IP: 212.106.173.* 10.10.01, 21:56
Oglądajcie TVP 2! Właśnie jest wywiad z A.Lepperem! Boże, Polacy, kogo
wybraliście. Wstyd mi za Was. :-(.
Obserwuj wątek
    • Gość: Mada Re: Lepper IP: *.necik.pl 10.10.01, 22:09
      Stanisław Tym nazwał kiedyś Leppera - Pan Trądzik ( lepre, fr, trąd albo
      trądzik). Myślę,żę w aspekcie pokarania czymś - ten trąd ( plaga), który spadł
      ( z własnego wyboru) na Polskę jest adekwatny. Ja od kiedy wybraliśmy tak, jak
      wybraliśmy ( My - Naród, hehe) bojkotuję informacje o przyszłym Parlamencie. Po
      co mam się załamywać?
    • meg_s Re: Lepper 10.10.01, 22:10
      Gość portalu: piotlik napisał(a):

> Oglądajcie TVP 2! Właśnie jest wywiad z A.Lepperem! Boże, Polacy, kogo
      > wybraliście. Wstyd mi za Was. :-(.

Ubiegłeś mnie! Połączyłam się tylko po to żeby napisać, że właśnie nóż mi się w
      kieszeni otwiera. Horror!
      Niestety - jego poziom reprezentuje poziom jego wyborców.
      • Gość: piotlik Re: Lepper IP: 212.106.173.* 10.10.01, 22:36
        Smutne, że ma ich aż tylu! On jest naprawdę niebezpieczny!
        • Gość: Mirek Re: Lepper IP: *.sympatico.ca 11.10.01, 16:55
          Przestalem sie kompletnie interesowac polska polityka na wiesc ze Walesa zostal
          Prezydentem. Zainteresowany Waszymi wpisami, chcialem sie dowiedziec kto to i
          co sie dzieje. O cholera!! Mam dosyc na nastepne pietnascie lat;

https://www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=05400159

https://www.gazeta.pl/alfa/artykul.jsp?xx=66041&dzial=9901
    • Gość: Ee Re: Lepper IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 11.10.01, 20:43
      primo: a co ty nie jesteś Polakiem?
      secondo: jakoś mniej boję się folkloru w postaci przewidywalnego Leppera, niż
      złodziei w białych kołnierzykach, którzy podpierając się wiarą i ideologią
      prawicową wyprowadzili do prywatnych kieszeni setki milionów z NASZYCH podatków
      jednocześnie wmawiając nam, że to dla naszego dobra...
      • Gość: piotlik Re: Lepper IP: 212.106.173.* 11.10.01, 23:03
        Ee!
        Odnośnie primo: Jestem Polakiem, ale są sytuacje kiedy nie chciałbym nim być. I
        to jest jedna z wielu takich sytuacji.
        Natomiast co do secondo: Napisałaś "przewidywalny Lepper". Czy Ty zdajesz sobie
        sprawę z tego co napisałaś?
        • Gość: Ee Re: Lepper IP: 157.158.202.* 12.10.01, 09:00
          Oczywiście, że tak. On naprawdę jest przewidywalny. To jest prosty chłopek-
          roztropek, którego reakcje można przewidzieć, bo nie jest zdolny do
          zakulisowych matactw i intelektualnych szermierek. Jak większość prostego (!)
          chłopstwa ma ręce skierowane do siebie.
          • Gość: izaa Re: Lepper IP: 195.94.210.* 12.10.01, 11:51
            zastanawiam sie jak ktos taki mógł nazwać Balcerowicza cytuję "nieukiem
            ekonomicznym". To jest tupet czy raczej ograniczenie umysłowe?
            • Gość: Ee Re: Lepper IP: 157.158.202.* 12.10.01, 12:08
              Oczywiście, że ograniczenie umysłowe, choć akurat Balcerowicz moim idolem w
              ekonomii nie jest.
    • Gość: Ee Re: Lepper IP: 157.158.202.* 12.10.01, 13:36
      No to teraz cytat z prasy "...Leppera pochwalił sam Aleksander Małachowski,
      zauważając: „Jak porównuję rozmowy nasze z Lepperem i to, co usłyszeliśmy od
      Platformy Obywatelskiej, to jest to niebo i ziemia, jeśli chodzi o
      odpowiedzialność za państwo. Lepper wykazuje większą odpowiedzialność niż
      politycy PO”...
      • Gość: piotlik Re: Lepper IP: 212.106.173.* 12.10.01, 17:41
        No i kto tu jest bardziej odpowiedzialny za państwo wypowiadając takie bzdury!!!
        Cenię Małachowskiego za to co zrobił, zaznaczam zrobił dla Polski. Jednakże
        teraz przeszedł sam siebie!!! Dlaczego?
        • Gość: Mada Re: Lepper IP: *.necik.pl 12.10.01, 21:38
          Gwoli ścisłości - abstrahując od środków jakimi Samoobrona i PO chciałyby
          ratować państwo ( i, oczywiście, ich skutecznoaci) PO bardzo mnie rozczarowała
          swoją troską o państwo. Mam wrażenie,że programowo bliżej było PO z SLD niż
          SLd z PSL, ale z niewiadomych mi przyczyn, koalicja od poczatku ( nawet bez
          rozmów) była odrzucona. Gdyby Platforma w samej rzeczy chciała być
          odpowiedzialna za państwo - starałaby się przynajmnoej negocjować z SLD w
          sprawie koalicji, a nie z góry mówiła "Nie" dla takiej formy współpracy...
          Oczywiście w kwesti Leppera - nie popieram jego sposobów uprawiania polityki i -
          kolejny epitet- nazywania Balcerowicza kanalią, ani programu ( który podobno -
          A. Lepper "Forum" 25 IX- "jest skopiowany przez SLD" , haha). Ale być moze
          faktycznie mają "dobre chęci" - którymi piekło jest wybrukowane. Ale pewnie i
          brakiem chęci także brukują tam na dole
        • Gość: Ee Re: Lepper IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 13.10.01, 22:57
          Pewnie dlatego, że my znamy Leppera wyłącznie z przekazów medialnych , a ja na
          temat naszych masmediów i dziennikarzy mam jak najgorsze zdanie, a prof.
          Małachowski z Lepperem spotyka się osobiście. Pomyśl o tym...
          • Gość: Mada Re: Lepper IP: *.necik.pl 14.10.01, 18:36
            Być może faktycznie nie znamy Leppera osobiście ( jako człowieka...) ale przez
            media - także "dyskusje na żywo" - mamy okazję zapoznać się z nim jako
            politykiem.Wtedy moje mniemanie o nim nie jest najwyższe, ale - przyznaję,że
            kilkakrotnie już byłam miło zaskoczona postawą Andrzeja...
            • Gość: Ee Re: Lepper IP: 157.158.202.* 15.10.01, 10:09
              Ostatnio miałam okazję ogladać rozmowę z Lepperem w telewizji i byłam porażona
              chamstwem i brakiem profesjonalizmu prowadzącej rozmowę dziennikarki. Z kpiącym
              uśmieszkiem i miną pełną wyższości zadawała pytania, a następnie nie czekając
              na odpowiedź mówiła dalej. Z całej jej postawy biło: "co ty mi chamie możesz
              powiedzieć". Dno!
              • meg_s Re: Lepper 15.10.01, 20:13
                Gość portalu: Ee napisał(a):

> Ostatnio miałam okazję ogladać rozmowę z Lepperem w telewizji i byłam porażona
                > chamstwem i brakiem profesjonalizmu prowadzącej rozmowę dziennikarki.

nie masz chyba na myśli Czajkowskiej? jej akurat profesjonalizmu nie brakuje
                • Gość: Ee Re: Lepper IP: 157.158.202.* 16.10.01, 07:43
                  Nie to było jakieś inne babsko, choć co do Czajkowskiej też by można dużo
                  mówić. Znana z nieustępliwości i zadawania trudnych pytań prowadząc rozmowę z
                  bodajże Krzaklewskim pytania zadawłała bez mała na kolanach (było to gdy
                  jeszcze Piękny Marian rządził Polską z drugiego rzędu)
                  • Gość: Mada Re: Lepper IP: *.necik.pl 16.10.01, 17:39

> Nie to było jakieś inne babsko, choć co do Czajkowskiej też by można dużo
                    > mówić.
                    Mimo, że za Czajkowską nie przepadam ( mam wrażenie że traktuje ludzi nieco z
                    góry, a przy tym z pewnyn znudzeniem)- wszelkie rekordy pobił dla mnie Piotr
                    Gembarowski w rozmowie z - także - Krzaklewskim. Nie mogę powiedzieć,że
                    maryjan :) - to mój idol, ale po tej rozmowie poczułam do Niego trochę sympatii.
                    Krzaklewski miał nieszczęście być ostatnim z kandydatow na prezydenta Gościem
                    Jedynki.- Czy Ktoś z Was widział ten wywiad?
                    Gembarowski - jak całkiem głośno mówi się wśrod dziennikarzy - dostał
                    zlecenie - zniszczyć Krzaklewskiego - sprowokowac go do wyjścia ze studia
                    (orientacja TVP nie jest tajemnica). I w sposób chamski, bezczelny - i po prostu
                    prymitywny przystąpił do rzeczy. Mało,że de facto nie pozwalał Krzaklewskiemu
                    dokończyć żadnego zdania ( rycząc : "pan nie odpowiada na moje pytanie, to ja
                    przejdę do nastepnego") - to jeszce zarzucał mu,że kłamie; przytaczał
                    nieprawdziwe lub nieistniejące dane.
                    Od tej pory widząc Gembarowskiego- wyłączam TV,a za to - dla Krzaklewskiego-
                    odczuwam cień podziwu, że wyszedł z twarzą, dotrwawszy do końca rozmowy.
                    • Gość: Ee Re: Lepper IP: 157.158.202.* 17.10.01, 07:35
                      Problem polega nie na "orientacji " telewizji jak piszesz ( bo w takim razie
                      dlaczego już rzygam biskupami, pokropkami, beatyfikacjami - najważniejsze
                      wiadomości, to co powiedział na dany temat Glemp albo inny purpurat)Problem
                      leży w kompletnym braku profesjonalizmu polskich dziennikarzy. Są niedouczeni
                      (nie potrafią posługiwać sie poprawną polszczyzną), nieinteligentni, a swe
                      braki usiłują zasłonić właśnie napastliwością, arogancją i co najgorsze jawnym
                      okazywaniem własnych preferencji politycznych, co w ich przypadku jest
                      zaprzeczeniem zasady wykonywania zawodu. Mam przypomnieć sprawę premiera
                      Oleksego? Jaki jazgot, jaka afera, jakie napastliwe wystąpienia!A potem głucha
                      cisza i ani jednego słowa "przepraszam" gdy okazało się, że to intryga służb
                      specjalnych.
    • Gość: klc Re: Lepper IP: 213.216.76.* 17.10.01, 08:26

> Oglądajcie TVP 2! Właśnie jest wywiad z A.Lepperem! Boże, Polacy, kogo
      > wybraliście. Wstyd mi za Was. :-(.

A pamietasz Tymińskiego ?? :))
      • Gość: Mada Re: Lepper IP: *.necik.pl 17.10.01, 19:44
        Masz rację, Ee - polscy dziennikarze nierzadko popisują sie tym wszystkim, o
        czym piszesz ( np.-kolejny- Kamil Durczok... ze Śląska notabene). Na szczeście
        TVN zaczyna być dobrą konkurencją, a wręcz nierzadko jest lepszym rozwiązaniem
        niż TVP ( chociażby Monika Olejnik i Tomasz Lis)
        • Gość: Ee Re: Lepper IP: 157.158.202.* 18.10.01, 07:45
          Zgadzam się. Monika Olejnik jest klasą sama dla siebie!! Ale zwróć uwagę na
          ilość dziennikarzy polskich mediów, i na to, że możemy wymienić 2-3 nazwiska
          profesjonalistów. ZGROZA!!
          • Gość: piotlik Re: Lepper IP: 212.106.173.* 18.10.01, 21:40
            Wszystkim, zarówno tym, którzy ulegli socjotechnicznym sztuczkom pana Leppera,
            jak i tym, którzy nie mogą pogodzić się z faktyczną obecnością wspomnianej
            osoby na ul.Wiejskiej w Warszawie, polecam artykuł Igora T. Miecika i Piotra
            Pytlakowskiego w "POLITYCE" nr 42 (2320), 20 października 2001, str.36-39,
            zatytułowany "Kartel Samoobrona".
            • Gość: piotlik wypadek przy pracy IP: 212.106.173.* 25.10.01, 23:27
              Gratuluję posłom na Sejm Rzeczypospolitej Polskiej wspaniałego wyboru !!!
              Wiceszefem sejmowej komisji sprawiedliwości zoastała posłanka Samoobrony -
              DANUTA HOJARSKA, natomiast wiceszefem sejmowej komisji administracji i spraw
              wewnętrznych również poseł Samoobrony - STANISŁAW ŁYŻWIŃSKI. I nie byłoby w tym
              nic nadzwyczajnego, gdyby nie fakt, że wobec pierwszej z osób toczą się sprawy
              w sądach: 1. o wyłudzenie kredytu 2. o fałszowanie dokumentów, a wobec drugiej
              z wymienionych powyżej osób sprawa w sądzie z powództwa firmy ubezpieczeniowej
              o świadome i umyślne podpalenie domu, celem wyłudzenia od ubezpieczyciela
              pieniędzy.

Oby tych, jak to określił Marszałek Sejmu pan Borowski, "wypadków przy pracy"
              było jak najmniej.

Sentencja: IUS EST ARS BONI ET AEQUI traci na wartości. :-(
              • Gość: Ee Re: wypadek przy pracy IP: 157.158.202.* 26.10.01, 08:02
                Istotnie, jest to dość oburzające. Poraziła mnie myśl, że nie ma nikogo
                lepszego - to jacy są ci gorsi???
                • Gość: piotlik Lepper IP: *.warsnet.trzepak.pl 22.11.01, 20:47
                  Dlaczego nawet politycy, którzy krytykują Leppera za jego działania, nie są
                  skłonni składać wniosku o odwołanie go ze składu Prezydium Sejmu ?!?!? A może
                  obawiają się, że jego odwołanie jest niezmiernie trudne, ponieważ stałby się
                  wkrótce bohaterem narodowym ??? Ja nie miałem nadziei na to, że gdy Lepper
                  zasiądzie w poselskich ławach zmieni swoje obyczaje i metody postepowania.
                  Wydarzenia z ostatnich dni pokazują, że szanowny wicemarszałek Sejmu nadal
                  łamie i lekceważy prawo. Co więcej,teraz jest przekonany, że wszystko mu wolno.
                  Ma rację dziennikarz "RZECZPOSPOLITEJ" pisząc: "...Nie jest grzechem pomylić
                  się. Grzechem jest tkwić w błędzie. A tak postępuje znaczna część klasy
                  politycznej. Udaje, że nic złego sie nie dzieje. Nie tylko historia uczy, że
                  się mylą. Dziś Lepper może przegnać komornika, jutro może zrobić cos znacznie
                  gorszego. To nie jest nieposłuszeństwo obywatelskie, to zamach na demokrację..."
                  Dużo racji tkwi w poglądzie, że im bardziej Lepper czuje się bezkarny i nikt mu
                  się nie przeciwstawia, tym większa jest jego popularność.
                  LEX LEPPERI nie może zastąpić Konstytucji i ustaw.
                  • hanys_hans Re: Lepper 28.11.01, 21:07
                    www.lepper.pl/
                    • Gość: piotlik Re: Lepper IP: *.warsnet.trzepak.pl 29.11.01, 23:15
                      No i teraz się zacznie......aż strach pomyśleć !!!
                      • hanys_hans Re: Lepper 29.11.01, 23:33

> No i teraz się zacznie......aż strach pomyśleć !!!

A jak sam w tym woontku Ecik prowda napisou to tyn wpis wymazali a Ecika
                        zabanowali!!!
                        • Gość: Alex Re: Lepper IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 30.11.01, 02:01
                          Leppert !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
                          Ty !
                          Ciuuulluuu!!!!!!!!!!!1
                          PPPPoollssskkkiiiiii !!
                          Alllllllexx!!xxx
                          • Gość: Ee Re: Lepper IP: 157.158.202.* 30.11.01, 07:25
                            No widzisz i nie wymazali!!!
                            • hanys_hans Re: Lepper 30.11.01, 08:24

> No widzisz i nie wymazali!!!

Eee, teroski jak tyn leber sleciou ze stouka to kozdy moondruje!
                              Sam mosz tyn text za kery tukej we tym woontku
                              dwa miesioonce tymu zabanowali Ecika:
                              > Pani mówi do Jasia:
                              > -Jasiu do tablicy!
                              > -Spierdalaj!
                              > -Co powiedziales????
                              > -Spierdalaj!!
                              > -Do dyrektora!!
                              > -Nie pójde do niego bo mu smierdza nogi.
                              > -Ach ty gówniarzu!!!!
                              > Wzieła go za fraki i prowadzi do gabinetu dyrektora
                              > -Panie dyrektorze ten gówniarz mówi do mnie zebym spierdalala a o
                              > panu ze smierdza panu nogi!
                              > -Ach ty szczeniaku!!-dyrektor wkurzony- Dawaj numer do ojca!!
                              > -Nie dam
                              > -Dawaj
                              > Wreszcie udalo sie dyrektorowi wyszarpac numer do
                              > ojca i dzwonia,,,,odzywa sie automatyczna sekretarka: "Tu gabinet pana
                              > ministra Leppera. Prosimy zostawic wiadomosc"...
                              > Nauczycielka przestraszona patrzy na dyrektora ,
                              > on na nia, wreszcie nauczycielka pyta:
                              > -No i co robimy panie dyrektorze?
                              > -Ja ide umyc nogi a pani niech spierdala...

• hanys_hans Re: Lepper 30.11.01, 08:33
                                www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=384&wid=619029&aid=619029
                                • Gość: Hermann Re: Lepper IP: *.dip.t-dialin.net 20.12.01, 21:20
                                  BALLADA O LEPPERZE
                                  ------------------------------
                                  Wybrali osla na posla
                                  Osiol sie bardzo ucieszyl,
                                  Pozegnal zone i dzieci
                                  I do stolicy pospieszyl.

Tam w gronie podobnych oslów,
                                  Których wybrano na poslów,
                                  Zasiada w sejmowych lawach
                                  By dla nas stanowic prawa.

Poci sie biedne oslisko
                                  Bo chcialby pojac to wszystko,
                                  Ale rozumu nie staje
                                  Wiec tylko prace udaje.
                                  W komisjach tez uczestniczy
                                  Chociaz sie nie zna na niczym.
                                  Z trybuny wyglasza mowy
                                  Choc trudno mu z pustej glowy.

Czas sie o moral pokusic,
                                  Bo moral bajka miec musi
                                  NIE JEST TO WINA OSLA,
                                  ZE GO WYBRANO NA POSLA..
                                  • Gość: piotlik Re: Lepper IP: *.warsnet.trzepak.pl 25.01.02, 19:44
                                    Jestem bardzo ciekawy kiedy bohater niniejszego wątku odwiedzi zakład
                                    psychiatryczny.
                                  • Gość: Mirek Re: Lepper IP: *.sympatico.ca 25.01.02, 21:30
                                    Gość portalu: Hermann napisał(a):

> BALLADA O LEPPERZE
                                    > ------------------------------
                                    > Wybrali osla na posla
                                    > Osiol sie bardzo ucieszyl,
                                    > Pozegnal zone i dzieci
                                    > I do stolicy pospieszyl.
                                    >
                                    > Tam w gronie podobnych oslów,
                                    > Których wybrano na poslów,
                                    > Zasiada w sejmowych lawach
                                    > By dla nas stanowic prawa.
                                    >
                                    > Poci sie biedne oslisko
                                    > Bo chcialby pojac to wszystko,
                                    > Ale rozumu nie staje
                                    > Wiec tylko prace udaje.
                                    > W komisjach tez uczestniczy
                                    > Chociaz sie nie zna na niczym.
                                    > Z trybuny wyglasza mowy
                                    > Choc trudno mu z pustej glowy.
                                    >
                                    > Czas sie o moral pokusic,
                                    > Bo moral bajka miec musi
                                    > NIE JEST TO WINA OSLA,
                                    > ZE GO WYBRANO NA POSLA..

Hermann! Wpis Piotlika zwrocil mi na to uwage i przeczytalem to pierwszy raz
                                    przed chwila. Nie chce aby ktokolwiek mi znowu powiedzial ze sie podlizuje, ale
                                    to jest wspaniale! Jezeli Twoje, to gratuluje i zazdroszcze talentu!
    • Gość: Mirek Re: Lepper IP: *.sympatico.ca 27.01.02, 02:49
      Jak juz wspomnialem, przez zupelny przypadek natknalem sie na wiadomosci z
      kraju na polskim programie. Patrzylem na Leppera i innych "w akcji", czyli na
      posiedzeniu Sejmu...tak mi sie wydaje...chyba...Sala Sejmowa...ale ten megafon
      ...nie wazne, w kazdym bac razie bylo to ciekawe przedstawienie. Patrzylem na
      nie, z na prawde duzym zainteresowaniem i swego rodzaju...duma. Tak! Nie
      krzyczcie na mnie za bardzo, ale nie moglem sie oprzec pozytywnym odczuciom
      ogladajac poslow blokujacych mownice, sprzeczki z Marszalkiem Sejmu, i ta cala
      awanture. Pamietajac Sejm zlozonych z mumii ozywiajacych sie jednoczesnie aby
      klaskac, zdajemy sobie sprawe jaki byl z tej instytucji pozytek. Uwazam, ze
      takie scenki jakie widac w dzisiejszym Sejmie RP, sa obrazem...demokracji.
      Jezeli ktos taki jak Lepper zostal wybrany w wyborach demokratycznych do
      Parlamentu, oznacza to, ze elektorat do ktorego sie zwracal jest liczny i ma
      problemy. Sa one na tyle powazne, ze nie jest juz wazne kto, ale jak glosno
      bedzie innym na nie zwracal uwage. Wiadomo ze wszystko to wyglada bardzo
      karykaturalnie, ale nic sie nie rodzi z dnia na dzien; po tylu
      dziesiecioleciach zamordyzmu, lekcje demokracji nigdy nie sa latwe!

PS>
      Poza tym nie jest to obrazek znowu tak odosobniony; dwa lata temu w Parlamencie
      federalnym Kanady w Ottawie, podczas obrad miala miejsce jakas tam pyskowka.
      Jeden z poslow wyskoczyl ze swojego miejsca na srodek i wskazujac palcem na
      oponenta, sciagal marynarke i krzyczal; "you son of a bitch, c'mon here and
      fight like a man!" (ty skurwysynie, chodz tutaj i bij sie jak mezczyzna). Bylo
      kupa smiechu i nawet nie wiem jak to sie skonczylo - na pewno nic wielkiego.
      Z jedna rzecza jednak trudno mi jednak przejsc do porzadku dziennego; pijany
      posel to troche za duzo...
      • Gość: Mirek Re: Lepper IP: *.5.192.150.miss.c1.ca 27.01.02, 15:41
        Hurra! Nikt na mnie tu nie krzyczy! A moze sie tylko zbieracie w sobie?
        • Gość: piotlik Re: Lepper IP: *.warsnet.trzepak.pl 27.01.02, 22:04
          Czy A.L. jest cudownym dzieckiem polskiej zaściankowo-wiejskiej popkultury?
      • Gość: Ee Re: Lepper IP: *.necik.pl 27.01.02, 22:26
        Ale to też przejaw demokracji - posłowie są reprezentantami narodu. Przy tym
        spozyciu alkoholu na głowę mieszkańca naturalny wydaje się popijający poseł.
        Zresztą nie jest to wcale pierwszy przypadek. już od kilku lac co jakiś czas
        pojawia się jakiś pijany "reprezentant narodu". A to w parlamencie, a to za
        kierownicą, a to w hotelu sejmowym. Normalka.
        • Gość: piotlik Re: Lepper IP: *.warsnet.trzepak.pl 28.01.02, 16:12
          Czy A.L. jest zbawicielem narodu czasów NEW AGE?
          • Gość: piotlik Re: Lepper IP: *.warsnet.trzepak.pl 28.01.02, 23:44
            Czy A.L. to drobnomieszczański Prometeusz trzeciej Rzeczpospolitej pozbawiony
            zdolności kredytowej?
            • Gość: piotlik Re: Lepper IP: *.warsnet.trzepak.pl 29.01.02, 00:12
              Czy A.L. i jego profetyzm polityczny pozostaje na poziomie piosenki ze środka
              listy przebojów disco polo?
              • lech_niedzielski Re: Lepper 10.03.02, 13:48
                maniera.wbp.zabrze.pl/foto/humor/wice/original/fotoplastik.jpg

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka