sss9 23.09.05, 11:38 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=13193 a już myślałem, że nasi goście nie będą się mieli gdzie podziać. :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aqua Re: Fajne ;) Forum 23.09.05, 11:45 To forum o którym piszesz jest stworzone przez arnoldopodobnych dla de.... o skrzywieniu nazistowskim. praaa. Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Fajne ;) Forum 23.09.05, 17:59 aqua napisał: > To forum o którym piszesz jest stworzone przez arnoldopodobnych dla de.... o > skrzywieniu nazistowskim. > > praaa. to co tu jeszcze robi tych paru naszych komików z .de, skoro tamto tak do nich pasuje ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
henry.morgenthau_jr.jr Re: Fajne ;) Forum 23.09.05, 18:45 sss9 napisał: > to co tu jeszcze robi tych paru naszych komików z .de, skoro tamto tak do nich > pasuje ? :) W ramach kanibalizmu mogliby się tam nawzajem zaszczuć :) ... ku mojej także uciesze ... :) Bye ! Against fascism ! HENRY MORGENTHAU jr. jr. Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: Fajne ;) Forum 24.09.05, 14:34 aqua napisał: > To forum o którym piszesz jest stworzone przez arnoldopodobnych dla de.... o > skrzywieniu nazistowskim. Byłeś, widziałeś? Carrramba miała na ten temat inne zdanie.. Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Fajne ;) Forum 24.09.05, 15:29 bartoszcze napisał(a): > Byłeś, widziałeś? > Carrramba miała na ten temat inne zdanie.. > z tą nazwą to taka podpucha ? Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: Fajne ;) Forum 24.09.05, 19:07 sss9 napisał: > bartoszcze napisał(a): > > > Byłeś, widziałeś? > > Carrramba miała na ten temat inne zdanie.. > > > z tą nazwą to taka podpucha ? Powiem tylko tyle - to forum prywatne. A z historii Gornego Slaska paua:) Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Fajne ;) Forum 24.09.05, 19:31 arnold7 napisał: > sss9 napisał: > > > bartoszcze napisał(a): > > > > > Byłeś, widziałeś? > > > Carrramba miała na ten temat inne zdanie.. > > > > > z tą nazwą to taka podpucha ? > > Powiem tylko tyle - to forum prywatne. A z historii Gornego Slaska paua:) > wszyscy widzą, że prywatne. pytanie brzmi : o czym i dla kogo to forum ? "paua", to jednak nie jedynka. :))) aha, a dla kogo ta "paua" ? Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: Fajne ;) Forum 24.09.05, 19:39 sss9 napisał: > arnold7 napisał: > > > sss9 napisał: > > > > > bartoszcze napisał(a): > > > > > > > Byłeś, widziałeś? > > > > Carrramba miała na ten temat inne zdanie.. > > > > > > > z tą nazwą to taka podpucha ? > > > > Powiem tylko tyle - to forum prywatne. A z historii Gornego Slaska paua:) > > > > wszyscy widzą, że prywatne. pytanie brzmi : o czym i dla kogo to forum ? Skoro prywatne, to pan wybaczy, ale wszelkie pytania sa nie na miejscu. Prywatnosc to dla kongresowkarzy rzecz niepojeta, ale pan chyba nie podziela ich mentalnosci? "paua" > , > to jednak nie jedynka. :))) Paua to paua. aha, a dla kogo ta "paua" ? Heh, wiadomo:) Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: Fajne ;) Forum 24.09.05, 19:48 Jednak mialem o panu dobre zdanie i sie nie zawiodlem. Pyrsk! Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Fajne ;) Forum 24.09.05, 19:53 twoje trele bez związku. jeśli nie masz nic do powiedzenia w temacie, to nara. :) pyrski i takie tam... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: Fajne ;) Forum 24.09.05, 20:00 To pan zalozyl watek bedacy fau paux. Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Fajne ;) Forum 24.09.05, 20:05 faux pas wobec czego/kogo ? :))) skoro nie masz nic do dodania, a informacje dot. prywatnego forum są "top secret", to nara...:) inaczej pomyślę, że jakiś "fart" snuje się w tym wątku... :) Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: Fajne ;) Forum 24.09.05, 20:08 Pan rozumie slowo "prywatne"? Chyba jednak bylem zbyt pochopny w pana ocenie, kongresowkowy gowniarzu. Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Fajne ;) Forum 24.09.05, 20:09 "nerwy jak postronki", winszuję. jednak "fart". żegnam ozięble. :) Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: Fajne ;) Forum 24.09.05, 20:13 I wzajymnie, a pojecie prywatnosci prosze sobie postudiowac, w kurnej chacie z klepiskiem tego pana niestety nie nauczono. W brudnych butach mozna wejsc na Slask, ale w slaskie serca juz sie nie da. Pyrsk! Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Fajne ;) Forum 24.09.05, 11:32 sloneczko1 napisała: > i kto to mówi;) do omawiania starych komedii załóż nowy wątek. :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gostek Re: Fajne IP: *.range81-154.btcentralplus.com 24.09.05, 18:48 To akurat jest zdumiewajace. Klikajcie na 6-te od gory. www.unf-unf.de/show911.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tez lubie malowac Re: Fajne IP: *.range81-154.btcentralplus.com 25.09.05, 01:17 Czy naprawde nikt nie widzi artyzmu w tych dzielach? Zaznaczam,ze farba jest robiona przez niemiecka firme,ktora gwarantuje utrzymanie kolorow przez minimum 100 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: Fajne ;) Forum 25.09.05, 07:19 sss9 napisał: > sloneczko1 napisała: > > > i kto to mówi;) > > do omawiania starych komedii załóż nowy wątek. :)))) nie muszę,wystarczy jak Ciebie czytam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: black Re: Fajne ;) Forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 20:59 słoneczko niezachodzące, to jak jest z tym folksdojczowskim forum, to jest sloonskie serce? Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Black--a niy chcieli Ci dwiyrzi otworzyć? 27.09.05, 21:50 Gość portalu: black napisał(a): > słoneczko niezachodzące, to jak jest z tym folksdojczowskim forum, to jest > sloonskie serce? Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: Black--a niy chcieli Ci dwiyrzi otworzyć? 27.09.05, 22:06 Ja,i w rzić kopnońć;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: black Re: Black--a niy chcieli Ci dwiyrzi otworzyć? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 22:06 a czemu tak uważasz? tu dowiaduje się że folksdojczowskie forum jest sercem sloonzaków. Czy żeby być ślązakiem to trzeba być folksdojczem? Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: Black--a niy chcieli Ci dwiyrzi otworzyć? 27.09.05, 22:12 Gość portalu: black napisał(a): > a czemu tak uważasz? tu dowiaduje się że folksdojczowskie forum jest sercem > sloonzaków. Czy żeby być ślązakiem to trzeba być folksdojczem? Kto jest folksdojcz?,jest to ten sam,który musiał w latach 40-ch podpisać polską listę lojalności? Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: witej Rico 27.09.05, 22:40 niy umia pisać--cały czas nom światło gaszom Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: witej Rico 27.09.05, 22:54 sloneczko1 napisała: > niy umia pisać--cały czas nom światło gaszom Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: witej Rico 27.09.05, 22:59 Podaruj mi różę, abym mogła ją oswoić Podaruj mi różę, taką bez kolców, Podaruj mi uśmiech, abym nie wiedziała co to łzy, Podaruj mi radość, abym nie znała smutku Podaruj mi serce, abym mogła w nim schować uczucia Podaruj mi siebie, abym wiedziała co to miłość. Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: witej Rico 27.09.05, 23:05 sloneczko1 napisała: > > Podaruj mi różę, abym mogła ją oswoić > Podaruj mi różę, taką bez kolców, > Podaruj mi uśmiech, abym nie wiedziała co to łzy, > Podaruj mi radość, abym nie znała smutku > Podaruj mi serce, abym mogła w nim schować uczucia > Podaruj mi siebie, abym wiedziała co to miłość. Gryfno,kebych môg jak niy umia:( Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Rico ------ to niy szkodzi,że niy umiysz;) 27.09.05, 23:10 Zabiorę Cię... ...tam gdzie...: czas stanął w miejscu... marzenia i sny zamieniają się w rzeczywistość... zachody i wschody Słońca spotykają się na horyzoncie gór i morza... zobaczyć można wiele niezwykłych rzeczy i cudów... nie ma nikogo prócz Nas i wyspy... żyć będziemy wieki... tylko razem trzymając się za ręce... Zabiorę Cię... Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: Black-- 27.09.05, 22:35 Gość portalu: black napisał(a): > a czemu tak uważasz? tu dowiaduje się że folksdojczowskie forum jest sercem > sloonzaków. Czy żeby być ślązakiem to trzeba być folksdojczem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: black Re: Black-- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 22:47 sloneczko niezachodzące, gdzie tu, pytanie jest inne. Jeśli nie znasz odpowiedzi nie wysilaj się. Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: Black-- 27.09.05, 22:55 ja tych drzwi Ci nie otworzę,jak chcesz to musisz sam tam wejść i sie przekonać co tam jest----------a z drugiej strony wiem kim jestem więc nie muszę Ci tego udowadniać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: black Re: Black-- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 23:14 o czym ty znowu, kto ci powiedział, że tam się wybieram. tu usłuszałem o tym forum i przeczytałem posty niejakiego arnolda, ty nie czytałaś? To na razie, jesteś bardzo wojownicza, odgoń chmurki:) Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: Black-- 27.09.05, 23:25 wiesz co?--ja na tamtym forum jeszcze nie byłam ale kto wie? może sie i tam wybiorę-------i rozumiem Arnolda ,że sie wkurzył,bo sss9 lubi różne głupoty wypisywać----a teraz zaśpiewaj sobie trochę ze mną: Zapadł cichy wieczór już ucichł wiatru wiew Gdzieś w oddali słychać harmonii tęskny śpiew Biegnę wąską dróżką co pośród gór się pnie Bo pod jarzębiną dwóch chłopców czeka mnie Jarzębino czerwona któremu serce dać Jarzębino czerwona biednemu sercu radź Jeden dzielny tokarz a drugi kowal zuch Cóż mam biedna robić podoba mi się dwóch Obaj tacy mili a każdy dzielny druh Droga jarzębino którego wybrać mów Jarzębino czerwona ... tylko jarzębina poradzić może mi Ja nie mogę wybrać choć myślę tyle dni Przeszła wiosna lato już jesień złotem lśni Już się ze mnie śmieją dziewczęta z mojej wsi Jarzębino czerwona ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: black Re: Black-- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 20:44 Idź tam, ciebie tam przyjmą bez żadnych zadanych syzyfowych prac, praaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: black Re: Black-- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 21:16 co to znaczy boroku? nie znam tego słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: Black--poczytej sie to a potym pogodomy 28.09.05, 21:29 wilk.wpk.p.lodz.pl/~whatfor/akc_opacz.htm, slownik.heh.pl/haslo/65067 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: black Re: Black--poczytej sie to a potym pogodomy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 21:44 Chcesz mi coś udowodnić? co to znaczy słowo folksdojcz? Dobrowolnie albo przymusowo? Szkoda, że ci wydawani Niemcom w czasie okupacji, Żydzi i Polacy, nie wiedieli, że folksdojczem można było być dobrowolnie, albo przymusowo. Może mieliby wtedy większy komfort pschychiczny gdy szli do gazu, bo mógł ich wydać przymusowy, a nie dobrowolny. Jeszcze raz zapytam, co to znaczy słowo borok, spotkałem się z nim gdy był stosowany jako epitet. To nakierunkowuje nasze wieczorne spotkania na nowe tory, nieprawdaż? Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: Black--poczytej sie to a potym pogodomy 28.09.05, 21:52 64.233.183.104/search?q=cache:sGSGKx7F5zEJ:www.gornyslask.pl/beranie/berybojki.htm+boroczek&hl=pl&client=firefox-a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Re: Black--poczytej sie to a potym pogodomy IP: *.dip0.t-ipconnect.de 28.09.05, 21:52 nie zapominaj o mordowanych przez polakow Niemcach! Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: Black-- 28.09.05, 21:59 A to słowo Pan zna? Gość: black IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Data: 28.09.05, 20:30 Mam dla ciebie tylko jedno słowo, spie..j. Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Re: Black-- 27.09.05, 22:59 Gość portalu: black napisał(a): > sloneczko niezachodzące, gdzie tu, pytanie jest inne. Jeśli nie znasz > odpowiedzi nie wysilaj się. Synek,pitej z auta i tszaskej dźwiyrzoma. Odpowiedz Link Zgłoś
sonysingh Re: Fajne ;) Forum 31.12.24, 17:14 If you’re on the hunt for the best spa in Bangalore near you, consider immersing yourself in a sensory journey that transcends mere relaxation. Nestled within the bustling city are hidden gems that offer not only rejuvenating treatments but also meticulously curated experiences. From Ayurvedic therapies that tap into ancient wisdom to modern wellness approaches featuring cutting-edge techniques, these spas cater to both traditional and contemporary needs. Imagine stepping into a sanctuary where soft aromas and soothing sounds cradle you, allowing for a complete escape from daily stressors. Many of these spas focus on holistic well-being, providing personalized consultations to tailor treatments specifically to your body’s needs. Try indulging in unique offerings such as herbal steam baths or exclusive couple massages that not only revitalize your body but foster deeper connections with loved ones. With each visit promising an intimate retreat from urban chaos, discovering the best spa in Bangalore near you can become a cherished ritual worth savoring regularly. Odpowiedz Link Zgłoś
deepshikharoy Re: Fajne ;) Forum 08.01.25, 18:43 Finding the right massage center near you is not just about convenience; it's a crucial step in prioritizing your well-being. A tailored massage experience can significantly enhance your quality of life, alleviating stress, reducing muscle tension, and promoting body awareness. Look for establishments that offer a variety of techniques—be it Swedish, deep tissue, or reflexology—and gauge their commitment to holistic wellness through reviews or recommendations from friends. Many modern massage centers are also embracing technology, allowing clients to book appointments online and customize their services according to personal needs. Explore options like spa packages that combine massages with aromatherapy or hot stone treatments for an all-encompassing relaxation experience. Remember that your local massage sanctuary might also have skilled therapists who specialize in unique modalities like prenatal massage or sports rehabilitation, expanding the potential benefits beyond simple relaxation. By venturing out to discover what’s available nearby, you’re investing time and care into nurturing both body and mind in ways you may have never considered before. Odpowiedz Link Zgłoś
sakhisingh7412 Re: Fajne ;) Forum 09.01.25, 20:54 In the heart of Agartala, [b][body massage centres/b] have transcended mere relaxation to become sanctuaries of self-discovery and healing. These spaces not only offer luxurious treatments but also integrate traditional techniques with modern therapies, catering to both physical and emotional well-being. Many practitioners emphasize the importance of personalized experiences, tailoring each session to meet individual needs—be it relief from chronic pain or simply a moment of peace amid life's chaos. These centres often focus on holistic wellness, inviting clients to immerse themselves in an environment rich with soothing aromas and calming sounds that enhance the sensory experience. The local focus on natural oils and herbal ingredients reflects an understanding of age-old traditions that many believe provide deeper therapeutic benefits. Instead of viewing massage as a one-time indulgence, more people are recognizing it as a vital component of ongoing health routines, fostering community connections through workshops and classes related to self-care practices. Moreover, choosing an Agartala body massage centre can lead you to discover unique offerings—like chakra balancing sessions or specialized Ayurvedic treatments—that delve into the intriguing realms of body energy and mindfulness. Clients often leave feeling not only rejuvenated but also equipped with tools for managing stress better in their daily lives. This evolution points towards a bright future where wellness is seamlessly integrated into our lifestyles, making these centres essential pillars for anyone seeking balance in today's fast-paced world. Odpowiedz Link Zgłoś
sakhisingh7412 Re: Fajne ;) Forum 09.01.25, 20:57 In the heart of Agartala, body massage centres have transcended mere relaxation to become sanctuaries of self-discovery and healing. These spaces not only offer luxurious treatments but also integrate traditional techniques with modern therapies, catering to both physical and emotional well-being. Many practitioners emphasize the importance of personalized experiences, tailoring each session to meet individual needs—be it relief from chronic pain or simply a moment of peace amid life's chaos. These centres often focus on holistic wellness, inviting clients to immerse themselves in an environment rich with soothing aromas and calming sounds that enhance the sensory experience. The local focus on natural oils and herbal ingredients reflects an understanding of age-old traditions that many believe provide deeper therapeutic benefits. Instead of viewing massage as a one-time indulgence, more people are recognizing it as a vital component of ongoing health routines, fostering community connections through workshops and classes related to self-care practices. Moreover, choosing an Agartala body massage centre can lead you to discover unique offerings—like chakra balancing sessions or specialized Ayurvedic treatments—that delve into the intriguing realms of body energy and mindfulness. Clients often leave feeling not only rejuvenated but also equipped with tools for managing stress better in their daily lives. This evolution points towards a bright future where wellness is seamlessly integrated into our lifestyles, making these centres essential pillars for anyone seeking balance in today's fast-paced world. Odpowiedz Link Zgłoś
oppeln.os Re: Fajne ;) Forum 27.01.26, 17:10 Widze, ze nadal masz problemy z linkami:-))) Odpowiedz Link Zgłoś