bereklon 12.08.08, 22:44 www.transport-frankiewicz.cc.pl/Pictures/PICT0062.JPG Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pr51 Re: Transport Frankiewicz 12.08.08, 23:56 Zapomniałes napisać cos inteligentnego do swojego 'odkrycia'. W Googlach Frankiewicz wystepuje 300 tys. razy. Masz pole do popisu i dalszych bzdurnych skojarzeń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacoppo Re: Transport Frankiewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.08, 08:14 > Zapomniałes napisać cos inteligentnego do swojego 'odkrycia'. > W Googlach Frankiewicz wystepuje 300 tys. razy. Masz pole do popisu > i dalszych bzdurnych skojarzeń. > Stąd wniosek że prezydent gliwicki jako płatny lobbysta, reprezentuje za nasze pieniądze i kosztem naszego zdrowia, rodzinne firmy transportowe. I to się musi skończyć raz na zawsze, w sposób zniechęcający a nawet permanentnie odstraszający do tego typu działań. Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 Re: Transport Frankiewicz 13.08.08, 08:26 > > Zapomniałes napisać cos inteligentnego do swojego 'odkrycia'. > Stąd wniosek że prezydent gliwicki jako płatny lobbysta Najpierw wrzucił cos na Forum głupek bereklon, a teraz rżnie głupa jacoppo. Jest na Forum jakis inteligent? > I to się musi skończyć raz na zawsze Jestem za tym, zeby na Forum wyeliminowac głupków i rznących głupa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Transport Frankiewicz IP: *.dip.t-dialin.net 13.08.08, 10:50 >> Jestem za tym, zeby na Forum wyeliminowac głupków i rznących głupa. > No dobrze trollu bredzacy to określ sie, w ktorej grupie jestes:-) I spadaj:-((( Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 Re: Transport Frankiewicz 13.08.08, 23:54 > No dobrze trollu bredzacy to określ sie, w ktorej grupie jestes:-) Jeśli nie umiesz zauwazyć, to w grupie eliminatorów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siema Re: Transport Frankiewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.08, 11:00 > > Jestem za tym, zeby na Forum wyeliminowac głupków i rznących głupa. a ty koniecznie musisz byc? jak sie nie ma co sie lubi, sie nie lubi, i siema. Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 Re: Transport Frankiewicz 13.08.08, 23:55 > a ty koniecznie musisz byc? Jak mawiają nie chcem, ale muszem. Odpowiedz Link Zgłoś
quilheure Re: Transport Frankiewicz 13.08.08, 08:54 Nie przejmuj się ośle: www.mtt-berezowski.pl/v1.jpg Odpowiedz Link Zgłoś