Dodaj do ulubionych

Jaki zdolny, prawie jak Leziowy

• leziox Re: Jaki zdolny, prawie jak Leziowy 03.02.12, 18:19
      No ale tylko prawie.
      Mój kot gra na saksofonie.
      • girl_32 Re: Jaki zdolny, prawie jak Leziowy 03.02.12, 21:00
        Phi...,mój potrafi grać na nerwach wink
        • leziox Re: Jaki zdolny, prawie jak Leziowy 03.02.12, 21:09
          Mówia ze kot upodabnia sie do wlasciciela big_grinbig_grinbig_grin
          • girl_32 Re: Jaki zdolny, prawie jak Leziowy 03.02.12, 21:15
            Dlatego mój uciekł ...
            • leziox Re: Jaki zdolny, prawie jak Leziowy 03.02.12, 21:57
              Moze nie uciekl tylko poszedl do najblizszej chinskiej restauracji.Z wlasnej woli.
              • cieplanata Pytanie blondi 04.02.12, 09:32
                koty lubią chińszczyznę?????? https://emots.yetihehe.com/1/wstydnis.gif
                • yuka4 Re: Pytanie blondi 04.02.12, 09:47
                  ja swoim chińszczyzny nie dawałam
                  ale ten młodszy kocurek uwielbia : groszek,kukurydzę, ziemniaczki, obierki z marchewki i ogórka a za zielone oliwki zrobi wszystko big_grin
                • leziox Re: Pytanie blondi 04.02.12, 11:44
                  Nata,powiedzialbym ze niekoniecznie koty to lubia.Ale jesli chca popelnic samobojstwo,ida do Chinczyka.Proste.
              • girl_32 Re: Jaki zdolny, prawie jak Leziowy 04.02.12, 15:23
                Najbliższa jest jakieś 15 km od mojego domu więc chyba nie dał rady.
                Poszuka sobie koteczki to wróci wink
                • leziox Re: Jaki zdolny, prawie jak Leziowy 04.02.12, 16:48
                  Nie moglas mu znalezc jakiejs kociej kurewki i przyniesc ja do domu?
                  W ogóle to ty wcale nie dbasz o kota i moze dlatego uciekl.
                  • girl_32 Re: Jaki zdolny, prawie jak Leziowy 04.02.12, 17:29
                    Bo ja lubię głaskać a on nie lubił wink

Przyniosłam kocią pannicę ,ale ona jeszcze taka młoda była i chyba nie wiedziała w czym rzecz. Ale spoko jak wróci to zaprowadzę go do sąsiadów smile
                    • leziox Re: Jaki zdolny, prawie jak Leziowy 04.02.12, 18:19
                      Zalezy co ty tak naprawde rozumiesz pod pojeciem glaskania.
                      Moze macie pod tym wzgledem rozbiezne zdania.
                      • girl_32 Re: Jaki zdolny, prawie jak Leziowy 04.02.12, 18:21
                        Kot powinien się łasić a on chodził swoimi ścieżkami. Wycierał się o mnie tylko jak żreć chciał uncertain
                      • black-sandra Re: Jaki zdolny, prawie jak Leziowy 04.02.12, 18:54
                        No zagłaskała kocurka i sie wściekł i se poszedł w długą i tyle no .
                        • girl_32 Re: Jaki zdolny, prawie jak Leziowy 04.02.12, 18:58
                          Nieprawda....
                          Ja jestem ostrożna i głaszczę za przyzwoleniem ino tongue_out
                          • leziox Re: Jaki zdolny, prawie jak Leziowy 04.02.12, 19:15
                            A zaglaskac mozna na smierc albo przesolic w slodzeniu albo byc tak milym i slodkim ze sie czlowiekowi chce rzygac.
                            Czyli-nic w nadmiarze.
                            • girl_32 Re: Jaki zdolny, prawie jak Leziowy 04.02.12, 20:27
                              A czy ja jestem słodka?
                              ....no chyba,ze idiotka big_grin
                              • black-sandra Re: Jaki zdolny, prawie jak Leziowy 04.02.12, 21:04
                                Girl proszę mi tutaj tak na siebie sama nie mówic no !!!
                                • girl_32 Re: Jaki zdolny, prawie jak Leziowy 04.02.12, 22:04
                                  Nawet tak nie pomyślałam tongue_out
                                  • black-sandra Re: Jaki zdolny, prawie jak Leziowy 04.02.12, 22:28
                                    To może pomyśl teraz smile
                                    • girl_32 Re: Jaki zdolny, prawie jak Leziowy 04.02.12, 22:31
                                      Aleś Ty dziś złośliwa jezd tongue_out
                          • black-sandra Re: Jaki zdolny, prawie jak Leziowy 04.02.12, 19:44
                            A może to ino się Tobie tak wydaje , żeś ostrożna jest ? smile
                            • girl_32 Re: Jaki zdolny, prawie jak Leziowy 04.02.12, 20:27
                              Jestem jaka jestem i dobrze mi z tym smile (z nim )tongue_out
                              • leziox Re: Jaki zdolny, prawie jak Leziowy 04.02.12, 20:35
                                Girlaska Laska cos bredzi.Wezcie jej polejcie bo jakos nie moze byc dzisiaj soba.
                                No to co?Pomozecie?
                                /tu burza oklaskow/
                                Pomozeeeemyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!
                                • black-sandra Re: Jaki zdolny, prawie jak Leziowy 04.02.12, 21:05
                                  Faktycznie cos z nią dzisiaj nie teges , a pono sobie polewa chyba wodę z sokiem malinowym big_grin
                                  • girl_32 Re: Jaki zdolny, prawie jak Leziowy 04.02.12, 22:06
                                    A co ze mną nie teges,hęęę...?
                                • girl_32 Re: Jaki zdolny, prawie jak Leziowy 04.02.12, 22:06
                                  Sama sobie leję....
                                  https://2.bp.blogspot.com/-XTPCr4jeKYg/TwCInv58XjI/AAAAAAAABdc/XDaR294CqKY/s1600/jack+daniels.jpg
                                  • black-sandra Re: Jaki zdolny, prawie jak Leziowy 04.02.12, 22:30
                                    Jak ja juz dawno z Jackiem na randce nie byłam sad
                                    • girl_32 Re: Jaki zdolny, prawie jak Leziowy 04.02.12, 22:33
                                      A ja dziś mam nieodpartą ochotę....smile
                                      A wiedz,ze rzadko mnie się Jacek zdarza opanować wink
                                  • leziox Re: Jaki zdolny, prawie jak Leziowy 04.02.12, 22:31
                                    Taaaa...Ciekawe jaka jest naprawde prawda.
                                    • girl_32 Re: Jaki zdolny, prawie jak Leziowy 04.02.12, 22:34
                                      Szkoda,że MMSy mam zablokowane bo bym Ci fotkę z Jackiem przysłała ....
                                      • leziox Re: Jaki zdolny, prawie jak Leziowy 04.02.12, 23:26
                                        Nie gustuje w bourbonach.Zawsze sie ma po tym bóle czachy.
                                        Wole scotcha.Kaca nie ma albo malo co a laska stoi jak beton tak po cwiartce flaszki.Viagry nie trza.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka