Dodaj do ulubionych

Junkersica.

21.09.11, 08:43
Junkersica napisz mi proszę czy nadal leczysz się u Gawrysia? Ja byłam ostatnio u innej lekarki, ale to nie jest to czego oczekuję. A może znalazłaś kogoś całkiem innego?
Obserwuj wątek
    • anka.83 Re: Junkersica. 22.09.11, 01:52
      Junkersica, zaglądasz do nas jeszcze? Bo z nocnych marków zostałam sama na posterunkusmile
      • pies_z_laki_2 Re: Junkersica. 22.09.11, 12:25
        Nieprawdą jest jakoby... zabrakło nocnych marków...
        Tyle, że ja się nie znam, doradzać nie mogę, bo nie mam wiedzy ani doświadczenia, mogę tylko czytać cudze porady i ew. wspierać duchowo.

Ale bywam tu po nocy, bo to dobry czas na buszowanie w necie smile
        • anka.83 Re: Junkersica. 23.09.11, 11:27
          o widzisz, nie zwrócilam uwagi. No to nie jestem jednak sama, witaj w klubiesmile Wieczorem i w nocy jakoś zaczynam lepiej funkcjonować (a już na pewno lepiej, niż z rana). Cisza, spokój, człowiek może się skupic na tym, co pisze
        • anka.83 Re: Junkersica. 23.09.11, 11:32
          pies_z_laki_2 napisała:

> Tyle, że ja się nie znam, doradzać nie mogę, bo nie mam wiedzy ani doświadczeni
          > a, mogę tylko czytać cudze porady i ew. wspierać duchowo.

Z tego, co widzę, to bardzo aktywnie i sensownie udzielasz sie na forum, dużo czytasz - wiedzę szybko zdobędziesz. Im więcej takich, jak Ty, tym lepiejsmile
          • twojatarczyca Re: anka.83 23.09.11, 19:53
            W doradzaniu najważniejszy jest spokój i przemyślenia. Pies_z_laki_2 ma dużo agresji i chyba olbrzymi wpływ h-t. Nie tędy droga. Kiedyś stonowanie doradzała stapelia.
            Anka.83 - też byłaś swego czasu pełna "waleczności".
            Teraz miło się czyta Twoje wypowiedzi.
            Pozdrawiam
            TT
            • anka.83 Re: anka.83 23.09.11, 22:57
              twojatarczyca napisał:

> W doradzaniu najważniejszy jest spokój i przemyślenia. Pies_z_laki_2 ma dużo a
              > gresji i chyba olbrzymi wpływ h-t.

Chyba się mylisz. Ja tu agresji nie widzę. Widzę konkretną, zainteresowaną zdobywaniem wiedzy (z różnych źródeł) i chętną do działania kobietę. I to się ceni. Ja to cenię.

> Anka.83 - też byłaś swego czasu pełna "waleczności".

Pazurki wciąż mam, tylko nie chce mi się już ich za często wyciągać. Niedługo minie rok, jak czekam na Twoje odpowiedzi. Jakiekolwieksmile
            • pies_z_laki_2 Re: anka.83 24.09.11, 08:31
              > Pies_z_laki_2 ma dużo agresji i chyba olbrzymi wpływ h-t

A co to znaczy h-t? Bo o agresji wiem co nieco, mam dużego psa smile Ale h-t? Doprawdy nie wiem... Hi - tech?
      • junkersica Re: Junkersica. 19.01.14, 00:12
        Cześć Anka smileTrochę późno odpisuję, ale wiedz, że myślę o Was dziewczyny i nigdy nie zapomniałam smile Nocnym markiem ciągle jestem. Co u Ciebie? Zdiagnozowali Cię w końcu porządnie? Napisz mi wszystko smile
        Pozdrowienia dla Harmoniaka, Psychofink, Kasi Hashi, Stapelii i i wszystkich fantastycznych babek na forum!
        Pozdrawiam, junkersica.
        • stapelia Re: Junkersica. 20.01.14, 08:44
          Ooo jaki zlot weteranówsmile)) dzięki za miłe słowa. Junkersica sciskam mocno. Ja do nocnych marków nie należę niestety- padam z dzieckiemsmile))
        • harmoniak Re: Junkersica. 22.01.14, 17:29
          Dziękuję za pozdrowienia smile Ze starej gwardii niewiele pozostało, nawet ja przeszłam do służby biernej, zastąpiły nas nowe, ŚWIETNE i UCZYNNE koleżanki, jak widać po sąsiednich wątkach.

Napisz jak tam się czujesz, co nowego, co nowego?
        • anka.83 Re: Junkersica. 30.01.14, 18:36
          Kopę lat, że tak powiemsmile
          No u mnie to już tyle rzeczy zdążyli zdiagnozować, że przestałam chodzić po lekarzach, bo się boję. Tak poza tym to faktycznie ostatnio rzadziej piszę, dziecko + więcej obowiązków w pracy = mało czasu na forum, ale się staram przynajmniej czytać. I, jak widzisz, forum ma się dobrze, cieszy mnie, że przybyło osób nie tylko zainteresowanych zdobyciem informacji, ale również poszerzeniem wiedzy i wykorzystaniem jej do pomocy innym.

A co u Ciebie? Jak samopoczucie?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka