Gość: Słupsk IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 11.11.01, 14:48 Czemu nie apelujecie zeby przesuneli Wasze forum do tych regionalnych (czyli o klase wyzej), skoro macie ponad 8 tysiecy postow i wyprzedzacie o glowe niektore miasta stamtad? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
meg_s Re: Słuchajcie Gliwice, mam pytanie 11.11.01, 15:03 pisaliśmy - chyba Katowice do tego nie dopuszczą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ballest Re: Słuchajcie Gliwice, mam pytanie IP: *.67.157.78.Dial1.Frankfurt1.Level3.net 11.11.01, 19:29 Dlaczego uwazasz ze Katowice nie dopuszcza, Bielsko i chyba Czestochowa sa w regionalnych, moze zrobia wyjatek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: Słuchajcie Gliwice, mam pytanie IP: *.sympatico.ca 11.11.01, 23:50 Jezeli mozna moje zdanie, to jestem przeciw; uwazam, ze Gliwice sa bardzo wyjatkowe - najmniej slaskie miasto na Slasku i jako takie maja bardzo malo wspolnego z regionem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Słupsk Re: Słuchajcie Gliwice, mam pytanie IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 12.11.01, 20:22 No i co z tego? Przeciez nie figurowalibyscie jako Slask tylko jako Gliwice? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: Słuchajcie Gliwice, mam pytanie IP: *.sympatico.ca 12.11.01, 20:44 Ale bylibysmy w "regionalnych" a nie "miejskich", a nasi bracia-slasacy juz dawno zauwazyli ze w naszym miescie jest wiecej goroli niz w calym regionie razem wzietym, a to wystarczy - zreszta lubimy byc na czerwono ;)) Niemniej jednak jest mi bardzo przyjemnie, ze jestesmy zauwazani i uznani w calym kraju - dziekuje!!! Odpowiedz Link Zgłoś