Dodaj do ulubionych

Kendall Jones

07.07.14, 01:52
Mlódka zabijajaca zwierzeta dla rozrywki.
Po wzburzeniu na fejsbogu usiluje sie teraz tlumaczyc i mowic, ze to nie jest to na co wyglada.
A ja tak marze o chwili kiedy by na ta panienke zapolowal ktos tez tak dla rozrywki.
No bo dlaczego nie?
Dlaczego ona ma byc warta wiecej niz zebra lub inne zwierze ktore chce zyc?
Bo jest czlowiekiem?
Dla mnie to nie czlowiek.To mlode,rozpieszczone bydle.
Bydlát nie obrazajac.
Obserwuj wątek
    • tropem_misia1 Re: Kendall Jones 07.07.14, 09:38
      Baby nie znałam to potropiłam........

Przekonuje wręcz, że upolowana zwierzyna była chora i przeznaczona do odstrzału - no tak....jakby nie była tylko rzucającą biodrami po boisku panienką to wiedziałaby ,że natura sama załatwiłaby ten problem.Lew by zeżarł słabujące zwierzę , sępy by się spasły , a i robalki maiły by ucztę godną Lukullusa.
      I jeszcze szczerząca zęby słonia ubiła.Nie mógł dojść na miejsce swego spoczynku.
      • leziox Re: Kendall Jones 07.07.14, 11:45
        Jak na to popatrzalem to najpierw wpadlem w furie.
        A potem na pomysl aby zrobic na panne K. milutkie polowanie z nagonka.
        Wielki mi sport. Wycelowac i strzelic do wspanialego zwierza ktory mogl sobie dalej biegac po sawannie.
        Kurwa mac, nie mam slow na cos takiego.
      • anus-hka Re: Kendall Jones 07.07.14, 23:47
        Nie rozumiem po co sie szczerzy do obiektywu
        • leziox Re: Kendall Jones 07.07.14, 23:57
          No szczerzy sie,moze jej tak od seksu oralnego zostalo i nie przeszlo.
          • samanta1 Re: Kendall Jones 11.07.14, 07:54
            Panna Kendall to głupia piz*****. Patrzac na ten pusty, durny, zadowolony ryj na zdjeciach z zabitymi zwierzakami chetnie zrobilabym jej to samo. Mam nadzieje, ze kiedys bron jej sie zatnie i jakis mily lew rozszarpie ja na strzepy. Amen k***, amen!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka