Gość: bux IP: *.adsl.inetia.pl 15.08.08, 10:11 zdjecia z dzisiejszej burzy, mozecie tez powrzucac swoje zdjecia, jesli macie nowiny.gliwice.pl/nowa/forum/viewtopic.php?f=2&t=9&p=29#p29 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pitrix Re: Zalane Gliwice 15.08.08, 12:06 W nocy na Toszeckiej też był dramat. Ledwo przejechałem ale dwa osobowe auta stanęły w tej wodzie.... Odpowiedz Link Zgłoś
wilczur_123 Re: Zalane Gliwice 15.08.08, 19:34 szkoda że administrator na tym forum nie dał praw do ładowania zdjęć userom.... zdjęcia są ale nie da się ich wrzucić jak się nie ma serwera.... Odpowiedz Link Zgłoś
murtisia Re: Zalany wodą psi łbie -> foto forum 15.08.08, 19:53 fotoforum.gazeta.pl/71,1,728.html Podobno jesteś inteligentny? Zalało cię na rynku o 19 czy zawsze miałeś łeb pełny wody? :D Odpowiedz Link Zgłoś
wilczur_123 bura suczko -> 15.08.08, 21:36 potrafisz czytać? Na forum nowin nie ma opcji upload zdjęcia a to co podałaś jest z innej beczki :P wyobraź sobie że są jeszcze takie serwisy jak imageshack czy wrzuta ale to nie o tym....czego nie rozumiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
murtisia Re: zalany wodą psi łbie -> 15.08.08, 22:06 Co cie nagle obchodzi forum nowin jeśli nie piszesz na nim ? :D Niestety piszesz tutaj i jeżeli chcesz dać jakieś zdjęcia z DYNAMICZNIE ZALEWANYCH GLIWIC możesz je umieścić na podpowiedzianym przeze mnie foto forum albo jak już nareszcie zaskoczyłeś na imageshack bądź wrzuta a tutaj linkować ale to chyba za trudne dla takiego tępego kundla :D Odpowiedz Link Zgłoś
wilczur_123 Re: bura suczko -> 15.08.08, 23:09 murtisia napisała: > Co cie nagle obchodzi forum nowin jeśli nie piszesz na nim ? a skąd wiesz? masz te same fusy co ci co wróżą i wiedzą wszystko najlepiej? :D > Niestety piszesz tutaj i jeżeli chcesz dać jakieś zdjęcia z >DYNAMICZNIE ZALEWANYCH GLIWIC możesz je umieścić na podpowiedzianym >przeze mnie foto forum dziękuję za możliwość jednak to chyba nie o to autorowi wątku chodziło. Chciał żeby umieszczać zdjęcia na forum nowin żeby ściągnąć ludzi, ja napisałem że tam nie ma uploadu zdjęć więc jest to lekko forum nie do umieszczania zdjęć i jak widać autor sugestię zrozumiał a ty nie... wpiep... się między wódkę i zakąskę i masz pretensje. >albo jak już nareszcie zaskoczyłeś na imageshack bądź wrzuta a >tutaj linkować ale to chyba za trudne dla takiego tępego kundla :D jak widzisz jednak nie bura suczko. Odpowiedz Link Zgłoś
murtisia Re: zalany wodą psi łbie -> 15.08.08, 23:51 wilczur_123 wyszczekał: > murtisia napisała: > > Co cie nagle obchodzi forum nowin jeśli nie piszesz na nim ? > a skąd wiesz? masz te same fusy co ci co wróżą i wiedzą wszystko najlepiej? Mówisz o sobie? To wywróż mi tutaj zaraz link do twojego posta na forum nowin fusiarzu :D > dziękuję za możliwość jednak to chyba nie o to autorowi wątku chodziło. Chciał > żeby umieszczać zdjęcia na forum nowin żeby ściągnąć ludzi, ja napisałem że tam > nie ma uploadu zdjęć więc jest to lekko forum nie do umieszczania zdjęć i jak > widać autor sugestię zrozumiał a ty nie... wpiep... się między wódkę i zakąskę > i > masz pretensje. Możliwe że autor zrozumie kiedy będzie czytał twoje wypociny ale na razie z nim nie rozmawiałeś wiec sie tak nie podniecaj nie wypitą wódką i nie dla psa zakąską bo twoje są jak widzę tylko fusy :D > jak widzisz jednak nie Szczekasz jakbyś widział coś więcej niż własne fusy zapluty kundelku :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: Zalane Gliwice IP: *.magsoft.com.pl 15.08.08, 20:03 można wklejać zdjęcia na FotoForum, a tutj dać link: fotoforum.gazeta.pl/71,1,728.html albo skorzystać z nowego forum NG, tam nie ma problemu z wklejaniem zdjęć i są tam już z zalanych Gliwic: fotoforum.gazeta.pl/71,1,728.html Odpowiedz Link Zgłoś
wilczur_123 Re: Zalane Gliwice 15.08.08, 21:37 spróbuj wysłać zdjęcie i wkleić je na forum nowin :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: Zalane Gliwice IP: *.magsoft.com.pl 15.08.08, 23:08 zlikwidowali tą zakładkę, była wczoraj, ale możesz błysnąć jako reporter i wysłać im film lub zdjęcie: nowiny.gliwice.pl/nowa/index.php?dzial=9 Odpowiedz Link Zgłoś
wilczur_123 Re: Zalane Gliwice 15.08.08, 23:09 suuuper :) tylko szkoda że to nie forum... Odpowiedz Link Zgłoś
bereklon Re: Zalane Gliwice 15.08.08, 22:15 w pewnym sensie jest to wina frankiewicza zła kanalizacja oraz brak dobrego zabezpiecznia nad kłodnica to wszystko sprawiło że gliwice zostały zalane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mik Re: Zalane Gliwice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.08, 09:01 mozna dodac zdjecia , wybierajac na dole dodaj zalacznik i wgrac zdjecie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wilczur_123 Re: Zalane Gliwice 16.08.08, 11:11 pokaż mi miszczu gDZIE na dole? img84.imageshack.us/my.php?image=nowinyzu0.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mik Re: Zalane Gliwice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.08, 13:51 a moze sie zaloguj, bo pewnie tylko zarejestrowani uzytkownicy moga dodawac zdjecia, widac ze ktos juz dodal swoje fotki, a wiec jest to mozliwe Odpowiedz Link Zgłoś