Dodaj do ulubionych

Laband oszust aukcyjny?

IP: 62.206.176.* 04.03.05, 12:53

jak widze laband / szwager masz az 3 negatywne opinie na ebayu

Zamawiasz i nie placisz ...ladnie to tak? I to ma byc Slazak? fuj
Obserwuj wątek
    • laband Re: Laband oszust aukcyjny? 04.03.05, 12:56
      ha,ha! musiouech widocznie natrafic na czech Goroli, he,he!
      • Gość: Braid Re: Laband oszust aukcyjny? IP: 62.206.176.* 04.03.05, 13:00
        to nie jest smieszne ...

jestes oszustem i tyle .Tacy jak ty psuja nam opinie w Niemczech

hat nicht bezahlt, auf eMails, Erinnerungen von ebay etc. nicht reagiert

a ty sie jak zwykle glupkowato smiejesz ...choc ten usmiech palanta pasuje ci
        nawet
        • laband Re: Laband oszust aukcyjny? 04.03.05, 13:01
          no dyc godom, jak poznom ze ktos je Gorol to go robia za cepa, he,he!
          • Gość: Braid Re: Laband oszust aukcyjny? IP: 62.206.176.* 04.03.05, 13:04

kupujesz czesto taka brunatna propagande?

Potem nam to sprzedajesz jako "a mie jedyn padou" ;)))))

A to wszystko spod piora dr. Goebbelsa

oj brunatna swinka z ciebie laband ...brunatna ;)))))
            cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=26578&item=6157668606&rd=1
            • laband Re: Laband oszust aukcyjny? 04.03.05, 13:05
              mogesz mi po puklu sjechac jak chcesz
              • Gość: Braid Re: Laband oszust aukcyjny? IP: 62.206.176.* 04.03.05, 13:07
                Brunatnego naziola moge tylko opluc
                • laband ignor 04.03.05, 13:08
                  a sie niy posmarkej pajacu
                  • Gość: Braid Jestes oszustem i tyle IP: 62.206.176.* 04.03.05, 13:11

Kto kupuje i nie placi jest oszustem !!!!!
                    chocby sie porobil ;)))
                    Prawda boli co?
                    Wiem , wiem ...wstyd ci teraz i tyle
                    zostawie cie teraz z tym nabrzmialym do czerwonosci lbem
                    co by ci jakas tetniczka nie pekla ;)))

Oszuscie
                    • laband Re: Jestes oszustem i tyle 04.03.05, 13:12
                      tys je jednak ciymniok - coby cos kupic cza to najprzud dostac
                      • Gość: Braid Re: Jestes oszustem i tyle IP: 62.206.176.* 04.03.05, 13:18
                        laband napisał:

>tys je jednak ciymniok - coby cos kupic cza to najprzud dostac

oj , to cos nowego ;)))

Widze ze zasady kupna w aukcjach ebaya zrozumiales bystrzaku podobnie jak
                        rozumiesz historie ;)))))

La´band ;)))) i wszystko jasne ;)))))
                        • laband Re: Jestes oszustem i tyle 04.03.05, 13:20
                          a co niy stac cie na licytacja - wiela Ci pocza?
                • model.wieczniewczorajszy Re: Laband oszust aukcyjny? 04.03.05, 13:12
                  Gość portalu: Braid napisał(a):

> Brunatnego naziola moge tylko opluc

Hi hi ... wychodzi na wierzch to co wszyscy już wiedzieli ... na a co
                  do "Landsera" ... no cóż adekwatne zródło ... jak dla dojczszlejziera :)

---
                  Model Wieczniewczorajszy
                  • laband Re: Laband oszust aukcyjny? 04.03.05, 13:18
                    witom kolejnego wszechpuloka!
                • Gość: Ramon Re: Laband oszust aukcyjny? IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 04.03.05, 13:17
                  Braid! opamiyntej sie!!!
                  co z Tobom jest grane?
                  Zmusiyli Cie rodzice do wyjazdu do Niemiec?, nie zostales zaakceptowany i aby
                  komus zrocic na zlosc stales sie "wszechpolonista"?

Ja to rozumie, zmiana kultury, jezyka, narodowosci, kumpli a moze i milosci -
                  to niy ma leko, ale tak sie podniecac? - to nie jest zdrowo.
                  Dlo nous jes zejs jedyn ze Glywic - choc z makom;-)
                  • laband Re: Laband oszust aukcyjny? 04.03.05, 13:20
                    ostow go, nich sie mo kaj wyzyc borok
                    • Gość: Ramon Re: Laband oszust aukcyjny? IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 04.03.05, 13:22
                      moja oma by pedziala: "uon je taki"
                      • laband Re: Laband oszust aukcyjny? 04.03.05, 13:22
                        moja tysz
                  • Gość: Braid Re: Laband oszust aukcyjny? IP: 62.206.176.* 04.03.05, 13:22
                    Gość portalu: Ramon napisał(a):

> Braid! opamiyntej sie!!!
                    > co z Tobom jest grane?
                    > Zmusiyli Cie rodzice do wyjazdu do Niemiec?, nie zostales zaakceptowany i aby
                    > komus zrocic na zlosc stales sie "wszechpolonista"?
                    >
                    > Ja to rozumie, zmiana kultury, jezyka, narodowosci, kumpli a moze i milosci -
                    > to niy ma leko, ale tak sie podniecac? - to nie jest zdrowo.
                    > Dlo nous jes zejs jedyn ze Glywic - choc z makom;-)

Wiesz Ramon ...zrobie to dla Ciebie ..
                    i dam mu spokoj
                    ( przyn. na jakis czas ;)

Ps: z makoma do sie zyc ;)

• laband Re: Laband oszust aukcyjny? 04.03.05, 13:23
                      he,he!

serdecznie dziekuję
                    • Gość: Ramon Re: Laband oszust aukcyjny? IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 04.03.05, 13:24
                      Gość portalu: Braid napisał(a):
                      Ps: z makoma do sie zyc ;)
                      mous recht, niekedy i bardzo dobrze;-)
                      • Gość: RODAK Re: Laband oszust aukcyjny? IP: *.dip.t-dialin.net 05.03.05, 09:19
                        Trotz mehrfacher Emails keine Kontaktaufnahme oder Zahlung - Schade!
                        Verkäufer zeitungslust ( 1119) 09.09.04 23:22 2252755912

hat nicht bezahlt, auf eMails, Erinnerungen von ebay etc. nicht reagiert
                        Verkäufer macpfeife ( 1942) 19.08.04 21:31 2251015619

• laband Re: Laband oszust aukcyjny? 05.03.05, 09:20
                          skonczouy sie argumynty?, he,he!

• athanazyja_zmij Re: Laband oszust aukcyjny? 05.03.05, 09:23
                            Oszust jestes i tyle, co tu sie klocic, nawet fair z ludzmi postepowac nie
                            umiesz.

Zegnam, bo nawet zal mi czasu marnowac na odpowiedz dla Oszusta.
                            • laband Re: Laband oszust aukcyjny? 05.03.05, 09:26
                              widac w tym wontku kto je fair - niy zameldowac sie moge miec roztomaite
                              prziczyny, ale kozdy kto wiy jak sie to odbywo we i-necu wiy tysz ize puaci sie
                              dopiyro jak sie dostowo towar, pra?

niynawisc wos zezyro a prowda w oczy kole
                              • meg_s Re: Laband oszust aukcyjny? 05.03.05, 09:30
                                laband napisał:

> ale kozdy kto wiy jak sie to odbywo we i-necu wiy tysz ize puaci sie
                                > dopiyro jak sie dostowo towar, pra?

nie pra - na allegro np jest dokładnie odwrotnie - wiem co mówię - właśnie
                                wypisuję przekazy

> ... prowda w oczy kole

czyja prawda ?
                                • laband Re: Laband oszust aukcyjny? 05.03.05, 09:32
                                  przeczytej moje wszkryfnincie na dole to zrozumisz co godom
                              • laband Re: Laband oszust aukcyjny? 05.03.05, 09:31
                                coby niy bouo niyporozumiyn - licytowouch roz jedna rzecz kero boua opisano jako
                                to i to, a jak zech dou dosc wysoko suma, to sie sprzedawca spomniou ize to je
                                jednak niy ze Slosnsk ino ze Saksoni, i tak sie idzie ostac kupcym czegos czego
                                sie niy chciauo - to tela
                                • laband ps 05.03.05, 09:40
                                  tera es je cicho bo ci sie przipomniauo jak kupiouas roz reprint zamiast orginau?
                                  • meg_s Re: ps 05.03.05, 10:01
                                    byłam cicho - bo poszłam zrobic sobie śniadanie :P
                                    • laband Re: ps 05.03.05, 10:03
                                      a niyma Ci teraz ganba?
                                    • meg_s Re: ps 05.03.05, 10:04
                                      a co do reprintu - fakt, trzeba zawsze "zapłacić" tzw frycowe ;)

jak na razie do brania udziału w aukcjach z łapanki nie biorą - jeżli zasada
                                      ustalona NA WSTĘPIE jest taka a nie inna - to wolna wola, decydujesz się na
                                      takie ryzyko, albo jeśli boisz się przekrętu - nie decydujesz się

PROSTE
                                      • laband Re: ps 05.03.05, 10:06
                                        ryzyko ryzykiym i po to mosz i mozliwosc niy puacic za byle szajse, kerego
                                        zresztom jeszcze niy dostauas, pra?
                                        • meg_s Re: ps 05.03.05, 10:12
                                          laband napisał:

> ...po to mosz i mozliwosc niy puacic za byle szajse, kerego
                                          > zresztom jeszcze niy dostauas, pra?

mówimy (pardon - ja mówię) - o zasadach ustalonych PRZED aukcją - jeśli u
                                          Ciebie są takie, że najpierw dostajesz potem płacisz - ok - Twój zysk

ja piszę o drugiej sytuacji - i w tym przypadku nie ma o czym dyskutować, bo po
                                          prostu nikt mi wcześniej nie wyśle towaru
                                          • laband Re: ps 05.03.05, 10:15
                                            niy Margotko zasady som take jak i u ciebie, ale te oszusty(czytej Gorole) zy
                                            mnom niy bydom robic co im sie podobo. Bydziesz czynsciyj brac udziau we
                                            sznupaniu za starociami na aukcjach internetowych, to zrozumisz ize niy
                                            zameldowac sie moge miec roztomaite powody. Jo sie sam ale przed jakymis
                                            Rodakami i inkszymi wszechpolokami tumaczyc niy mom zamiaru. Widzisz tera co
                                            mouech na mysli godajonc ize trefiouech na Goroli?
                                            • hans111 Re: ps 05.03.05, 10:28
                                              Wybaczcie, że się wtrącę, ale przysłowiowy nóż się w kieszeni otwiera. Laband,
                                              twoja zapiekła nienawiść i permanentne uogólnianie sa już wręcz chorobliwe. Otóż
                                              przyjmij do wiadomości że nie wszyscy - jak ty to nazywasz - "gorole" są
                                              złodziejami i brudasami, tak jak nie wszyscy "schloonzocy" są kryształowo
                                              uczciwymi aniołkami. Sam - niestety - się o tym przekonałem. Więc przestań do
                                              jasnej cholery uogólniać, bo nie jesteś w tym ani o jotę lepszy do tych, którzy
                                              wszędzie widzą żydów, masonów, kosmitów czy elvisa presleya.

Wiem jak wyglądają teraz wioski - nawet całe miasta - na Dolnym Śląsku - wiem
                                              jak wyglądały kiedyś, bo się tym trochę interesuję, ale - do licha - przejdź się
                                              po starych osiedlach w Gliwicach, zobacz jak są odpicowane przez obecnych
                                              właścicieli, zobacz ile osób interesuje się starociami, dba o nie - to też są ci
                                              twoi znienawidzeni "gorole"!!

tyle na ten temat.

czesc
                                              • laband Re: ps 05.03.05, 10:30
                                                widac niy czytous ani rau kogo jo nazywom gorolym, kebys to czytou to bys tego
                                                sam niy szkryfnou
                                                • hans111 Re: ps 05.03.05, 10:31
                                                  i to wszystko co masz do powiedzenia? szkoda...
                                                  • laband Re: ps 05.03.05, 10:34
                                                    Gorol to jest do slonzoka synonimym czegos tam - niystety - zauozouech ekstra
                                                    wontek na tyn temat i mogymy tam o tym pogodac jak niy zrozumioues
                                                  • hans111 Re: ps 05.03.05, 10:36
                                                    na razie to zdaje sie ty nie zrozumiales. Ja nie stworzyłem jakichs idiotycznych
                                                    podziałów na slonzoków, goroli, haziajów itd.
                                                  • laband Re: ps 05.03.05, 10:37
                                                    jo tysz niy, to naszo spolno geszichta kero je tako a niy inkszo
                                                  • hans111 Re: ps 05.03.05, 10:45
                                                    ja nie stosuję takich podziałów, więc nie jest to "spolno geszichta" w moim
                                                    przypadku.
                                                  • laband Re: ps 05.03.05, 10:48
                                                    a wmoim jako Hanysa tym bardziyj niychciano
                                                  • hans111 Re: ps 05.03.05, 10:49
                                                    no to po licho stosujesz tę segregację???
                                                  • laband Re: ps 05.03.05, 10:51
                                                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=94&w=21315403

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka