Dodaj do ulubionych

Wygląda na to że w Gliwicach będzie referendum -GW

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.09, 21:20
miasta.gazeta.pl/katowice/1,35063,6867689,Wyglada_na_to__ze_w_Gliwicach_bedzie_referendum.html
Bzdura, jeszcze nic pewnego. Na razie zebrano ok. 10 tys podpisow, a wiec
trzeba jeszcze 6 tys, a zostalo tylko 2 tygodnie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Arczi Re: Wygląda na to że w Gliwicach będzie referendu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.09, 21:22
      Teraz już 10 tys? Kilka dni temu referendyści zarzekali się w ITV, że mają 14
      tysięcy, a może już nawet 16. Dziś na stronie nowin czytałem, że mają już 17.
      Teraz czytam, że 10. Pewnie skończą jak rok temu na 5. Pozdro :)
      • Gość: boa Re: Wygląda na to że w Gliwicach będzie referendu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.09, 21:30
        Dzis wtorek nie ma jeszcze Nowin Gliwickich.
        Jesli ktos juz teraz oglasza, ze zebrano tyle podpisow ile trzeba, to tylko po
        to zeby zahamowac dalsze zbieranie, bo nie ma jeszcze wystarczajacej liczby.
        Ten, ktory to oglosil jest zdrajca! Referendysci musza go poszukac wsrod swoich.
        • Gość: Arczi Re: Wygląda na to że w Gliwicach będzie referendu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.09, 21:33
          boa widac ze jestes z referendystów bo jestes idealnie niekumaty jak wy wszyscy
          tam. napisałem ze na stronie nowin czytałem. a co do osoby która ogłaszała to
          podpowiem wam: zbyszek wygoda o tu:
          www.itv.gliwice.pl/artykul.php?id=1976 i tu: Dużo list krąży jeszcze
          wśród naszych znajomych, może się okazać, że w niedzielę lub poniedziałek
          będziemy mieli zamknięte listy – powiedział pełnomocnik grupy inicjatywnej
          “Referendum dla Gliwic” Zbigniew Wygoda - 24gliwice.pl
          • Gość: boa Re: Wygląda na to że w Gliwicach będzie referendu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.09, 21:40
            Nikt nie ma zamiaru czytac twoich bzdur. W Gliwicach jest podwojna tragedia: z
            jednej strony jawny wrog z UM, a z drugiej zdrajcy.
        • Gość: ab Ale idioci!!!!! IP: *.imz.pl 29.07.09, 08:45
          Żeby puścić fałszywe informacje nie trzeba być zdrajcą. Ja też mogę napisać, że
          zebrano 22 345 podpisów i co jestem zdrajcą? Wrogiem, sabotażystą tak, ale nie
          zdrajcą. Tak więc albo wśród zwolenników referendum są kompletni idioci, albo
          podane informacje o zebrani 17 000 podpisów są jednak prawdziwe. Biorąc po uwagę
          że kretynizm referendariatów można przyjąć za aksjomat to może być i jedno i
          drugie, czyli zebrali i mają zdrajcę, ale wypowiedź jest brednią, bo nie można
          być zdrajcą i podawać nieprawdziwe informacje. Po, co to za zdrada jeżeli
          powiem, że Polska ma 10 atomowych okrętów podwodnych. Ale czy to pierwsza ich
          brednia.
    • Gość: referendystka Re: Wygląda na to że w Gliwicach będzie referendu IP: *.catbull.com 28.07.09, 21:50
      Wiem z pewnego zrodla, ze nie zebrano jeszcze wymaganej liczby podpisow! Wygoda
      zostal wprowadzony w blad. Ta osoba, ktora rozpowszechnia te klamliwa informacje
      chce tylko jednego, zeby ludzie przestali sie juz podpisywac i zeby
      wolontariusze przestali zbierac podpisy. Bo po co maja zbierac skoro juz sa
      zebrane. Nikt nie ma czasu na zabawe. Ustalcie kto puscil te falszywa informacje
      i bedziecie mieli sabotazyste.
      • Gość: adas Re: Wygląda na to że w Gliwicach będzie referendu IP: *.centertel.pl 29.07.09, 07:51
        tak czy siak, nawet jesli maja to co dalej? Tusk da nam gniota
        komisarza na rok i miasto stanie,ba wiecej bedzie sie staczalo.
        Odrobienie tej rocznej straty bedzie kosztowalo nas
        wszystkich,gliwiczan.Tym nikt sie nie przejmuje.. przsyjdzie tez
        taki czas, ze EU przestanie wspierac inwestycje w polsce i pojawia
        sie tacy co znowu obwiniac beda te chwile -czytaj PM i RM, bo swojej
        winy nie beda widzieli.
        Dla mnie to pomylka.Nie lepiej poczekac rok i w przyszlym roku
        zmierzyc sie w wyborach? NIE! bo lepiej jest ropierniczy miasto
        dzis! Gratuluje...
        • Gość: mieszk Sowińskiego Re: Wygląda na to że w Gliwicach będzie referendu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.09, 08:43

> tak czy siak, nawet jesli maja to co dalej?
          bedzie referendum i odwolamy lobbyste General Motors.
          Tusk da nam gniota
          > komisarza na rok
          wiekszego gniota juz nie znajdzie.
          i miasto stanie,
          jesli Focus park to też miasto- to juz stoimy, i jakos sie tym nikt z mieszkańcow nie martwi a wrecz odwrotnie przynajmniej nie ma bota.
          ba wiecej bedzie sie staczalo.
          mozna osiagnac jedynie dno, a to mielibysmy juz permanentnie zdobyte gdyby nie przerwana DTS, no i moze uda sie wstrzymac likwidacje tramwaju.
          > Odrobienie tej rocznej straty bedzie kosztowalo nas
          > wszystkich,gliwiczan.
          a teraz co mamy?, gdzie większosc gliwiczan szwenda sie po wyspach bedac bita po mordzie a nawet /znaleziono zwloki martwego Polaka/. ponadto wszystko drozeje - nawet woda, zywnosc zdrozala juz 30 % a ludzie wolaja komuno wroc choc ta Gliwic nigdy nie opuscila.
          Tym nikt sie nie przejmuje.. przsyjdzie tez
          > taki czas, ze EU przestanie wspierac inwestycje w polsce i pojawia
          > sie tacy co znowu obwiniac beda te chwile -czytaj PM i RM, bo swojej
          > winy nie beda widzieli.
          ble ble ble, chyba ze ten cytat kierujesz do ZF i jego POdopiecznych a tWAiRT ?
          > Dla mnie to pomylka.Nie lepiej poczekac rok i w przyszlym roku
          > zmierzyc sie w wyborach? NIE! bo lepiej jest ropierniczy miasto
          > dzis! Gratuluje...
          to nie o rok chodzi a o 18 straconych, wykorzystanych jedynie w zlym kierunku, z ktorego trzeba bedzie teraz zawracac tracac na to dodatkowo czas.
          Dlatego nigdy wiecej nie wolno dopuszczac do tego, by jakimkolwiek grajdolkiem zawiadywala jedna osoba dluzej niz dwie kadencje, po to tez- jesli nie przede wszystkim dla tego, zeby nastepni nie tlumaczylli potrzebnym czasem na zawracanie.
          No a przede wszystkim latwiej zlodzieja rozliczyc za 8 lat niz za 20.
          • Gość: aa synu z sowińskiego IP: *.ovh.net 29.07.09, 09:07
            znam dobrego lekarza, który leczy obsesje.
            • Gość: Dino Re: synu z sowińskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.09, 09:28
              Gość portalu: aa napisał(a):
              > znam dobrego lekarza, który leczy obsesje.

To idźże wreszcie do niego, a jak cie nie stać to weź pożyczkę. Banków masz do
              wyboru i koloru.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka