie placisz ...ladnie to tak? I to ma byc Slazak? fuj Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
laband Re: Laband oszust aukcyjny? 04.03.05, 12:56 ha,ha! musiouech widocznie natrafic na czech Goroli, he,he! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Braid Re: Laband oszust aukcyjny? IP: 62.206.176.* 04.03.05, 13:00 to nie jest smieszne ... jestes oszustem i tyle .Tacy jak ty psuja nam opinie w Niemczech hat nicht bezahlt, auf eMails, Erinnerungen von ebay etc. nicht reagiert a ty sie jak zwykle glupkowato smiejesz ...choc ten usmiech palanta pasuje ci nawet Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: Laband oszust aukcyjny? 04.03.05, 13:01 no dyc godom, jak poznom ze ktos je Gorol to go robia za cepa, he,he! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Braid Re: Laband oszust aukcyjny? IP: 62.206.176.* 04.03.05, 13:04 kupujesz czesto taka brunatna propagande? Potem nam to sprzedajesz jako "a mie jedyn padou" ;))))) A to wszystko spod piora dr. Goebbelsa oj brunatna swinka z ciebie laband ...brunatna ;))))) cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=26578&item=6157668606&rd=1 Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: Laband oszust aukcyjny? 04.03.05, 13:05 mogesz mi po puklu sjechac jak chcesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Braid Re: Laband oszust aukcyjny? IP: 62.206.176.* 04.03.05, 13:07 Brunatnego naziola moge tylko opluc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Braid Jestes oszustem i tyle IP: 62.206.176.* 04.03.05, 13:11 Kto kupuje i nie placi jest oszustem !!!!! chocby sie porobil ;))) Prawda boli co? Wiem , wiem ...wstyd ci teraz i tyle zostawie cie teraz z tym nabrzmialym do czerwonosci lbem co by ci jakas tetniczka nie pekla ;))) Oszuscie Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: Jestes oszustem i tyle 04.03.05, 13:12 tys je jednak ciymniok - coby cos kupic cza to najprzud dostac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Braid Re: Jestes oszustem i tyle IP: 62.206.176.* 04.03.05, 13:18 laband napisał: >tys je jednak ciymniok - coby cos kupic cza to najprzud dostac oj , to cos nowego ;))) Widze ze zasady kupna w aukcjach ebaya zrozumiales bystrzaku podobnie jak rozumiesz historie ;))))) La´band ;)))) i wszystko jasne ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: Jestes oszustem i tyle 04.03.05, 13:20 a co niy stac cie na licytacja - wiela Ci pocza? Odpowiedz Link Zgłoś
model.wieczniewczorajszy Re: Laband oszust aukcyjny? 04.03.05, 13:12 Gość portalu: Braid napisał(a): > Brunatnego naziola moge tylko opluc Hi hi ... wychodzi na wierzch to co wszyscy już wiedzieli ... na a co do "Landsera" ... no cóż adekwatne zródło ... jak dla dojczszlejziera :) --- Model Wieczniewczorajszy Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: Laband oszust aukcyjny? 04.03.05, 13:18 witom kolejnego wszechpuloka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ramon Re: Laband oszust aukcyjny? IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 04.03.05, 13:17 Braid! opamiyntej sie!!! co z Tobom jest grane? Zmusiyli Cie rodzice do wyjazdu do Niemiec?, nie zostales zaakceptowany i aby komus zrocic na zlosc stales sie "wszechpolonista"? Ja to rozumie, zmiana kultury, jezyka, narodowosci, kumpli a moze i milosci - to niy ma leko, ale tak sie podniecac? - to nie jest zdrowo. Dlo nous jes zejs jedyn ze Glywic - choc z makom;-) Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: Laband oszust aukcyjny? 04.03.05, 13:20 ostow go, nich sie mo kaj wyzyc borok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ramon Re: Laband oszust aukcyjny? IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 04.03.05, 13:22 moja oma by pedziala: "uon je taki" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Braid Re: Laband oszust aukcyjny? IP: 62.206.176.* 04.03.05, 13:22 Gość portalu: Ramon napisał(a): > Braid! opamiyntej sie!!! > co z Tobom jest grane? > Zmusiyli Cie rodzice do wyjazdu do Niemiec?, nie zostales zaakceptowany i aby > komus zrocic na zlosc stales sie "wszechpolonista"? > > Ja to rozumie, zmiana kultury, jezyka, narodowosci, kumpli a moze i milosci - > to niy ma leko, ale tak sie podniecac? - to nie jest zdrowo. > Dlo nous jes zejs jedyn ze Glywic - choc z makom;-) Wiesz Ramon ...zrobie to dla Ciebie .. i dam mu spokoj ( przyn. na jakis czas ;) Ps: z makoma do sie zyc ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ramon Re: Laband oszust aukcyjny? IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 04.03.05, 13:24 Gość portalu: Braid napisał(a): Ps: z makoma do sie zyc ;) mous recht, niekedy i bardzo dobrze;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RODAK Re: Laband oszust aukcyjny? IP: *.dip.t-dialin.net 05.03.05, 09:19 Trotz mehrfacher Emails keine Kontaktaufnahme oder Zahlung - Schade! Verkäufer zeitungslust ( 1119) 09.09.04 23:22 2252755912 hat nicht bezahlt, auf eMails, Erinnerungen von ebay etc. nicht reagiert Verkäufer macpfeife ( 1942) 19.08.04 21:31 2251015619 Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: Laband oszust aukcyjny? 05.03.05, 09:20 skonczouy sie argumynty?, he,he! Odpowiedz Link Zgłoś
athanazyja_zmij Re: Laband oszust aukcyjny? 05.03.05, 09:23 Oszust jestes i tyle, co tu sie klocic, nawet fair z ludzmi postepowac nie umiesz. Zegnam, bo nawet zal mi czasu marnowac na odpowiedz dla Oszusta. Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: Laband oszust aukcyjny? 05.03.05, 09:26 widac w tym wontku kto je fair - niy zameldowac sie moge miec roztomaite prziczyny, ale kozdy kto wiy jak sie to odbywo we i-necu wiy tysz ize puaci sie dopiyro jak sie dostowo towar, pra? niynawisc wos zezyro a prowda w oczy kole Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: Laband oszust aukcyjny? 05.03.05, 09:30 laband napisał: > ale kozdy kto wiy jak sie to odbywo we i-necu wiy tysz ize puaci sie > dopiyro jak sie dostowo towar, pra? nie pra - na allegro np jest dokładnie odwrotnie - wiem co mówię - właśnie wypisuję przekazy > ... prowda w oczy kole czyja prawda ? Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: Laband oszust aukcyjny? 05.03.05, 09:32 przeczytej moje wszkryfnincie na dole to zrozumisz co godom Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: Laband oszust aukcyjny? 05.03.05, 09:31 coby niy bouo niyporozumiyn - licytowouch roz jedna rzecz kero boua opisano jako to i to, a jak zech dou dosc wysoko suma, to sie sprzedawca spomniou ize to je jednak niy ze Slosnsk ino ze Saksoni, i tak sie idzie ostac kupcym czegos czego sie niy chciauo - to tela Odpowiedz Link Zgłoś
laband ps 05.03.05, 09:40 tera es je cicho bo ci sie przipomniauo jak kupiouas roz reprint zamiast orginau? Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: ps 05.03.05, 10:04 a co do reprintu - fakt, trzeba zawsze "zapłacić" tzw frycowe ;) jak na razie do brania udziału w aukcjach z łapanki nie biorą - jeżli zasada ustalona NA WSTĘPIE jest taka a nie inna - to wolna wola, decydujesz się na takie ryzyko, albo jeśli boisz się przekrętu - nie decydujesz się PROSTE Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: ps 05.03.05, 10:06 ryzyko ryzykiym i po to mosz i mozliwosc niy puacic za byle szajse, kerego zresztom jeszcze niy dostauas, pra? Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: ps 05.03.05, 10:12 laband napisał: > ...po to mosz i mozliwosc niy puacic za byle szajse, kerego > zresztom jeszcze niy dostauas, pra? mówimy (pardon - ja mówię) - o zasadach ustalonych PRZED aukcją - jeśli u Ciebie są takie, że najpierw dostajesz potem płacisz - ok - Twój zysk ja piszę o drugiej sytuacji - i w tym przypadku nie ma o czym dyskutować, bo po prostu nikt mi wcześniej nie wyśle towaru Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: ps 05.03.05, 10:15 niy Margotko zasady som take jak i u ciebie, ale te oszusty(czytej Gorole) zy mnom niy bydom robic co im sie podobo. Bydziesz czynsciyj brac udziau we sznupaniu za starociami na aukcjach internetowych, to zrozumisz ize niy zameldowac sie moge miec roztomaite powody. Jo sie sam ale przed jakymis Rodakami i inkszymi wszechpolokami tumaczyc niy mom zamiaru. Widzisz tera co mouech na mysli godajonc ize trefiouech na Goroli? Odpowiedz Link Zgłoś
hans111 Re: ps 05.03.05, 10:28 Wybaczcie, że się wtrącę, ale przysłowiowy nóż się w kieszeni otwiera. Laband, twoja zapiekła nienawiść i permanentne uogólnianie sa już wręcz chorobliwe. Otóż przyjmij do wiadomości że nie wszyscy - jak ty to nazywasz - "gorole" są złodziejami i brudasami, tak jak nie wszyscy "schloonzocy" są kryształowo uczciwymi aniołkami. Sam - niestety - się o tym przekonałem. Więc przestań do jasnej cholery uogólniać, bo nie jesteś w tym ani o jotę lepszy do tych, którzy wszędzie widzą żydów, masonów, kosmitów czy elvisa presleya. Wiem jak wyglądają teraz wioski - nawet całe miasta - na Dolnym Śląsku - wiem jak wyglądały kiedyś, bo się tym trochę interesuję, ale - do licha - przejdź się po starych osiedlach w Gliwicach, zobacz jak są odpicowane przez obecnych właścicieli, zobacz ile osób interesuje się starociami, dba o nie - to też są ci twoi znienawidzeni "gorole"!! tyle na ten temat. czesc Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: ps 05.03.05, 10:30 widac niy czytous ani rau kogo jo nazywom gorolym, kebys to czytou to bys tego sam niy szkryfnou Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: ps 05.03.05, 10:34 Gorol to jest do slonzoka synonimym czegos tam - niystety - zauozouech ekstra wontek na tyn temat i mogymy tam o tym pogodac jak niy zrozumioues Odpowiedz Link Zgłoś
hans111 Re: ps 05.03.05, 10:36 na razie to zdaje sie ty nie zrozumiales. Ja nie stworzyłem jakichs idiotycznych podziałów na slonzoków, goroli, haziajów itd. Odpowiedz Link Zgłoś
laband Re: ps 05.03.05, 10:37 jo tysz niy, to naszo spolno geszichta kero je tako a niy inkszo Odpowiedz Link Zgłoś
hans111 Re: ps 05.03.05, 10:45 ja nie stosuję takich podziałów, więc nie jest to "spolno geszichta" w moim przypadku. Odpowiedz Link Zgłoś