inga30 23.09.05, 13:54 trzymam . Dzis na wizycie u dr R. dostałam leki do stymulacji, która zaczynam za chwilę!!! Oczywiście w jakiejś anonimowej reklamówce moje leki mam nadzieje wyglądają jak kanapki z serem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marijohanna Re: decapeptyl w lodówce firmowej 23.09.05, 13:57 trzymalam predalon tez zawsze w lodowce i nakleilam kartke z nazwiskiem aby nikt nie zajrzal do srodka) Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: decapeptyl w lodówce firmowej 23.09.05, 13:59 ja trzymałam na chama Solcogyn obok mleczka do kawy-i tak nikt nie wiedział co to Odpowiedz Link Zgłoś
magdamajewski Re: decapeptyl w lodówce firmowej 23.09.05, 15:48 ja tez trzymalam moj odpowiednik waszego decapeptlu w nasze lodowce, nalkeilam karteke z imienie i "do not touch" i nikt nie dotykal! magda Odpowiedz Link Zgłoś
cetka Re: decapeptyl w lodówce firmowej 24.09.05, 01:36 u mnie kradna tez te podpisane np. jogurty Odpowiedz Link Zgłoś
magdamajewski Re: decapeptyl w lodówce firmowej 24.09.05, 17:06 moja dostawa lekow zawsze przychodzi do pracy, bo w domu nikogo nie ma do pozniej nocy. Ostatnio zawalilam nimi (byly w torbie) dwie polki w lodowce i nitk sie nie czekpial. Powiedzialam ze to moje leki maja byc w lodowce i juz. magda Odpowiedz Link Zgłoś
zerozdziwien Re: decapeptyl w lodówce firmowej 24.09.05, 21:59 ja trochę z innej beczki jak się stymulowałam do in-v Gonalem 3 razy dziennie to w pracy na szczęście jest pokój dla matki z dzieckiem (swoją drogą nie wiem po co,bo nikt nie przychodzi do pracy z dzieckiem)tam sobie robiłam zastrzyki przez ponad tydzień,siedzące na przeciwko pokoju dziewczyny nieznane mi zawsze mnie widziały tam wchodzącą i pewnie gubiły się w niezłych domysłach jak znikałam tam na conajmiej 15 min rano i w południe... Odpowiedz Link Zgłoś
ewa778 Re: decapeptyl w lodówce firmowej 29.09.05, 21:04 wkoncu znalazlam twoj watek... juz podejrzewalam, ze sie ciebie nie doczekam. tak sobie myslalam, ze inga pewnie nikomu nic nie powie i tylko napisze, ze test wszedl pozytywniea tu niespodzianka. ZYCZE POWODZENIA!!!! TRZYMAM KCIUKI Z CALEJ PARY Pozdrawiam Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
inga30 Re: ewo 29.09.05, 21:10 miałam przerwę wakacyjną a teraz znowu probuję wygrać na loterii. Odpowiedz Link Zgłoś