Gość: Szwager IP: *.dip.t-dialin.net 30.08.03, 17:13 No to proponuja tera otwiyrac barki i wywlyc kisty ze pifffym ze piwnicow. Okazja tysz sie znodua - Margotka miaua gyburstak! Jak jutro byda miec kaca to wszysko przez nia!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Szwager Re: Impreza - STO LOT!!! IP: *.dip.t-dialin.net 30.08.03, 17:24 No to proponuja "szable" w duon!!! Nojprzod idzie browar "Budweiser-Budvar" PÜyrsk!!! Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: Impreza - STO LOT!!! 30.08.03, 17:29 mnie ostatnio zasmakowała (i proszę nie mówić że to profanacja - wiem, ale smaczne) Warka Strong z sokiem malinowym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager Re: Impreza - STO LOT!!! IP: *.dip.t-dialin.net 30.08.03, 17:32 Ach!!! Jo uwiylbiom pifffo ze sokym malinowym. Mosz jakis ekstra przepis na to? Zaro Tyske tak narichtuja. Jo nauczou couke francuske wybrzeze to cyckac. A we Francyji majom dobre soki malinowe. PS Tukej raczyj ciynzko dostac. Pyrsk! Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: Impreza - STO LOT!!! 30.08.03, 17:35 żaden przepis - wpadłam na to absolutnym przypadkiem - poszliśmy na jedno piwo do "ogródka piwnego" obok mojego domu - zobaczyłam stojący sok malinowy i u ludzi na stolikach takie bardziej "kolorowe" piwo - to pomyślałam że spróbuję - pyyycha patrz - to choć jedno mamy wspólne ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager Re: Impreza - STO LOT!!! IP: *.dip.t-dialin.net 30.08.03, 17:37 Jo by znod pora wiyncyj rzeczow, kerych ani jo ani Ty by my sie niy gyanbili. Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: Impreza - STO LOT!!! 30.08.03, 17:37 Gość portalu: Szwager napisał(a): > PS > Tukej raczyj ciynzko dostac. to teraz już rozumiem skąd się wzięły pogłoski o kryzysie w Niemczech - no jeśli nie można kupić soku malinowego (i kaszy gryczanej, i prawdziwego białego twarogu, i dobrych ogórków kiszonych - wymieniam to co w dużej ilości kupują "na bezuchu" moje koleżanki) - to faktycznie ciężko ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager Re: Impreza - STO LOT!!! IP: *.dip.t-dialin.net 30.08.03, 17:40 Widza ize Twoje kolezanki majom te same smaki co jo. Mie tysz tego, cos wymiynioua brakowauo, ale tera juz mom jednego handlyrza u kerego to zawsze znonda. Mo tysz jeszcze "Kamyczki", pifffo Tyske, grzibki w occie, krupnioki, ni i do mojyj te Ptasie mlyczko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager Re: Impreza - STO LOT!!! IP: *.dip.t-dialin.net 30.08.03, 17:42 No to tera Tyske ze sokym malinowym - ekstra za Margotka! Pyrsk! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager Re: Impreza - STO LOT!!! IP: *.dip.t-dialin.net 30.08.03, 17:47 Margotce na te osiymnoscie Ta naszo Margotka To je fest wariotka Ale niych jyj bydzie Wesprzymy jom w biydzie Targac sie z bluszczami I nerwowac z nami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager Re: Impreza - STO LOT!!! IP: *.dip.t-dialin.net 30.08.03, 18:23 Margotka sie stracioua, no to tera wyciongom zrzaduo i fajnego maszkytnego drinka idy wyszolontac. Narazie Pyrsk! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ballest Re: Impreza - STO LOT!!!albo skarzypyta ? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 30.08.03, 19:56 No to nasza Margotka na Malina poszla? :-) Niy uona jest dzisiej na spotkaniu w pubie !! z metamorfozami !!! pyrsk ballest Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Gyschynk dlo Margotki !!! 30.08.03, 20:04 europa.tiscali.it/futuro/speciali/cartoon.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager Dyc ona je we "Londynie" IP: *.dip.t-dialin.net 30.08.03, 20:36 A tam piccow niy podowajom. A co do Italijokow: Kafffa bych se tam obsztalowou, ale nic wiyncyj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager poradnik piwiorza IP: *.dip.t-dialin.net 30.08.03, 21:27 OBJAW: Piwo wyjątkowo blade i bez smaku. PRZYCZYNA: Szklanka jest pusta. DZIAŁANIE: Poproś kogoś, żeby ci kupił następne. OBJAW: Ściana na przeciwko pokryła się światełkami. PRZYCZYNA: Leżysz na plecach. DZIAŁANIE: Trzymaj się baru. OBJAW: Usta pełne niedopałków. PRZYCZYNA: Przewróciłeś się na bar. DZIAŁANIE: Patrz wyżej. OBJAW: Piwo jest bez smaku, koszula z przodu mokra. PRZYCZYNA: Usta zamknięte lub piwo skierowane do nieodpowiedniej części twarzy. DZIAŁANIE: Wycofaj się do toalety i potrenuj przed lustrem. OBJAW: Stopy zimne i mokre. PRZYCZYNA: Szklanka trzymana pod nieodpowiednim katem. DZIAŁANIE: Obróć szklankę tak, aby otwór był skierowany ku sufitowi. OBJAW: Stopy cieple i mokre. PRZYCZYNA: Wadliwa kontrola przepływu. DZIAŁANIE: Stan obok najbliższego psa i upomnij właściciela. OBJAW: Podłoga rozmazana. PRZYCZYNA: Patrzysz przez dno pustej szklanki DZIAŁANIE: Poproś kogoś, żeby ci kupił następne piwo. OBJAW: Podłoga się rusza. PRZYCZYNA: Jesteś wynoszony. DZIAŁANIE: Upewnij się czy niosą cię do następnego baru. OBJAW: Nagle zrobiło się ciemno. PRZYCZYNA: Bar jest zamknięty. DZIAŁANIE: Ustal z barmanem swój adres. OBJAW: Taksówka pokrywa się kolorowymi wzorami. PRZYCZYNA: Konsumpcja piwa przekroczyła dopuszczalny limit. DZIAŁANIE: Zasłoń usta Odpowiedz Link Zgłoś
kolcero Re: Impreza - STO LOT!!! 30.08.03, 22:00 Gość portalu: Szwager napisał(a): > No to proponuja tera otwiyrac barki i wywlyc kisty ze pifffym ze piwnicow. > Okazja tysz sie znodua - Margotka miaua gyburstak! > > Jak jutro byda miec kaca to wszysko przez nia!!! Przezzz eeeprszzam ze sssie ttaaak poooznooo wllaaccam, alllee to 100 laat z Margotttka ttto nna powwaznie???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szzzzwager Re: Impreza - STO LOT!!! IP: *.dip.t-dialin.net 30.08.03, 22:06 Jaaaakkk najjj powazzzniyjjj. Odpowiedz Link Zgłoś
kolcero Re: Impreza - STO LOT!!! 30.08.03, 22:39 Gość portalu: Szzzzwager napisał(a): > Jaaaakkk najjj powazzzniyjjj. Aaaa tttooo wiiekooowaaaa koobieeecienkaaaa z NAszzzej Meeeeeeeeeeeg :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager Re: Impreza - STO LOT!!! IP: *.dip.t-dialin.net 30.08.03, 22:44 Iiino nnna zarttach sie nnniy zno. Pyrsk! Odpowiedz Link Zgłoś
kolcero Re: Impreza - STO LOT!!! 30.08.03, 22:46 Gość portalu: Szwager napisał(a): > Iiino nnna zarttach sie nnniy zno. > > Pyrsk! Zna sie zna, tylko tak jak kobieta :DDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager Re: Impreza - STO LOT!!! IP: *.dip.t-dialin.net 30.08.03, 22:48 no godom przeca znaczy sie, sie niyzno, he,he! Odpowiedz Link Zgłoś
kolcero Re: Impreza - STO LOT!!! 30.08.03, 22:49 Gość portalu: Szwager napisał(a): > no godom przeca > > znaczy sie, sie niyzno, he,he! Cos mi sie widzi, ze masz zone :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager Re: Impreza - STO LOT!!! IP: *.dip.t-dialin.net 30.08.03, 22:52 No, mie sie tysz tak zdo. Odpowiedz Link Zgłoś
kolcero Re: Impreza - STO LOT!!! 30.08.03, 23:02 Gość portalu: Szwager napisał(a): > No, mie sie tysz tak zdo. Twoje zdrowie :/ Fajny chuop z niego bou.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager Re: Impreza - STO LOT!!! IP: *.dip.t-dialin.net 30.08.03, 23:04 Dziynki. Aze mi uza ze wzruszynia sleciaua na klawiatura od "putera" Odpowiedz Link Zgłoś
kolcero Re: Impreza - STO LOT!!! 30.08.03, 23:06 Gość portalu: Szwager napisał(a): > Dziynki. Aze mi uza ze wzruszynia sleciaua na klawiatura od "putera" No comments :((( Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: Impreza - STO LOT!!! 30.08.03, 23:17 kolcero napisał: > Przezzz eeeprszzam ze sssie ttaaak poooznooo wllaaccam, alllee to 100 laat z > Margotttka ttto nna powwaznie???? a czuję się na 138 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager Re: Impreza - STO LOT!!! IP: *.dip.t-dialin.net 30.08.03, 23:19 az tela wyduldauas dzisio w tym "Londynie"? Odpowiedz Link Zgłoś
kolcero Re: Impreza - STO LOT!!! 30.08.03, 23:20 Gość portalu: Szwager napisał(a): > az tela wyduldauas dzisio w tym "Londynie"? Po soku malinowym zawsze tak jest :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager Re: Impreza - STO LOT!!! IP: *.dip.t-dialin.net 30.08.03, 23:21 A jo jak popija to zaro sie czuja 40 lot modszy. Odpowiedz Link Zgłoś
kolcero Re: Impreza - STO LOT!!! 30.08.03, 23:24 Gość portalu: Szwager napisał(a): > A jo jak popija to zaro sie czuja 40 lot modszy. Po soku??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager Re: Impreza - STO LOT!!! IP: *.dip.t-dialin.net 30.08.03, 23:26 sok to ino dlo pozorow Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: Impreza - STO LOT!!! 30.08.03, 23:25 Gość portalu: Szwager napisał(a): > az tela wyduldauas dzisio w tym "Londynie"? eee tam - półtora piwa i wszystko wywietrzało kiedy mi najpierw uciekał tramwaj, a potem sprzed nosa pociąg Odpowiedz Link Zgłoś
kolcero Re: Impreza - STO LOT!!! 30.08.03, 23:27 meg_s napisała: > Gość portalu: Szwager napisał(a): > > > az tela wyduldauas dzisio w tym "Londynie"? > > eee tam - półtora piwa > i wszystko wywietrzało kiedy mi najpierw uciekał tramwaj, a potem sprzed nosa > pociąg Ostatnio w Londonie nie leja do szkla tylko beczki podaja :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager Re: Impreza - STO LOT!!! IP: *.dip.t-dialin.net 30.08.03, 23:27 To na Zwyciynstwa dzisiej pociongi jezdziouy? Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: Impreza - STO LOT!!! 30.08.03, 23:29 Gość portalu: Szwager napisał(a): > To na Zwyciynstwa dzisiej pociongi jezdziouy? nie wiem - może? ale ten co uciekał to odjeżdżał normalnie z dworca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager Re: Impreza - STO LOT!!! IP: *.dip.t-dialin.net 30.08.03, 23:30 To jednak Ci sie film urwou? A co dobrego bouo do maszkycynia? Ino niy godej ize angelski puding. Odpowiedz Link Zgłoś
kolcero Re: Impreza - STO LOT!!! 30.08.03, 23:32 Gość portalu: Szwager napisał(a): > To jednak Ci sie film urwou? > > A co dobrego bouo do maszkycynia? > > Ino niy godej ize angelski puding. Pewnie jakas stara fisza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager Re: Impreza - STO LOT!!! IP: *.dip.t-dialin.net 30.08.03, 23:33 a do tego szolka tyju Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: Impreza - STO LOT!!! 30.08.03, 23:34 Gość portalu: Szwager napisał(a): > To jednak Ci sie film urwou? nie bardzo widzę z czego mógłbys to wnioskować? > A co dobrego bouo do maszkycynia? dziewczyny zamówiły jakieś słodkości - ponoć pyszne, ja wolałam nie studiować menu, żeby się przypadkeim nie skusić - więc zagryzałam kawą Odpowiedz Link Zgłoś
kolcero Re: Impreza - STO LOT!!! 30.08.03, 23:35 meg_s napisała: > Gość portalu: Szwager napisał(a): > > > To jednak Ci sie film urwou? > > nie bardzo widzę z czego mógłbys to wnioskować? > > > A co dobrego bouo do maszkycynia? > > dziewczyny zamówiły jakieś słodkości - ponoć pyszne, ja wolałam nie studiować > menu, żeby się przypadkeim nie skusić - więc zagryzałam kawą hmmm...ascetka???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager Re: Impreza - STO LOT!!! IP: *.dip.t-dialin.net 30.08.03, 23:36 aaaa, to dziewczyny bouy! Kolcero, jak sie niy myla to Tys je kawaler? Abo? Odpowiedz Link Zgłoś
kolcero Re: Impreza - STO LOT!!! 30.08.03, 23:37 Gość portalu: Szwager napisał(a): > aaaa, to dziewczyny bouy! Kolcero, jak sie niy myla to Tys je kawaler? Abo? Czy ja wygladam na szczesliwego/????? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager Re: Impreza - STO LOT!!! IP: *.dip.t-dialin.net 30.08.03, 23:38 No na zartach sie niyznosz!? Odpowiedz Link Zgłoś
kolcero Re: Impreza - STO LOT!!! 30.08.03, 23:51 Gość portalu: Szwager napisał(a): > No na zartach sie niyznosz!? No nie, spokojnie- w koncu co to za zycie po dwusetce???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager Re: Impreza - STO LOT!!! IP: *.dip.t-dialin.net 30.08.03, 23:53 To ty jeszcze zyjesz. Jo juz pod w tym momyncie jak .... "sznita". Tera ida nynac bo mi moja zaro inaczyj powiy izech je "wczorajszy". Dziynki za kompania i Pyrsk! Odpowiedz Link Zgłoś
kolcero Re: Impreza - STO LOT!!! 30.08.03, 23:55 Gość portalu: Szwager napisał(a): > To ty jeszcze zyjesz. Jo juz pod w tym momyncie jak .... "sznita". > > > Tera ida nynac bo mi moja zaro inaczyj powiy izech je "wczorajszy". > > > Dziynki za kompania i > > Pyrsk! Mnie taz sie screen saver wlacza :))) Dobrej nocy Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: Impreza - STO LOT!!! 30.08.03, 23:57 Wam to dobrze - zazdroszczę - a ja ciągle nie mogę dogonic czasu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager Re: Impreza - STO LOT!!! IP: *.dip.t-dialin.net 31.08.03, 10:45 Mosz go juz? Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: Impreza - STO LOT!!! 31.08.03, 10:58 Gość portalu: Szwager napisał(a): > Mosz go juz? niestety - doba ciągle ma 24 godziny - jakby na to nie spojrzeć, a przynajmniej 4 godziny trzeba się zdrzemnąć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager rajza w czasie IP: *.dip.t-dialin.net 31.08.03, 11:20 a jo dzisiej sie obudziou i myslou ize momy poniydziauek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager Re: Impreza - STO LOT!!! IP: *.dip.t-dialin.net 30.08.03, 23:35 A tak na powaznie. Co nowego "w trowie piszczy"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager Re: Impreza - STO LOT!!! IP: *.dip.t-dialin.net 30.08.03, 23:39 tera po tym "bluszczu" to sie juz napewno nic niy dowia. musious to spominac? Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: Impreza - STO LOT!!! 30.08.03, 23:42 te 138 lat które czuję w kręgosłupie - to właśnie od tego piszczenia w chwastach ale miałam się dowiedzieć jak dzisiejszy dzień ocenia agent ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager Re: Impreza - STO LOT!!! IP: *.dip.t-dialin.net 30.08.03, 23:43 Jak sie dowia to Ci powia. Odpowiedz Link Zgłoś