czarek_sz 12.01.14, 22:04 Niby nic a coś - prawda ? taka malutka taka kuźwa cieplutka a cóś w mordę jeżyka. Lezio dasz w pyszczek flaszeczce ? nie sądzę Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarek_sz Re: Flaszka 12.01.14, 22:37 Spodnie dzwony. Nosiłem takie. Siedemdziesiąte lata. Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Flaszka 12.01.14, 23:08 Ale kuźwa powaga. Basta. Spadam bo tu nie pasuję. Lezio jakby co daj znak. Polecim tu i tam oki ? na Nowy Świat polecim i na Starówkę pzdr. Odpowiedz Link
leziox Re: Flaszka 12.01.14, 23:11 Nie ma problemu,flaszka to flaszka,trzeba osuszyc do konca i isc spac. Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Flaszka 12.01.14, 23:28 Kiedy wdepniesz w miasto ? trzymam Cię za słowo. Bracie w krawacie już się napalam na Lezia Odpowiedz Link
leziox Re: Flaszka 12.01.14, 23:35 Hahaha!Zostaw napalanie sie dziewuchom. Jeszcze troche potrwa-do wiosny mysle.Coby cieplej bylo. Ale czas tak szybko leci ze czlek sie nie obejrzy a juz bedzie marzec. Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Flaszka 13.01.14, 12:00 A gdzie pierwszy pijak meliny się podział ? chciałem butlę na ścianę bo obsycham , sam se mam kurwa jego we leszcza se wzionć ? Odpowiedz Link
leziox Re: Flaszka 13.01.14, 12:25 O tej porze to ja dopiero sie wzlekam z barlogu obficie skropionego pawiami i rozgladam sie za butelczyna,czy jeszcze jakie resztki etanolu w niej zostaly. Jesli nie to czeka mnie ciezka wédrówka pod górke do sklepu po zaopatrzenie. Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Flaszka 13.01.14, 12:39 Co Cię brachu nie zwalnia z obowiązku rozdysponowania buteleczek napełnionych alkoholem dla takich potrzebujących pijaków i obrzympalców jak Czaruś Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Flaszka 13.01.14, 13:21 Jak już o gorzale. Po robocie ,po drugiej zmianie gdy rozchodziliśmy się do chałup to chciało się wypić, rozchodniaczka takiego lecieliśmy na melinę na Karolkową ale bywało że szczerbata baba gorzały nie miała. Wysepleniła żeby spierdalać i spierdalaliśmy na drzewo wtedy lecieliśmy na Główny. Do babki klozetowej leciałem jak w dym po flaszkę. Z Waryńskiego pyta ? a skąd wie pytam. Przecież widzę mówi i jeszcze powiedziała - bierz synu dwie bo kończę zmianę wspomnienia już kuźwa nie ma dworca i nie ma melin. Prócz Leziowej Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Flaszka 14.01.14, 00:16 Jak pić to pić do dnia lezio brachu i gitara. Kiedyś to się działo, teraz to dupa. Odpowiedz Link