ballest 20.07.02, 22:28 Jak uwazacie czy na naszym Forum tez obowiazuje slogan: Wrog mego wroga jest moim przyjacielem????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hanys_hans Re: Wrog mego wroga jest moim przyjacielem!!!? 20.07.02, 22:36 Niych pieroon szczeli pszilacieli bez breli! Odpowiedz Link Zgłoś
piotlik Re: Wrog mego wroga jest moim przyjacielem!!!? 20.07.02, 22:41 "Przyjaciel mego przyjaciela jest moim przyjacielem. Wrog mego wroga jest moim przyjacielem. Natomiast przyjaciel mego wroga jest mym wrogiem." Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Wrog mego wroga jest moim przyjacielem!!!? 20.07.02, 22:49 Ja wiem jak to kiedys bylo, Francja byla przyjacielem Polski a Rosja sojusznikiem Niemiec, moje pytanie czy to do dzisiaj obowiazuje,takze na FORUM??? Odpowiedz Link Zgłoś
piotlik Re: Wrog mego wroga jest moim przyjacielem!!!? 20.07.02, 23:28 ballest napisał: > Ja wiem jak to kiedys bylo, Francja byla przyjacielem Polski a Rosja > sojusznikiem Niemiec, moje pytanie czy to do dzisiaj obowiazuje,takze na > FORUM??? > Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Wrog mego wroga jest moim przyjacielem!!!? 20.07.02, 23:39 Piotlik, na jakiej placowce dyplomatycznej pracujesz??? Odpowiedz Link Zgłoś
piotlik Re: Wrog mego wroga jest moim przyjacielem!!!? 20.07.02, 23:59 ballest napisał: > Piotlik, na jakiej placowce dyplomatycznej pracujesz??? > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana&Liza Re: Wrog mego wroga jest moim przyjacielem!!!? IP: *.dip.t-dialin.net 20.07.02, 23:42 Ulubionym zajęciem Polaków jest walka z przeważającymi siłami wroga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ballest Re: Wrog mego wroga jest moim przyjacielem!!!? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 21.07.02, 08:06 Masz racje, ale dzisiaj ma Polska co najmniej ze wschodu mniejsczych sasiadow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ballest Re: Wrog mego wroga jest moim przyjacielem!!!? IP: 2.3.STABLE* / 10.145.112.* 22.07.02, 13:13 Moj "przyjaciel" (intelektualny partner) jest znowu na Forum, ciesze sie bardzo, bo mi juz nudno bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sigmund Freud Re: Wrog mego wroga jest moim przyjacielem!!!? IP: *.proxy.aol.com 23.07.02, 19:09 Jak donosi Glowny Urzad Miar, z moca obowiazujaca od 1.08.2002, zostala wprowadzona nowa jednostka pomiarowa inteligencji, zastepujaca obowiazujacy dotychczas IQ. 1 Ballest = 100 Hanyskow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ballest Re: Wrog mego wroga jest moim przyjacielem!!!? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 23.07.02, 20:33 Choc naszych Ziomkow z Morav bardzo lubie i Austriakow tez, ale tos sie co najmniej o jedno zero pomylou;-)))* Jak Hamnysek trocha czytac potrafi to niech sie uot Ciebie " Studien der Hysterie" przeczytou, moze mu sie zdziebeczko polepszy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
dieterb Re: Wrog mego wroga jest moim przyjacielem!!!? 23.07.02, 21:02 Ballest, morgen beende ich meinen neuen Song über Sie. Ich verspreche - es ist wirklich funky und heißes smashing geschlagen! Beifall, Dieter Bohlen v. Modern Talking Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Wrog mego wroga jest moim przyjacielem!!!? 23.07.02, 21:18 Bohlen , tys sie pomylou nie modern talking tylko - Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: Wrog mego wroga jest moim przyjacielem!!!? 23.07.02, 21:48 ballest napisał: > Bohlen , tys sie pomylou nie modern talking tylko - Odpowiedz Link Zgłoś
dieterb Ballest und Vogel 23.07.02, 21:59 Suche nach einem Vogel in Ihren Hosen Ballest. oopss ist es klein... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VOGEL Re: Ballest und Vogel IP: *.dip.t-dialin.net 25.07.02, 20:47 dieterb napisał: > Suche nach einem Vogel in Ihren Hosen Ballest. oopss ist es klein... www.boardy.de/groups/1427/title Odpowiedz Link Zgłoś
magtti Re: Ballest und Vogel 25.07.02, 21:28 www.bart.com.pl/gliwiczanie/przyroda/24.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Wrog mego wroga jest moim przyjacielem!!!? 23.07.02, 22:05 Hanys, jou piszam o takim co sie hanysek zwie i pol(ni)ok je !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hermann Re: Wrog mego wroga jest moim przyjacielem!!!? IP: *.dip.t-dialin.net 23.07.02, 21:16 Gość portalu: Sigmund Freud napisał(a): > Jak donosi Glowny Urzad Miar, z moca obowiazujaca od 1.08.2002, zostala > wprowadzona nowa jednostka pomiarowa inteligencji, zastepujaca obowiazujacy > dotychczas IQ. > > 1 Ballest = 100 Hanyskow Sigmund mein Freud du hast einen IQ von 6 ... bei 8 grunzt die Sau ! Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Wrog mego wroga jest moim przyjacielem!!!? 23.07.02, 21:24 Hermann do swojego gniozda , to uostatni ptok srou !!! Pyrsk Ballest Odpowiedz Link Zgłoś
wyzygnik Re: Wrog mego wroga jest moim przyjacielem!!!? 25.07.02, 22:54 free.of.pl/g/gliwiczanie/ Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: Wrog mego wroga jest moim przyjacielem!!!? 26.07.02, 00:05 wyzygnik napisała: > <a href="http://free.of.pl/g/gliwiczanie/"target="_blank">free.of.pl/g/gliwicza > nie/</a> pies najlepszym przyjacielem człowieka (podobno) Odpowiedz Link Zgłoś
piotlik Re: Wrog mego wroga jest moim przyjacielem!!!? 26.07.02, 06:21 - Halo? Poprosze pania zamniejscowa, Lubartow 33.... Czy co? Nie ?Czy? pytajne tylko ?Trzy? wziete liczebniczo... Taa, moj numer 333... Juz jest polaczenie? Dziekuje slicznie... halo? Halo? HALO??? - Haloo.... - Kuba? - Kto mowi? - Ale czy Kuba? - Ale KTO mowi? - Jezeli nie Kuba, moje nazwisko pana nic nie powie... Kuba? - Jaki Kuba? - Goldberg... - A jezeli Kuba to kto mowi? - Rappaport! - BINIEK??? - TAK!! - Tu Kuba... - Goldberg ? - Tak. - Co jest? - Jest interes do zrobienia... - Interes? Ile mozna stracic? - Co sie mnie pytasz ile mozna stracic! Sie mnie natychmiast zapytujesz ile mozna zarobic! - Ile sie zarobi, to sie zarobi. Ja sie pytam: ile trzeba miec zeby ryzykowac w razie ze sie straci. - Niewiele... dwa, trzy tysiace masz? - Mam miec. Co jest? - Jest tak: Friedmann ma weksel Szapira z zyrem Glassa, rewindykator jest Barmsztajn... On daje dwadziescia procent, franko loco towar jest Lutmana, tylko ten towar jest zajety przez Honigmanna z powodu weksel Reuberga. Za ten weksel Reuberga mozna dostac gwarancje od jego tescia Rozencwajga, tylko on jest przepisany na Rozencwajgowa, a Rozencwajgowa jest chora... - A co jej jest? - Co by i nie bylo, to my dziedziczymy dwadziescia procent, tylko Lutmann musi miec pewnosc, ze Honigmann go wypusci, oczywiscie, jezeli Rozencwajgowa jeszcze dzis sie przeniesie na lono Abrahama, to Malwina Fajnsztajn nie ma nic przeciwko, tylko Lipszyc musi miec piecset dolary... - Cooo? - Nie gotowka, tylko polowe na reszte zwolnienie od protestu. Jassne? - Oczywiscie ze rozumiem. - No ! - Tylko skad pewnosc, ze Rozencwajgowa by wyzionela ducha? - W tym sek... - Co? - Sek!! - Kto?? - SAK !!! - Nic nie rozumiem - Deska, w srodku sek! - Jaka deska? - Drzewo. Deska drzewniana, w szrodku sek. - Kto ma drzewo? LUTMANN??? - Jaki Lutmann, Lutmann ma manufakture, a drzewo jest z lasu. Sie Ucina, sie rznie na deski, jest deska, jest sek. - A gdzie jest ten las? - Jaki las ? - No ze wspominales - Co Ciebie obchodzi nagle ? W puszczy Bialowieszczanskiej jest las! Rosna stuletnie drzewa, sie scina, sie rznie, jest deska, jest sek ! - A kto ma ten las? - Kuba, o co Ciebie idzie ? NIKT! - To mozna kupic? - Te manufakture? - Nie, ten tartak... - Jaki tartak, do cholery? - No ten co sam mowiles, ze sie ucina i sie rznie... - Kuba, odczep sie, chodzi o to czy Rozencwajgowa wytrzyma do licytacji ! - A ona sprzeda ? - Co ?! - Ten tartak - Kuba, przeciez... Jaki tartak do cholery ?! - No ze sie ucina i sie rznie.. - Kuba!... Ż ze mnie csś podkusilo powiedziec jego ten sek... Kuba, ja cofam ten sek. Ja cofam wszystkie seki na Swiecie ! - Co ? - Sek. - Ktory ? - ŻZe pisze w Kurierze Warszawskim tych sztychow. TO JA JEGO COFAM !!! - W Kurierze Warszawskim ? To bylo ogloszenie ? - Jakie ogloszenie ? - No ze on sprzedaje - KTO ??? - No ten, co pisze, ze parceluje ten las. Sluchaj, tylko ten tartak to ja bym zatrzymal dla siebie. - Kuba... Po co tobie ten tartak ?... Zlez z tego tartaka!!! - No wiesz, Rappaport, ze ja Ciebie nie rozumiem. Ty budzisz mnie w nocy. Pol godziny namawiasz mnie, zebym kupil las. A teraz odmawiasz mnie od tego tartaka. To co to jest za interes ??? - Kuba... - Zaraz, chwileczke, spokoj! Owszem, dajmy na to, ja daje dwa tysiace na las. To kto inny bedzie mial tartak, tak? Bedzie mnie dyktowal ceny? Bede jego dawal zarabiac na rzniecie? To gdzie jest LOGIKA ?... To wolę kupić ten tartak! Mam rację? - Teoretycznie tak... Tylko ze mie cos podkusilo. Staropolszczyzne sie mnie zachcialo. Sek, sek, rownie dobrze moglem powiedziec, ja wiem... - tu lezy pies pochowany... - ...piees? - PIES! - Piesek! Jaka rasa? - Szlag mnie trafi... - Sluchaj, Rozencwajgowa ma na sprzedaz psa? Czy to jest moze lyzew ? Wiesz, ja bym chetnie kupil, bo Hipek bardzo chce miec lyzwa... No, ostatecznie moze byc sweter. Albo bulgot? Albo taki maly, bialy dupelek... Sluchaj, tylko bron Boze jajnik! A to jest - jaka rasa? - Jaka rasa?... NORDYCKA, psiakrew odczep sie od tego zwierzecia, nieszczescie ty moje! - Sluchaj, Binieku, dwa tysiace za psa? Ja moge dac... trzydziesci zlotych. Duzy piesek? - OLBRZYMIE BYDLE!!! [slyszy telefonistke] Zlociutka, to nie do pani! Znaczy, co? Chwileczke, Kuba, ta rozmowa za chwile bedzie kosztowala czterdziesci dwa zlote! - No co to znaczy czterdziesci dwa zlote, jak sie kupuje i las, i tartak, i psa... - Wiesz co ja ciebie powiem? Ty wez sobie ten las za darmo... - A tartak? - A TAR.... A tartak to ty sobie wez tyz za darmo... - A pies? - A pies?... A pies ci morde lizal!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Wrog mego wroga jest moim przyjacielem!!!? 22.02.03, 09:24 TAKA JEST PRAWDA Odpowiedz Link Zgłoś