Gość: Shivy IP: 213.77.21.140, 213.77.125.* 14.03.01, 21:17 Wielkie dzięki dla poratlu Gazeta.pl za zorganizowanie forum dyskusyjnego Gliwice Pozdrawiam Shivy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mahda Re: Dzieki IP: 10.30.133.* 17.03.01, 17:02 Tylko co z tego. Na razie ludziska wcale tu nie zagladają!!! No może z drobnymi wyjątkami:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasiamaj Re: Dzieki 20.03.01, 13:51 ciesze sie ze powstalo to forum bo bylam jednym z ludkow, ktore o to zabiegali w mojej ukochanej wyborczej. pozdrawiam wszystkich i polecam rozmowe o spirali i gliwickich knajpach na forum'katowice' haslo 'spirala'. jasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Silesian Re: Dzieki IP: 62.67.11.* 21.03.01, 20:21 Hi Gliwiczanie, Nic sie u was nie dzieje. Zaprzagnijcie A.Wrzesinskiego (dyr.Telekomunikacji)zeby sie wiecej staral o Gliwice i udostepnil co najmniej szkolom dostep do internetu. Ja tez pozdrawiam wszystkie Gliwiczanki. Silesian Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg Re: Dzieki IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.01, 20:58 (skąd ja znam ten adres i znajomego p.Wrzesińskiego?) Gdzie jesteście Wy, którzy zaczęliście to forum - czyżby zniechęcenie? Może ogłosimy na katowickim forum, że Gliwice się zaktywizowały A przy okazji - dogoniłam Jelenią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ballest Re: Dzieki IP: 212.162.14.* 02.06.01, 00:17 meg ty jestes okrooooopna , nie powiem swintuszek ( przepraszam jak obrazilem) Ale z drugiej strony jak bym to nie robil gdzie bylismy dzisiaj . Naturalnie Magi ta wylosowalismy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ballest Re: Dzieki do meg IP: 212.162.14.* 02.06.01, 00:36 Wlasciwie ja jestem osiolek bo ja jestem Gliwiczanin i musze sie podziekowac przede wszystkim u meg (KGB) magicznej (Synonim Sexu) U kuzza (Wszedzie szuka dziolchow , wiecej nie zdradze, bo jest bardzo o.K,) takze u Piotlika bo on nam duzo postow przyniosl, no i u Mirka bo on nie zawsze sie potrafi artykulowac ale uwazam ze jest bardzo w porzadku a etykieta to nie jest to z czego czlowiek zyje. (PRZEPRASZAM MIRO) Mysle ze teraz rozkrecilem nasze FORUM Odpowiedz Link Zgłoś