iwoman 18.03.10, 15:32 nie mogę patrzeć na tego kota, hipnotyzuje mnie, zaraz usnę, a jestem w pracy, nie to, że się boję spania w pracy, ale boję się, że jak będę zahipnotyzowana, to jeszcze jakieś głupstwo zrobię albo powiem Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hermina26 A ja mogę 18.03.10, 15:38 Jest piękny! I mi sie paszcza smieje jak otwieram forumka a on tak na mnie tu spoziera! Mnie on rozczula, a nie usypia Odpowiedz Link
debi_bebi Re: A ja mogę 18.03.10, 20:04 Mnie natomiast najbardziej podoba się pościel, tylko jeszcze nie wiem, czyje dzieła mi przypomina Odpowiedz Link
debi_bebi Re: A ja mogę 18.03.10, 20:17 Coś w tym guście Chodzi mi jedno nazwisko po głowie, ale nie chce zleźć na język Odpowiedz Link
nawrotka1 Re: A ja mogę 18.03.10, 20:14 debi_bebi napisała: > Mnie natomiast najbardziej podoba się pościel, Tylko patrzeć zaproszenia od Lezia... Odpowiedz Link
debi_bebi Re: A ja mogę 18.03.10, 20:16 Nawrotka, pst, bo ja tu sieć wywiadowczą właśnie usiłuje zastawić Odpowiedz Link
marijola1 Re: A ja mogę 18.03.10, 20:26 E tam! Na grubego zwierza to sie kopie wilczy dol !!! Odpowiedz Link
debi_bebi Re: A ja mogę 18.03.10, 20:40 O tym nie pomyślałam, ale to jest pomysł. Jakby tak odpowiednio długo posiedział w tym dole o głodzie i chłodzie i suchej gardzieli - wszystko by wyśpiewał Odpowiedz Link
debi_bebi Re: A ja mogę 18.03.10, 21:00 Boszsz, że też ludzie muszą sobie wszystko tak komplikować Odpowiedz Link
kropeczka-b A ja też nie mogę 18.03.10, 20:16 Ale za sprawą pościeli...już kolejna z tego samego gatunku, jak można w czymś takim spać??? Ale zawsze są w tej poscieli zdjęcia kotów...widać panienki w Leziowym łóżku nie bywają Odpowiedz Link
marijola1 Re: A ja też nie mogę 18.03.10, 20:21 Mysle ze bywaja,ale tylko kot wyrazil zgode na upublicznienie jego wizerunku w poscieli leziowej Odpowiedz Link
nawrotka1 Re: A ja też nie mogę 18.03.10, 20:22 > Ale zawsze są w tej poscieli zdjęcia kotów...widać panienki w > Leziowym łóżku nie bywają Na pewno bywają, ale Lezio wtedy ma ręce zajęte czyms innym niż robieniem zdjęć Odpowiedz Link
kropeczka-b Re: A ja też nie mogę 18.03.10, 20:29 A co Wy tak kobitki tego Lezia bronicie? Wiecie to z autopsi, czy cuś? Odpowiedz Link
nawrotka1 Re: A ja też nie mogę 18.03.10, 20:33 Nie Lezia bronimy, tylko jego złej opinii...jest do niej bardzo przywiązany Odpowiedz Link
leziox Re: A ja też nie mogę 18.03.10, 20:55 Z czegos zyc trzeba,ale nie przecze ze moglbym liczyc na litosc wiernych wielbicielek,gdybym nie mial co zjesc.Zawsze podkarmilyby czlowieka.Jedne maja koty,inne maja psy,z jednej miski nawet ale pozywilbym sie.Kobiety,wy jestescie niezwykle i tak! Odpowiedz Link