farys_stop 18.07.05, 15:01 na stronie www.mlodziezgornoslaska.org pojawił się materiał o Gliwicach: www.mlodziezgornoslaska.org/b_temat09_gminy_05_gliwice.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ebenezer Re: to Gliwice... IP: *.imperiumnet.pl 18.07.05, 17:02 Bardzo dobra prezentacja, gratuluję :-))) Jedna drobna uwaga: kościół pw. św Barbary jest obecnie kościołem katolickim, nie ewangelickim. Prezentacja bardzo udana - popieram!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
farys_stop Re: to Gliwice... 18.07.05, 18:25 Gość portalu: ebenezer napisał(a): > Bardzo dobra prezentacja, gratuluję :-))) > Jedna drobna uwaga: kościół pw. św Barbary jest obecnie kościołem katolickim, > nie ewangelickim. > Prezentacja bardzo udana - popieram!!!! :-) Na szczescie pierwsze zdanie nastepnego rozdziału tłumaczy kontekst: historyczny. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: to Gliwice... 18.07.05, 21:00 miło mi, że Wam się podoba - trochę się narobiłam :) Odpowiedz Link Zgłoś
farys_stop Re: to Gliwice... 18.07.05, 21:23 nie ukrywam ze najbardziej rzucjaą się w oczy...ładne zdjęcia - jak kazdy facet jestem wzrokowcem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: to Gliwice... 18.07.05, 21:25 farys_stop napisał: > nie ukrywam ze najbardziej rzucjaą się w oczy...ładne zdjęcia - jak kazdy facet jestem wzrokowcem :-) miło mi :) Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: to Gliwice... 18.07.05, 21:27 ooops - poszło bez jakże ważnego zdania "współautorom przekażę wyrazy" :) Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: to Gliwice... 18.07.05, 21:24 Gość portalu: ebenezer napisał(a): > Jedna drobna uwaga: kościół pw. św Barbary jest obecnie kościołem katolickim, > nie ewangelickim. niezupełnie masz rację zdjęcie pod hasłem "kościół św. Barbary" - pokazuje pomnik/kapliczkę upamiętniające miejsce gdzie stał ołtarz pierwszego kościoła św. Barbary, zawiera także tablicę poświęconą pastorowi Jacobowi, o którym jest tu gdzieś wątek (ale nikt nie chciał w nim ze mną pogadać ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
alineando Re: to Gliwice... 18.07.05, 21:40 meg_s napisała: > zawiera także tablicę poświęconą pastorowi Jacobowi, o którym jest tu gdzieś > wątek (ale nikt nie chciał w nim ze mną pogadać ;)) breid, black, myha1, black17 i mog_s to NIKT ????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: to Gliwice... 18.07.05, 21:55 -../.-/.-../-.../-.--/...//.../.--./---/-.-/---/.--- Odpowiedz Link Zgłoś