Dodaj do ulubionych

BYŁO SOBIE FORUM

IP: *.warsnet.trzepak.pl 02.08.01, 19:53
Czy nie zauważyliście, że swoimi niemiecko-śląskimi makaronizmami
wypłoszyliście pozostałe osoby ?!? Wątpię, żeby nagle wszyscy zdecydowali się
na urlop. Zastanówcie się nad tym. Wystarczy przejrzeć wpisy z ostatniego
miesiąca. Oczywiście nie neguję prawa do posługiwania się tym niezrozumiałym
dla większości językiem, ale czy musicie dokonywać wpisów pod każdym wątkiem.
Można mieć "coś" do powiedzenia na kilka odmiennych i interesujących tematów,
ale na wszystkie?!!? Dajcie szansę innym do przedstawienia swoich poglądów. Co
to za forum, w którym uczestniczą 3 a czasem 4 osoby? Zwróćcie również uwagę na
fakt, że nie ja pierwszy o to apeluję. Proszę o zrozumienie. Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: Szwager Re: BYŁO SOBIE FORUM IP: *.dip.t-dialin.net 02.08.01, 20:36
      Chciolech Ci ino zwrocic uwaga na liczba osob na tym forum zanim my Slonzoki
      zaczli sam szkryklac . Kebys se to uprzitomniol to bys takich farmazonow niy
      pociskol . A tak po prowdzie niy mas Ty jaki policmajster ze durch ino chcesz
      na cos zwracac komus uwaga (?) . Ale niy bier sie tego do serca ino wez to na
      luzie . bo mozno tysz chcesz sie sam wykludzic .

Pyrsk !
      • Gość: mlk Re: BYŁO SOBIE FORUM IP: 217.153.81.* 02.08.01, 20:55
        synek mo częściowo recht. jak ktoś "makaronizmów" nie poradzi odczytać, a co
        dopiero zrozumieć, to przeglądanie dużej ilości tego typu wpisów na pewno musi
        być uciązliwe. z drugiej strony jednak, jeśli chodzi o zaledwie kilka osób
        piszących "makaronizmami", to nie powinno być problemu, aby ci którym się to
        nie podobo nie otwierali od nich wpisów i cześć.
        pozdrawiom obie strony
        • Gość: Szwager Re: BYŁO SOBIE FORUM IP: *.dip.t-dialin.net 02.08.01, 21:08
          Jo nawet roz (no powiycmy ekstra do Piotlika) szkryknol jedyn konsek dugszy
          tekst czysto po polsku .
        • Gość: Mirek Re: BYŁO SOBIE FORUM IP: *.*.*.* 02.08.01, 21:11
          Zgodze sie z nie otwieraniem pewnych tematow, ale w dzyskusji w ktorej chce sie
          zabrac glos, taki jezyk wprowadza zamieszanie, rozprasza ciaglosc rozmowy i na
          pewno odstrasza zainteresowanych. Powtarzam po raz kolejny; nikt tu nie ma
          problemow co do tresci ale do formy!
          • Gość: Szwager Re: BYŁO SOBIE FORUM IP: *.dip.t-dialin.net 02.08.01, 21:23
            Pyrsk Mirek !

Jo je ajnfach blank ale to blank uparty Slonzok i nic na to niy poradza . Niy
            robia tego ekstra ino je to przemyslane i zgodne ze mojom naturom . Jak by niy
            bolo Gliwice to tysz jeszcze Slonsk . To niy mo byc prowokacja ino stwierdzynie
            faktu . Abo ?
      • Gość: meg Re: BYŁO SOBIE FORUM IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 02.08.01, 21:46
        Gość portalu: Szwager napisał(a):

> Chciolech Ci ino zwrocic uwaga na liczba osob na tym forum zanim my Slonzoki
        > zaczli sam szkryklac . Kebys se to uprzitomniol to bys takich farmazonow niy
        > pociskol

zwróciłeś uwagę, więc policzyłam:
        1. Kuzz
        2. Magiczna
        3. Meg
        4. Piotlik
        5. Ee
        6. XJ600
        7. Mada
        8. Agus
        9. Don Pedro
        10. Dziki
        11. Pontifex
        12. Craque
        13. Maro+
        14. Milonett
        15. Kazek
        16. Agaol
        17. M

Mirek to kategoria sama w sobie (to jest komplement)
        Ballest (rem i przypuszczam, że jeszcze parę innych wcieleń)

1. Szwager+Berta
        2. Hanys
        3. Hans
        4. Ober
        5. Bb (tylko w temacie "Żerniki")
        6. Emma
        7. Andy
        8. Alex

Emil, Mlk - nie poznaję adresów

a tak poza tym przecież nie ilość się liczy tylko jakość
        wspaniale Piotlik, że się znów pojawiłeś

• Gość: Mirek Re: BYŁO SOBIE FORUM IP: *.*.*.* 02.08.01, 21:59
          Gość portalu: meg napisał(a):

> Mirek to kategoria sama w sobie (to jest komplement)

...dzieki...(wyjasnisz? spadlem pod krzeslo a jak przyjde do domu to pochwale sie
          zonie!) :)))

> wspaniale Piotlik, że się znów pojawiłeś

...Ty tez...
          • Gość: meg Re: BYŁO SOBIE FORUM IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 02.08.01, 22:08
            Gość portalu: Mirek napisał(a):

> ...dzieki...(wyjasnisz?

to w uznaniu za ciekawe tematy, zwłaszcza o Indianach, ale również olimpiadzie itd

> ...Ty tez...

miło mi, będę rzadziej z uwagi na finanse

• Gość: Szwager Re: BYŁO SOBIE FORUM IP: *.dip.t-dialin.net 02.08.01, 22:32
          Meg , ales zle policzola . I tu wyszlo szydlo z worka . Starosz sie ustawic
          dwie partie nos i wos . Abo jak mom to rozumiec . Jo napisol od czasu jak my
          sam zaczli po naszymu godac , ale to niy znaczy ze mosz ino liczyc tych kere Ci
          pasujom . Przeca od czasu kej jo sam je to i wiyncyj ze (ze ta tak pojda Twoim
          sladym)je i z tyj piyrszyj listy . Wiysz co powiym Ci to ganc ajnfach . Policz
          wiela osob bolo w sumie do mojego przijscia a ile wsumie je terozki . Tegoch
          sie tak po prowdzie niy spodziywol . Ale egal .

Pyrsk !
          • Gość: Niymrawa Re: BYŁO SOBIE FORUM IP: *.dip.t-dialin.net 02.08.01, 22:45
            Oj , Meg , Meg !

Naprawde mogla bys pracowac w ministerstwie propagandy .

• Gość: jo Re: BYŁO SOBIE FORUM IP: *.dip.t-dialin.net 02.08.01, 23:07
              i jo sie przilonczom do tego zdania o Meg . No chyba ze sie poprowi dziolcha .

mysla ze to nie bolo specjalnie , chyba sie poprostu pomylola . a moze nie ?
              • Gość: Ballest Re: BYŁO SOBIE FORUM IP: 212.162.15.* 02.08.01, 23:46
                A nie mowilem!!!!
                Nacjonalistka
                • Gość: Szwager Re: BYŁO SOBIE FORUM IP: *.dip.t-dialin.net 02.08.01, 23:50
                  Dobra , niy bydymy jyj dokuczac .

Suchej Ballest , mozesz mi zdradzic syns Twojego pseudonimu .

Colki czas juz zech chciol sie to spytac
                  • Gość: Ballest Re: BYŁO SOBIE FORUM IP: 212.162.15.* 03.08.01, 00:09
                    Znosz rodzina von Ballestremow z Plawniowitz grobowce maja w Rudnie(stond to
                    REM co meg odkryla, madrala)np. Franz to byl jedyny szef Reichstagu co
                    pochodzil z O/S i szef partii Zentrum.Po za tym najwiekszy industriele na
                    Slonsku po za tym ostatni posiadacz willi Caro , ktora podarowal Gliwicom.
                    U niego pracowal jako ferster Godulla ale jak go klusowniki z Rudna
                    podstrzelyly to byl kaleka i nie miol co robic tylko myslol.
                    A wiesz co wymoslol?
                    • Gość: Szwager Re: BYŁO SOBIE FORUM IP: *.dip.t-dialin.net 03.08.01, 00:12
                      No toc ze wiym . I pieron sie fortuny dorobiol . Ino szcvzynscia za wiela niy
                      miol , bo piernik bajtlow niy poradzil miec . abo mosz cosik inkszego na mysli .
          • meg_s Re: BYŁO SOBIE FORUM 03.08.01, 02:29
            Gość portalu: Szwager napisał(a):

> Meg , ales zle policzola . I tu wyszlo szydlo z worka . Starosz sie ustawic
            > dwie partie nos i wos . Abo jak mom to rozumiec .

Fakt, to w pośpiechu

> Policz wiela osob bolo w sumie do mojego przijscia a ile wsumie je terozki .
            > Tegoch sie tak po prowdzie niy spodziywol .

policzyłam do Twojego przyjścia, a ile osób bywało tu ostatnio, to wszyscy
            widzieli, a jak chcesz to licz

14.03 wędzonka
            Shivy
            17.03 :)
            mahda
            19.03 Speedy
            20.03 jasiamaj
            21.03 Silesian=Ballest=Piast=rem
            iga
            26.03 emil
            5.04 (ml)
            10.04 greg
            21.04 Staniek
            8.05 Magiczna
            meg
            9.05 kuzz
            15.05 emek
            17.05 piotlik
            22.05 Dziki
            24.05 Ania
            25.05 łysy
            28.05 Mirek
            aj
            30.05 Don Pedro
            Petrus
            31.05 bondido
            aguś
            Masaj
            1.06 Pontifex
            2.06 Zab54 (podejrzany)
            3.06 Pat
            Hanys
            4.06 antyball
            SoSoS
            PlockMan
            Kazek
            Olo
            St.Anton
            6.06 Jo
            Szwager
            7.06 XJ600
            R20
            Ee kończę o jeden dzień po Szwagrze, ale bez Ee to nie to
            Rafał

• Gość: Ballest Re: BYŁO SOBIE FORUM IP: 62.67.1.* 03.08.01, 06:13
              Dzieki meg, zes mnie 6 razy wyliczyla !!!!!!!!!!!
              Szwager, Godulla poprosil Ballestrema, czy moze z jego hut szlaka dostac,no i
              ta sprzedowol tym rozwijajacym sie na Slonsku miastom na utwordzenie drog.
              Z tym zarobiol pierwsze pieniondze.
              Ballestremy pochodzom z Italii (Ballestero)
              Wejdz do Plawniowic:
              http://www.gornyslask.pl/slaskie/p_gliw_rudziniec/plawniowice.html#top
              Pyrsk
            • Gość: Szwager Re: BYŁO SOBIE FORUM IP: *.dip.t-dialin.net 03.08.01, 09:39
              Pyrsk Meg !

Lepiyj bys tego tematu niy zaczynala , bi pobiola cie moja lista kilkakrotnie .
              A jeszcze mi zostol prawie colki czerwiec . Jak bydziesz chciala to dej znac a
              Ci przedstawia colko litania .
              Mysla jednak ze idzie Ci o cos calkym innego . Ajnfach niy poradzisz
              przegrywac .

Pyrsk !
            • Gość: andy Re: BYŁO SOBIE FORUM IP: 10.240.5.* / *.fe.bosch.de 03.08.01, 12:40
              a jo
              andy ze Stuttgartu?
    • Gość: Emma Re: BYŁO SOBIE FORUM IP: *.dip.t-dialin.net 03.08.01, 15:07
      Nie wierze swoim oczom! I moim slypiom tyz nie!
      • Gość: Niymrawa Re: BYŁO SOBIE FORUM IP: *.dip.t-dialin.net 03.08.01, 15:26
        To je jeszcze nic , obejz co sam Meg szkryklo .
        • Gość: Mirek Re: BYŁO SOBIE FORUM IP: *.*.*.* 03.08.01, 16:34
          Hej! Panowie - odfajkujcie sie od Meg; chciala tylko pokazac ze nie tylko jedni
          zasluguja na kredyt za rozwoj tego forum, ale wszyscy - niektorzy nawet zaczeli
          nim nastala jasnosc...

Buzka!! :))))
          • Gość: Szwager Re: BYŁO SOBIE FORUM IP: *.dip.t-dialin.net 03.08.01, 16:46
            Toc my jyj nawet pszajymy !
            • Gość: Ballest Re: BYŁO SOBIE FORUM IP: 62.67.10.* 03.08.01, 18:36
              Hi mireczku,
              my Meg za to lubimy i potrzebujemy ukrytych nacjonalistow bo jak wszyscy
              byndymy jednego zdania to sie Forum nie rozwinie.
              Moze ona specjalnie nosz podpuszczol
              • Gość: Szwager Re: BYŁO SOBIE FORUM IP: *.dip.t-dialin.net 03.08.01, 18:39
                A terozki mi prziszla tako mysl . Mozno to Mirek urgo za Meg (?)
          • Gość: Ee Re: BYŁO SOBIE FORUM IP: 157.158.202.* 13.08.01, 11:52
            Wracam z urlopu i co widzę? Pieszczotliwe określenie "Mireczku" się
            zdewaluowało!!! Co drugi tak pisze!! Muszę chyba wymyśleć coś nowego....
            • Gość: meg Re: Ee IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 13.08.01, 14:15
              Gość portalu: Ee napisał(a):

> Wracam z urlopu i co widzę? Pieszczotliwe określenie "Mireczku" się
              > zdewaluowało!!! Co drugi tak pisze!! Muszę chyba wymyśleć coś nowego....

wybacz, ale było nam smutno bez Ciebe, a Mirkowi zwłaszcza(?)
              • Gość: Ee Re: Ee IP: 157.158.202.* 14.08.01, 06:43
                też mi było smutno, choć przynajmniej oczka mi odpoczęły
    • Gość: Mirek Re: BYŁO SOBIE FORUM IP: *.sympatico.ca 20.08.01, 03:25
      Ewuniu - tez mi bylo smutno bez Ciebie - jak wakacje? Wracajac do tego tematu
      to cholera - nic sie nie zmienia - jak bylo tak jest...a bylo sobie forum...
      • Gość: Ee Re: BYŁO SOBIE FORUM IP: 157.158.202.* 20.08.01, 08:26
        Witaj! Wakacje super! Wybyczyłam się (niestety utyłam przy tym 3 kg - horror)
        A co do forum - źle się dzieje, forum staje się hermetyczne, te gdzie są same
        wypowiedzi po śląsku w ogóle omijam, w pozostałych chwilami tracę wątek, nie
        mam siły przedzierac się przez tekst, którego nie rozumiem (jestem typowym
        wzrokowcem - treśc poznaję po pierwszym rzucie okiem). NIe wiem, może zacząc
        pisac np po rosyjsku pod pretekstem, ze wszyscy uczylismy sie go w szkole??
        • Gość: andy Re: BYŁO SOBIE FORUM.....ee IP: *.pppool.de 20.08.01, 22:55
          rasistka?
          jo sie doskonale dogaduja z Zydym, godomy pol po rusku pol po niymiecku a
          reszta po polsku, i ukrainsku i slonsku. IDZIE.

.....................................................................
          nu i kak Andrjusza pomogli tjebja twoi Lachy? przyslowie ukrainskie
          .....................................................................

trza chciec, a niy zamykac sie bo sie pomyslisz ze ..............

jo tys jes wzrokowcym ino sie musza przestawic, ale poradza, a jak sie cowiek
          casami przestawi to dobrze , to wiyncy widzi.
          • Gość: Ee Re: BYŁO SOBIE FORUM.....ee IP: 157.158.202.* 21.08.01, 07:50
            Od wytrzeszczania się na niezrozumiały tekst gały mi wychodzą na szypułach...
            No nie wsiegda ponimaju..
            • Gość: andy Re: BYŁO SOBIE FORUM.....ee IP: *.pppool.de 21.08.01, 18:42
              a szkoda, bo to b. rozwija horyzonty jak sie z ludzmi pogada ktorzy inaczej
              wychowani, gdzie indziej zamieszkali, widza sprawy inaczej.
              Inaczej sie czlowiek zasklepia w swoim kregu i .................
              • Gość: Ee Re: BYŁO SOBIE FORUM.....ee IP: 157.158.202.* 22.08.01, 07:06
                Masz stuprocentową racje, dlatego często z ludźmi gadam, a żadko piszę......
          • Gość: mesco Re: BYŁO SOBIE FORUM.....ee IP: *.rz.uni-leipzig.de 21.08.01, 17:37
            ach z Bialorusinami tez sie idzie dogadac.
            Bialorusini bardzo dobrze i delikatni obciagaja, potwierdza to tez mój litewski znajomy.
            A Ukraincy bardziej nadaja sie do ostrego jebania, pozatym tacy prawdziwi Ukriancy sa mocno owlosieni, co jest
            oczywiscie bardzo podniecajace i erotyczne.
            A Slazacy -...to róznie, jedni sie jebia, jedni lepiej ciagna. .. zlych doswiadczen ze Slazakami nie mam....

• Gość: piotlik Re: BYŁO SOBIE FORUM IP: *.warsnet.trzepak.pl 22.08.01, 00:21
    • Gość: Szwager Re: BYŁO SOBIE FORUM IP: *.dip.t-dialin.net 10.09.01, 00:26
      No i co na to powiy Piotlik , abo Mirek (?)
    • Gość: Niemiec Re: BYŁO SOBIE FORUM IP: *.proxy.aol.com 11.01.02, 23:46
      Hau ab du gorol!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka