ewelina266 21.09.11, 08:43 Junkersica napisz mi proszę czy nadal leczysz się u Gawrysia? Ja byłam ostatnio u innej lekarki, ale to nie jest to czego oczekuję. A może znalazłaś kogoś całkiem innego? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anka.83 Re: Junkersica. 22.09.11, 01:52 Junkersica, zaglądasz do nas jeszcze? Bo z nocnych marków zostałam sama na posterunku Odpowiedz Link
pies_z_laki_2 Re: Junkersica. 22.09.11, 12:25 Nieprawdą jest jakoby... zabrakło nocnych marków... Tyle, że ja się nie znam, doradzać nie mogę, bo nie mam wiedzy ani doświadczenia, mogę tylko czytać cudze porady i ew. wspierać duchowo. Ale bywam tu po nocy, bo to dobry czas na buszowanie w necie Odpowiedz Link
anka.83 Re: Junkersica. 23.09.11, 11:27 o widzisz, nie zwrócilam uwagi. No to nie jestem jednak sama, witaj w klubie Wieczorem i w nocy jakoś zaczynam lepiej funkcjonować (a już na pewno lepiej, niż z rana). Cisza, spokój, człowiek może się skupic na tym, co pisze Odpowiedz Link
anka.83 Re: Junkersica. 23.09.11, 11:32 pies_z_laki_2 napisała: > Tyle, że ja się nie znam, doradzać nie mogę, bo nie mam wiedzy ani doświadczeni > a, mogę tylko czytać cudze porady i ew. wspierać duchowo. Z tego, co widzę, to bardzo aktywnie i sensownie udzielasz sie na forum, dużo czytasz - wiedzę szybko zdobędziesz. Im więcej takich, jak Ty, tym lepiej Odpowiedz Link
twojatarczyca Re: anka.83 23.09.11, 19:53 W doradzaniu najważniejszy jest spokój i przemyślenia. Pies_z_laki_2 ma dużo agresji i chyba olbrzymi wpływ h-t. Nie tędy droga. Kiedyś stonowanie doradzała stapelia. Anka.83 - też byłaś swego czasu pełna "waleczności". Teraz miło się czyta Twoje wypowiedzi. Pozdrawiam TT Odpowiedz Link
anka.83 Re: anka.83 23.09.11, 22:57 twojatarczyca napisał: > W doradzaniu najważniejszy jest spokój i przemyślenia. Pies_z_laki_2 ma dużo a > gresji i chyba olbrzymi wpływ h-t. Chyba się mylisz. Ja tu agresji nie widzę. Widzę konkretną, zainteresowaną zdobywaniem wiedzy (z różnych źródeł) i chętną do działania kobietę. I to się ceni. Ja to cenię. > Anka.83 - też byłaś swego czasu pełna "waleczności". Pazurki wciąż mam, tylko nie chce mi się już ich za często wyciągać. Niedługo minie rok, jak czekam na Twoje odpowiedzi. Jakiekolwiek Odpowiedz Link
pies_z_laki_2 Re: anka.83 24.09.11, 08:31 > Pies_z_laki_2 ma dużo agresji i chyba olbrzymi wpływ h-t A co to znaczy h-t? Bo o agresji wiem co nieco, mam dużego psa Ale h-t? Doprawdy nie wiem... Hi - tech? Odpowiedz Link
junkersica Re: Junkersica. 19.01.14, 00:12 Cześć Anka Trochę późno odpisuję, ale wiedz, że myślę o Was dziewczyny i nigdy nie zapomniałam Nocnym markiem ciągle jestem. Co u Ciebie? Zdiagnozowali Cię w końcu porządnie? Napisz mi wszystko Pozdrowienia dla Harmoniaka, Psychofink, Kasi Hashi, Stapelii i i wszystkich fantastycznych babek na forum! Pozdrawiam, junkersica. Odpowiedz Link
stapelia Re: Junkersica. 20.01.14, 08:44 Ooo jaki zlot weteranów)) dzięki za miłe słowa. Junkersica sciskam mocno. Ja do nocnych marków nie należę niestety- padam z dzieckiem)) Odpowiedz Link
harmoniak Re: Junkersica. 22.01.14, 17:29 Dziękuję za pozdrowienia Ze starej gwardii niewiele pozostało, nawet ja przeszłam do służby biernej, zastąpiły nas nowe, ŚWIETNE i UCZYNNE koleżanki, jak widać po sąsiednich wątkach. Napisz jak tam się czujesz, co nowego, co nowego? Odpowiedz Link
anka.83 Re: Junkersica. 30.01.14, 18:36 Kopę lat, że tak powiem No u mnie to już tyle rzeczy zdążyli zdiagnozować, że przestałam chodzić po lekarzach, bo się boję. Tak poza tym to faktycznie ostatnio rzadziej piszę, dziecko + więcej obowiązków w pracy = mało czasu na forum, ale się staram przynajmniej czytać. I, jak widzisz, forum ma się dobrze, cieszy mnie, że przybyło osób nie tylko zainteresowanych zdobyciem informacji, ale również poszerzeniem wiedzy i wykorzystaniem jej do pomocy innym. A co u Ciebie? Jak samopoczucie? Odpowiedz Link