Dodaj do ulubionych

To ojciec Naczelnik robi zdjęcia zbierającym

IP: *.evo.ams.nl.leaseweb.com 17.07.09, 15:15
Ojciec Naczelnik Jarzębowski robił zdjęcia zbierającym podpisy pod urzędem
aparatem z ogromnym teleobiektywem. Grupa inicjatywna zwróciła się do
prezydenta o wydanie tych zdjęć i wyjaśnienie w jakim celu jego urzędnik robił
te zdjęcia i czy to mieści się w zakresie jego obowiązków służbowych.
Na razie odpowiedzią są insynuacje magistrackich na tym forum i próba
odwrócenia sytuacji.
Obserwuj wątek
    • Gość: fotograf Re: To ojciec Naczelnik robi zdjęcia zbierającym IP: *.clubnet.pl 17.07.09, 20:47
      NO to już jakaś paranoja, wszyscy wszystkim zaczynają robić zdjęcia
      Ktoś tu napisał, że Ci co zebirają robią tym co podpisaują i tym
      którzy nie podpisują siępod listą. Teraz jeszcze naczlenik też robi
      zdjećia. No to może jakaś wystawa na rynku się odbędzie pod hasłem"
      Gliwiczan portret własny? Chętnie bym to zobaczył, a może i ja się
      wybiorę z aparatem i zrobię wszystkim jakieś fotki....to może być
      fajny jakiś album z tego....
      • przewoz_pw Re: To ojciec Naczelnik robi zdjęcia zbierającym 17.07.09, 21:12
        Robić zdjęcia robiącemu zdjęcia. Proste. Skoro on moze, to czemu nie może kto inny :) Zróbcie taki flash-mobn - nagle grupka wyciąga aparaty i robi zdjęcia robiącemu zdjęcia :)
        • Gość: AndrzejD wariatkowo IP: *.eimperium.pl 17.07.09, 22:04
          heheh, rozbawiłeś mnie :)
          Ja proponuję żeby obecne władze gliwic z prezydentem na czele i sympatykami,
          spotkały się z obecna opozycją w jakimś ogrodzonym miejscu po za gliwicami (w
          sumie może być nawet na gliwickim lotnisku) i żeby obie strony były wyposażone w
          dowolne narzędzia. Czas spotkania proponuję ustalić na kilkadziesiąt godzin.
          Myślę że w trakcie i po tym spotkaniu gliwiczanie i to forum zazna w końcu
          trochę spokoju.
      • Gość: anna Re: To ojciec Naczelnik robi zdjęcia zbierającym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.09, 14:24
        > Ktoś tu napisał, że Ci co zebirają robią tym co podpisaują
        Klamstwo. Ci co zberaja podpisy nikomu nie robi zaadnych zdjec! To Jarzebowski
        robi zdjecia.
      • Gość: soron Ojciec naczelnik dostanie w ryj podczas szafowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.09, 08:08
        nowiny.gliwice.pl/nowa/skroty.html
        niniejszym oswiadczam ze ojciec naczelnik dostanie w ryj, i to podczas szafowania.
        zasluzyl na to i niech wierni to zobacza na wlasne oczy, aby przejrzeli kto mich karmi cialem Chrystusa i permanentnymi falszerstwami.
    • Gość: kronikarz Re: To ojciec Naczelnik robi zdjęcia zbierającym IP: *.sikornik.net 20.07.09, 08:59
      zapewne chodzi o kronike miasta. tak. beda te osoby w specjalnej rubyce
      • Gość: A Re: To ojciec Naczelnik robi zdjęcia zbierającym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.09, 13:47
        > zapewne chodzi o kronikę miasta. tak. będą te osoby w specjalnej rubryce

raczej wywieszka na drzwiach UM: Tych państwa nie obsługujemy ;-)
    • Gość: Asia Re: To ojciec Naczelnik robi zdjęcia zbierającym IP: 217.149.44.* 21.07.09, 07:28
      dlaczego mnie to nie dziwi...
    • Gość: kural Re: To ojciec Naczelnik robi zdjęcia zbierającym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.09, 09:30
      > Ojciec Naczelnik Jarzębowski robił zdjęcia zbierającym podpisy pod urzędem
      > aparatem z ogromnym teleobiektywem.

no i jak z ta sprawa, bo nagle o Ojcu Naczelniku zrobilo sie w mediach cicho.
      "cicho przed burza"!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka