jfk3 23.02.10, 14:41 Niespecjalnie się dzieje w moim życiu. Wrózko, mogłabyś powiedziec cos na otuchę, coś pozytywnego, coś co pozwoli patrzeć na życie z wiekszym optymizmem? ) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wyka_ptasia Re: pyt. 24.02.10, 12:36 Trudno odpowiadać na takie pytania. Karty nie zaprojektują nikomu szczęśliwej przyszłości. Mówi się, że człowiek ma wszystko , czego potrzeba mu w głowie i w sercu, czy też duszy. I ciekawe , że w rozkładzie wyszła karta Gwiazdy, czyli nadziei i realizacji marzeń i planów w pozycji mówiącej o własnej kreatywności, jako wyjściu ze stagnacji i dreptania w jednym miejscu. Pojawia się Mag na pytanie, jak działać: działać teraz, z pełną świadomością posiadania choćby i najmniejszego celu-od czegoś trzeba zacząć. Zawsze jest możliwość zrobienia czegoś w y ł ą c z n i e dla siebie, z dawką zdrowego egoizmu. Samostanowienie, entuzjazm i nadzieja-jestem kim jestem i dobrze mi z tym. Nie ma przeszkody, która powstrzyma mnie przed kolejnym krokiem,bo tego chcę. I Cesarz z kartą monet-władza w swoim świecie, budowanie powoli, konsekwentnie konkretnych i stabilnych wartości. To pokazały karty. Ktoś może powiedzieć - banał. Ale podobne karty zadziałały kiedyś w moim życiu. I choć nie uważam siebie za ' w czepku urodzoną', jak również bez szczęścia w grach losowych, moje życie uległo odmianie, a nawet zjawił się 'brunet wieczorowa porą', choć go sobie nie wywróżyłam , i pozostał. Powodzenia Odpowiedz Link
jfk3 Re: pyt. 24.02.10, 15:39 dziękuję za słowa nadzieji. Dobre karty się pokazały, bo gwiazda, mag to piękne karty) Czasami człowiek myśli że już nic go dobrego nie spotka i własciwie zyje z dnia na dzień-tracąc siły. Dziekuję za poswiecony czas i zyczę Ci samych dobrych rzeczy, nasza Wrózko.) Odpowiedz Link