Gość: gościu IP: *.eimperium.pl 13.07.09, 20:00 I co miśki ze śródmieścia:)? Poczytajcie sobie: www.polskatimes.pl/dziennikzachodni/stronaglowna/140447,final-sondy-prezydenckiej,id,t.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anna Re: Ha! Gliwiczanie popierają swojego prezydenta! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.09, 20:55 Oczywiscie, ze "popieraja", juz zebrali kilkanascie tys. podpisow pod referendum zeby wyrzucic Frankiewicza z UM. Nie badz smieszny, ta "sonda" jest na zamowienie. Propaganda musi byc. Idz na ulice i popytaj ludzina temat Frankiewicza. Mieszkancy rozniesliby go gdyby tylko mogli. Za mordowanie ludzi i miasta, za bezczelna arogancje itd itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Memento 180 tysięcy mieszkańców popiera Frankiewicza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.09, 21:26 Pamiętaj jednak, że 180 tysięcy mieszkańców tych list nie podpisało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: 180 tysięcy mieszkańców popiera Frankiewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.09, 22:25 > Pamiętaj jednak, że 180 tysięcy mieszkańców tych list nie podpisało. Przestan bredzic, tylko sam sie zabierz za zbieranie podpisow, to bedziesz wiedzial. Prawie kazdy, ktoremu proponuje sie podpisac liste, bardzo chetnie ja podpisuje. To co ze 180 tys nie podpisalo? Bo sie do nich nie dotarlo. Gdyby dotrzec do 180tys mieszkancow, to 175tys by podpisalo. Tak tyo wlasnie wynika z doswiadczenia przy zbueraniu podpisow. Ludzi Frankiewicza maja dosyc. On na 100% juz prezydentem nie bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 anna sama nic nie robi tylko bredzi 14.07.09, 13:03 > > Pamiętaj jednak, że 180 tysięcy mieszkańców tych list nie podpisało. > Przestan bredzic, tylko sam sie zabierz za zbieranie podpisow Jeżeli ci anno zalezy, to sama weż się za te podpisy, zamiast tylko bredzić na Forum. Doba ma 24 godziny. W nocy próbowałaś zbierać podpisy? Że co? Boisz się, że tylko przestraszysz przechodniów? Odpowiedz Link Zgłoś
opserfer kilkanaście? Trzymam cię za słowo łgarzu 13.07.09, 21:40 tylko tym razem oddaj komisarzowi do policzenia, bo twój podpis 10000 razy się nie liczy :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościu Re: Ha! Gliwiczanie popierają swojego prezydenta! IP: *.eimperium.pl 13.07.09, 21:44 czyli Frankiewicz Uszok i Górski zapłacili za wyniki sondy a np taki Kopel czy prezio Bytomia to już nie?? Spiskowa teoria dziejów:)) W Gliwicach jest ok 19 tyś. mieszkańców. Jeśli nawet 20 tyś chce odwołania ZF to pozostaje ta WIĘKSZA reszta, która tego nie chce. Przełknijcie te prawdę miśki:) Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: misiu... 13.07.09, 21:49 wszyscy gliwiczanie wzięli udział w sondzie? :) wg twojej... khmm, khmm... logiki, wychodzi na to, że większość gliwiczan nie chciała Frankiewicza jako prezydenta, bo głosowała na niego 1/3 uprawnionych. jaką to teorią dziejów się karmisz, taką dla debili? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościu Re: misiu... IP: *.eimperium.pl 13.07.09, 21:54 sss9 napisał: > wszyscy gliwiczanie wzięli udział w sondzie? :) czytaj ze zrozumieniem ...miśku :) > > wg twojej... khmm, khmm... logiki, wychodzi na to, że większość gliwiczan nie > chciała Frankiewicza jako prezydenta, bo głosowała na niego 1/3 uprawnionych. > a to już twoja logika;)) > jaką to teorią dziejów się karmisz, taką dla debili? :) najwyraźniej nie tą sama co ty miśku:) Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: misiu... 13.07.09, 21:59 nie radzisz sobie ze zrozumieniem własnych wypowiedzi, misiu, a wydaje ci się, że zrozumiałeś moją, koalo. :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościu Re: misiu... IP: *.eimperium.pl 13.07.09, 22:12 Ciebie miśku nie pojmę - fakt - to nieosiągalny dla mnie poziom abstrakcji :) Co do reszty - pożyjemy zobaczymy. Ja i pare innych osób sie na te wasze listy nie wpisało i nie wpisze. Wracając zatem do wcześniejszego posta - jeśli mamy 19 tyś mieszkańców to na waszym miejscu zebrałbym wiecej niz 16 tyś podpisów - tylko uwaga - podwójne sie nie liczą:)) PS bliżej mi do pandy niz koali ...miśku:) Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: misiu... 13.07.09, 22:23 Gość portalu: gościu napisał(a): > Ciebie miśku nie pojmę - fakt - to nieosiągalny dla mnie poziom > abstrakcji :) nie nadążasz, ale to nie musi być wyłącznie twoja wina. :) > > Co do reszty - pożyjemy zobaczymy. Ja i pare innych osób sie na te > wasze listy nie wpisało i nie wpisze. Wracając zatem do > wcześniejszego posta - jeśli mamy 19 tyś mieszkańców to na waszym > miejscu zebrałbym wiecej niz 16 tyś podpisów - tylko uwaga - > podwójne sie nie liczą:)) 19:16? :DDD skojarzenie z podwójnymi podpisami nasunęło ci się chyba z własnego doświadczenia. :) > > PS bliżej mi do pandy niz koali ...miśku:) na haju różne rzeczy mogą ci się wydawać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gościu Re: misiu...pysiu IP: *.eimperium.pl 13.07.09, 22:37 16 tyś a może jeszcze mniej na 190 tyś mieszkańców tak cię złości?;) A moze to, że mimo wszelkich wysiłków niestrudzonych miśków nie udało sie wam i nie uda kolejna draka z referendum?;) > na haju różne rzeczy mogą ci się wydawać. > Właśnie miśku - tobie tez coś sie wydaje:) Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: misiu... 13.07.09, 22:46 powiedz, dlaczego jesteś taki nerwowy i walisz gafę za gafą, skoro rzekomo jesteś taki pewny swego... małego koalowatego rozumku? nie nasypali ci eukaliptusa do klatki? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościu Re: misiu... IP: *.eimperium.pl 13.07.09, 23:10 > powiedz, dlaczego jesteś taki nerwowy ja? zapytaj raczej samego siebie, bo ja niespotykanie spokojny człowiek jestem:) i walisz gafę za gafą, a ty jak kulą w płot miśku:) skoro rzekomo > jesteś taki pewny swego... a i owszem:) małego koalowatego rozumku? cytujesz Kubusia Puchatka?:) nie nasypali ci > eukaliptusa do klatki? :) wsypali, ale sam go najwyraźniej zjadłeś I zejdz wreszcie z drzewa misku:))dość majaków;)) Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: misiu... 13.07.09, 23:17 to jak się ma tych twoich "19 tys mieszkańców" do 16 tys podpisów pod wnioskiem o referendum, które nazywasz "draką" zamiast "aktem demokracji bezpośredniej", koalo? może powinni ci podsypać owies? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: misiu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.09, 22:27 Ja i pare innych osób sie na te > wasze listy nie wpisało i nie wpisze. To bedziemy mieli 16tys minus ty i pare innych osob. Odpowiedz Link Zgłoś
niepokorski tez się wpisze i moi kumple też 13.07.09, 22:49 ja i innych "parę osób" też sie nie wpiszemy, to juz jest nas więcej:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 anna robi za mieszkańców 14.07.09, 13:01 > Mieszkancy rozniesliby go gdyby tylko mogli Jedna osoba anna, to trochę za mało za mieszkańców. > Za mordowanie ludzi > i > miasta Masz anno inne dowcipy w zanadrzu? > za bezczelna arogancje Może znasz kogoś, kto jest uprzejmie arogancki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Ha! Gliwiczanie popierają swojego prezydenta! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.09, 23:56 To nie jest prezydent gliwiczan! To jest prezydent wielkich firm przewozowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: Ha! Gliwiczanie popierają swojego prezydenta! IP: *.um.gliwice.pl 14.07.09, 11:59 żaaal... tja, firmy przewozowe głosowały na Frankiewicza:D:D:D Babo, obudź się:D Odpowiedz Link Zgłoś
pr51 anna kocha wielki komunizm 14.07.09, 12:53 > To nie jest prezydent gliwiczan! To jest prezydent wielkich firm przewozowych. W komuniźmie wszystko co dotyczyło wielkich firm było be. U anny dalej wszystko, co dotyczy wielkich firm jest be. Lecz się anno z komunizmu, bo dawno temu już przeminął. Napisz anno coś mądrego w stylu kapitalistycznym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Ha! Gliwiczanie popierają swojego prezydenta! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.09, 06:50 W sondzie jako kontrkandydat dla Frankiewicza był Świetlicki, raczej mało znany gliwiczanom.Szkoda że DZ nie pokazał wyników głosowania. Chyba tak na wszelki wypadek :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kruczek44 Re: Ha! Gliwiczanie popierają swojego prezydenta! 14.07.09, 13:25 Coś tu nie gra, bo przez wiele dni nie było mozliwości głosowania na osoby z Gliwic, wiem, bo często zaglądałem na tą sondę i myślałem, że Gliwic aż do końca nie będzie. A tu nagle podają wyniki... Sonda została zmanipulowana, musieli dać możliwość głosowania na kandydata w Gliwicach jakoś tak pod koniec. Tak nie wypada szanowni dziennikarze z DZ. No nic, referendum pokaże jakie ma naprawdę poparcie Frankiewicz. Na pewno stracił wielu wyborców, wiem to po rozmowach z wieloma osobami, sam osobiście cofnąłem mu swoje poparcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzich Re: Ha! Gliwiczanie popierają swojego prezydenta! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.09, 13:30 O tej sondzie w ogole dowiedzialem sie dopiero teraz. Jesli dali kontrkandydata Swietlickiego, to znaczy, ze w ogole nie bylo kontrkadydata. Swietlicki to kon trojanski, ktory zawsze popieral Frankiewicza, a Frankiewicz jego. Zebranych juz kilkanascie tys podpisow pod referendum jest najlepsza sonda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Ha! Gliwiczanie popierają swojego prezydenta! IP: 217.149.44.* 16.07.09, 14:27 zbieranie podpisów to dopiero połowa drogi. Do odwołania pana na zamku potrzebna będzie FREKWENCJA... A co do sondy to wybór między panami z tej samej opcji politycznej to żaden wybór... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3 Re: Ha! Gliwiczanie popierają swojego prezydenta! IP: *.pszczynska118.osi.pl 16.07.09, 21:42 fotoo.pl/zdjecia/files/2009-07/cef66580.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tylko gw! Re: Ha! Gliwiczanie popierają swojego prezydenta! IP: *.sikornik.net 20.07.09, 09:04 gdyby ankieta robiona byla we wlasciwy sposob, nigdy takie wyniki by nie wyszy! Odpowiedz Link Zgłoś