Dodaj do ulubionych

Nie wiem czy to ważne, ale....

03.04.11, 13:16

https://img27.imageshack.us/img27/8455/magnat.gif Nowy regulamin. Kliknąłem na swój nick, u góry pisze : Nowy regulamin serwisu Ludzie.gazeta.pl!
Mnie to nie dotyczy. Jestem niewidzialny wink
Obserwuj wątek
    • leziox Re: Nie wiem czy to ważne, ale.... 03.04.11, 14:29
      Tak,tak,jak to sie mówi-czlowiek znikád...
    • debi_bebi Re: Nie wiem czy to ważne, ale.... 03.04.11, 15:48
      Widziałam. Robi się tutaj, jak w szpitalach z certyfikatem ISO, niedługo każde kliknięcie będzie obwarowane specjalną procedurą i osobnym regulaminem wink
    • tropem_misia1 Re: a teraz dla odmiany 07.04.11, 05:27
      wizytówki sa takie inne, piękniejące,że hej
      • debi_bebi Re: a teraz dla odmiany 07.04.11, 05:44
        Rzeczywiście! Przez te ich nieproszone dopiski ucięło mi głowę!
        • tropem_misia1 Re: ale dzięki szafotowi sie dowiedziałam, 07.04.11, 06:02
          że Ty tu osiem lat...lo matko...to ja gófniasz forumowy jestem.
          • tropem_misia1 Re: ale dzięki szafotowi sie dowiedziałam, 07.04.11, 06:04
            a i jeszcze to...wybuchowa neutronowo jesteś oj

a ja od Holmesa zdecydowanie bardziej wole Poirota
            • debi_bebi Re: ale dzięki szafotowi sie dowiedziałam, 07.04.11, 06:09
              Też lubię Piorota. I pannę Marple smile
              • kookardka Re: ale dzięki szafotowi sie dowiedziałam, 08.04.11, 13:16
                mam całą kolekcję filmów smile książek też, ale filmy z Davidem Suchet'em w roli Poirota uwielbiam smile
                • debi_bebi Re: ale dzięki szafotowi sie dowiedziałam, 08.04.11, 16:32
                  On jest nie do zastąpienia w roli Herkulesa. No i patrz, jak sobie znalazłyśmy już wspólnotę zainteresowań detektywistycznych smile
          • debi_bebi Re: ale dzięki szafotowi sie dowiedziałam, 07.04.11, 06:07
            Szczerze mówiąc, nawet dłużej. Chyba tak ze dwa lata, tylko że wcześniej występowałam nie jako D-B smile
            No i właśnie: czy ktoś mnie zapytał, czy ja sobie życzę publikacji jakichkolwiek danych, których sama nie umieściłam z własnej woli mej? Nie!
            • nawrotka1 Re: ale dzięki szafotowi sie dowiedziałam, 07.04.11, 09:56
              Ja chcę moją poprzednią wizytowkę! sad ta mi się wcale nie podoba.
              Znów mamy potwierdzenie porzekadła, że lepsze jest wrogiem dobrego.
              W dodatku "zniknęło" mi niektórych znajomych. Nie wiem teraz, czy ktoś mnie wyeksmitował, czy system jakąs samowolną weryfikację przeprowadził. Eeeeech...
              • debi_bebi Re: ale dzięki szafotowi sie dowiedziałam, 07.04.11, 19:55
                Mnie denerwuje, że nie wiem, jak zdjęcie usunąć. Ten karypel obok mnie to nie ja, ja jestem bez głowy a po co mi takie bez głowy, noooooooooo?
                Oddało Ci już przyjaciół?
                • nawrotka1 Re: ale dzięki szafotowi sie dowiedziałam, 07.04.11, 22:38
                  Masz tam teraz autoportret? Bardzo ładny smile)))
                  Nic nie oddało, trzeba ponownie wysyłac zaproszenia. Ale juz prawie wszystko jest tak, jak miało być smile
                  • debi_bebi Re: ale dzięki szafotowi sie dowiedziałam, 08.04.11, 06:08
                    Dziękuję, solidnie się nad nim napracowałam smile
                    Tak to jest z rządzącymi- narobią dziur, a potem łataj je, zwykły człowieku smile
                  • debi_bebi Re: ale dzięki szafotowi sie dowiedziałam, 08.04.11, 16:44
                    Do diabła! Mnie dopiero dziś wycięło znajomych. A niech to dunder świśnie!
        • black-sandra Re: a teraz dla odmiany 07.04.11, 08:52
          A mnie wciełło całkowicie smile
          • nawrotka1 Re: a teraz dla odmiany 07.04.11, 10:17
            Może było niecenzuralne? wink
            • black-sandra Re: a teraz dla odmiany 07.04.11, 10:54
              Ich postępek tez jest niecenzuralny smile nie podoba mi sie to wcale , nie podoba smile
              • nawrotka1 Re: a teraz dla odmiany 07.04.11, 11:22
                Prawda, namieszali wg własnego widzimisię smile zdaje się, że pojawiły się też wizytówki ukryte przez właścicieli. To, co mam zapisane w zakładce "przyjaciele" zupełnie nie zgadza się z tym, co się wyświetla. Ciekawe, dlaczego wszystkie swoje "udoskonalenia" gazeta wprowadza w stanie niedopracowanym i trzeba potem wyrywac im z gardła naprawienie błędów.
              • leziox Re: a teraz dla odmiany 07.04.11, 11:25
                Ja tam nie wiem jak cos moze zniknac skoro bylo.
                Mnie sie podoba nowe przedstawianie wizytówek,bo jest bardziej czytelne i wiecej jakby miejsca bylo-nie wyglada jak smietnik.
                Jedyne co,to ostatnie wpisy nie musza tam byc podawane no bo i po co,jesli mozna je sobie poczytac na forum.
                Poza tym dzien toperek dla wszystkich pyszczków zapijaczonych.
                U mnie dzisiaj ma byc + 25 C.Pewnie Tubis przeniosl sie w inne miejsce a pogoda znow sie poprawila.
                • nawrotka1 Re: a teraz dla odmiany 07.04.11, 12:03
                  mogło zniknąć, skoro zniknęło...smile i są to trzy osoby, które zaprosiłam niedawno, między innymi Tropcia, a nie podejrzewam, żeby mnie wykreśliła tak nagle smile
                  Poza tym - zapusciłam żurawia na inne fora i widzę, że więcej osób ma takie niewytłumaczalne zjawiska w swoich wizytówkach.
                  I nie mam zapijaczonego pyszczka, mimo to czuję się powitana big_grin
                  Być może Tubis jest w Warszawie, bo tu pogoda średnia raczej.
                  • black-sandra Re: a teraz dla odmiany 07.04.11, 13:31
                    No strasznie jestem niepocieszona - no gdzie ja taką ładną focie teraz znajde smile
                    dobrze , że słoneczko chociaz świeci smile
                  • tropem_misia1 Re: a teraz dla odmiany 07.04.11, 14:17
                    Ja nic nie dłubałam , ani nic kasowałam
                    samo sie porobiło tak
                    • nawrotka1 Re: a teraz dla odmiany 07.04.11, 20:00
                      To ja wyślę jeszcze raz smile
                  • kookardka Re: a teraz dla odmiany 07.04.11, 14:48
                    Faktycznie Ciebie nie mam, a miałam !
                    • black-sandra Re: a teraz dla odmiany 07.04.11, 14:59
                      Bo to łobuzy są smile pozabierali i pewnie juz nie oddadza smile
                      • leziox Re: a teraz dla odmiany 07.04.11, 18:46
                        Moze ktos z ekipy gazetowej jakos tak was nie lubi albo co big_grin
                        • nawrotka1 Re: a teraz dla odmiany 07.04.11, 19:19
                          Ciekawe, dlaczego tak się cieszysz tongue_out smile
                          • black-sandra Re: a teraz dla odmiany 07.04.11, 19:36
                            Bo Lezio pewnie z ekipa w zmowie jest smile jako jedyny nie wyraził niezadowolenia ze zmian smilesmilesmile
                            • nawrotka1 Re: a teraz dla odmiany 07.04.11, 20:02
                              On to robi z przekory, złośliwiec jeden smile
                              • black-sandra Re: a teraz dla odmiany 07.04.11, 20:16
                                Złośliwiec - straszny złośliwiec smile
                    • nawrotka1 Re: a teraz dla odmiany 07.04.11, 19:18
                      kookardka napisała:

> Faktycznie Ciebie nie mam, a miałam !

Ludzie znikają na gazecie, chyba czarna wołga gdzieś tu krąży big_grinbig_grinbig_grin
                      • leziox Re: a teraz dla odmiany 07.04.11, 20:45
                        Nie szukajcie wszedzie rozmaitych spiskówmbando paranoików,tylko przerzuccie sie na troche drozszy alkohol i swiat znowu bedzie taki jaki byl.
                        A do owczego pedu i narzekania sie nie przylaczam nigdy,poniewaz pozwalam miec swoje wlasne zdanie,niezaleznie od tego jak bardzo glupie moze ono tez byc.
                        Niniejszym potwierdzam ze mnie sie zmiany podobaja,a nikt ze znajomych mnie nie ubyl.A nawet jedna znajoma przybyla big_grin
                        No tak-i znowu sie szczerzé zlosliwie.Tak juz chyba mam.
                        • black-sandra Re: a teraz dla odmiany 07.04.11, 21:45
                          Nieestety juz bardziej droższego alkoholu pic nie moge bo najzwyczajniej mnie na niego nie stać smile a jeszcze na fajki muszę miec smile i inne przyjemnostki smile
                          • leziox Re: a teraz dla odmiany 07.04.11, 21:52
                            A po metanolu szybciej ciemno sie robi i tez trzeba z tym czasem umiec cos sensownego zrobic.Rozumiem.
                            • black-sandra Re: a teraz dla odmiany 08.04.11, 12:55
                              Moja focia wróciła na miejsce smile postarała się ekipa gazetowa smile
    • 79.angelika Re: Nie wiem czy to ważne, ale.... 14.04.11, 23:52
      Przeczytałam ale szczerze mówiąc nie wiem czy dokładnie kropka w kropkę ,czasami po prostu odpuszczam czytanie dłuższych regulaminów smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka