psztymucel 26.11.02, 19:15 Jak się Wam podoba reklama burdelu koło dworca PKP, vis a vis dawnego budynku ORBISU-u ? Prawda, że apetyczna i "gustowna". No cóż, burdel to burdel Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: celka Re: BURDEL IP: *.junisoftex.pl / 212.106.133.* 26.11.02, 20:13 nie podoba mi się!!!! co to jest żeby w środku miasta agencję towarzyską reklamowac? i to tak nachalnie?? hmm...ktoś przyjeżdża do gliwic, wychodzi z dworca PKP i widzi to malowidło...ładnie się prezentujemy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w-k Re: BURDEL IP: *.gze.pl 26.11.02, 21:34 Gdyby nie bylo tyle szumu wokol tej reklamy pewnie nie wiedzialbym ze tak istnieje. Larum sie podnioslo wiec zwrocilem na te reklame uwage i prawde mowiac nie wiem co w tym jest takiego, ze tyle halasu wokol tego sie robi. reklama jak reklama, nie ktorzy nie lubia jak reklamuja sie burdele a ja nie lubie reklam chipsow bo chipsy to dopiero jest g... . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: BURDEL IP: *.uc.nombres.ttd.es 27.11.02, 12:05 a nie lubie tej reklamy..bo kurcze to rzeczywsicie jest wizytowka miasta... i moim zdaniem na prawde sie zuca w oczy.. ciekawy jestem kto dal na to zgode..bo to chyba zalezy od miasta czy nie!?!? jojo Odpowiedz Link Zgłoś
markovich Re: BURDEL 28.11.02, 00:26 Może i ta reklama jest trochę zbyt widoczna, ale mnie ona nie przeszkadza. Nie korzystam z usług tego typu przybytków, więc nie interesuje mnie to w jaki sposób się one reklamują. A poza tym, pecunia non olet, nieprawdaż? :) Pozdrawiam Markovich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ee Re: BURDEL IP: *.necik.pl 28.11.02, 16:07 A mi sie wydaje, że to właśnie pozytywna wizytówka Gliwic. Jedno z niewielu normalnych miast w tym zalewie kołtuństwa i ciemnogrodu. Burdele były, są i będą a zakłamane społeczeństwo udaje, że ich nie ma. I co ciekawe - w krajach, w których je zalegalizowano natychmiast spadła przestępczość związana z nierządem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TL Re: BURDEL IP: 213.216.85.* 20.12.02, 18:10 psztymucel napisał: > Nie wiem co ci sie w tej reklamie nie podoba. Lepsza reklama w środku miasta niż panięki stojące na autostradzie i pod latarniami. Odpowiedz Link Zgłoś