Dodaj do ulubionych

prośba o wgląd w karty

23.02.11, 23:51
Dobry wieczór kochana Ptasiu..Nie ukrywam,że po raz kolejny kieruje do Ciebie swoje
zapytanie.Minęło 2 miesiące odkąd wysyłałam do Ciebie ostatni post i postanowiłam ,ze skieruje go do Ciebie na nowo. Chciałabym się dowiedziec co sugerują karty odnośnie mojego z związku z rozwodnikiem.Tak jak pisalam we
wcześniejszych postach ma on 7-letnie dziecko i na nowo stara się poukładać
swoje życie.
Dzieli nas dużo: odległośc 400 km,8 lat wieku,kościół i póki co minimalna akceptacja
ze strony moich rodziców.
Najdroższa wróżko,moje pytanie brzmi następująco.Czy najbliższym czasie uda nam sie
wspólnie pokonać te trudności i nadal będziemy razem??Pragnę szczęścia i
miłosci ale mam dużó niepokoju i lęku o dalszą przyszłośc.
Dziękuje z góry za poświęcony czas.
Ściskam i pozdrawiam gorąco
Lena
Ja-13.06.1983
ON-21.01.1975
Obserwuj wątek
    • wyka_ptasia Re: prośba o wgląd w karty 24.02.11, 11:21
      Witaj,
      Z przełożenia dobre karty, mówią one nowej szansie , wspólnym pomyśle, podjęciu działań wymagających stanowczości, może i uporu. Będą one dotyczyć rodziny. Spokojne stanowcze działania zaowocują zwiększeniem autorytetu wśród bliskich. Zapowiada się długa i stresująca droga do przejścia ale zakończona pozytywnie. Kościół , jako temat będzie się pojawiał, ale to właśnie przy tym temacie karty pokazują przełom, trochę na zasadzie - gorzej już być nie może.
      Karty z rozkładu - jest szansa zbudowania pełnej rodziny i a więc także porozumienia z rodzicami. On pokazuje się jako osoba zaangażowana w ten związek, który w kartach wygląda stabilnie.
      Natomiast pojawi się energia zmęczenia i znużenia konfliktową sytuacją, W tych kartach nie ma radości, spontaniczności , świeżości. Czyli osiągnięcie celu jakim jest wspólna rodzina, życie, ale ze stratami emocjonalnymi, z uszczerbkiem dla uczuć.
      Nie znaczy to , że nie da się tego odzyskać, szkoda jedynie utracić to 'coś' po drodze. Należąłoby bardziej zadbać o jakość relacji.
      Pozdrawiam

• lena27nn Re: prośba o wgląd w karty 26.03.12, 18:02
      Witaj Kochana Wrożko! Dość długo nie pisałam do Ciebie a tylko dlatego ,że wszystko układało się "nad podziw" przychylnie. Mam tutaj na myśli mój związek ze starszym ode mnie o 8 lat mężczyną. Dodam ,że po rozwodzie mającym córkę (dziecko na co dzień mieszka z własną mamą)mieszkającym 400 km stąd. Miałam wiele wątpliwości na początku znajomości jednak jego dobra i odpowiedzialna osoba przekonała mnie do siebie.Tak minęło prawie 2 lata.Do dzisiaj...to byl moment ,chwila.Postanowiłam odejśc.Nie umiałam sobie wyobrazić naszego dalszego życia i wycofałam się. Nagle i zaskoczenia. Jest mi źle bo on przyjął to bardzo spokojnie i mam teraz wyrzuty sumienia. On liczył sie z tą decyzją dlatego dał mi wolną ręke. Chce abym była szczęśliwa. Wróżko, tak mi źle. Ukrywałam przed światem nasz związek ,nie miałam akceptacji od rodziny, staliśmy w jednym pkt. Nie mieliśmy możliwości kupic mieszkania (on spłaca wspólnie z byłą żoną kredyt na zakupiony kiedyś dom we frankach).Nie widziałam celu naszych starań.Odbiło sie to również na moim zdrowiu (lecze sie obecnie z nerwicy żołądka).To wspaniały człowiek i wiem,że Go zawiodłam. Podobnie jak jego rodzinę i znajomych.Schowałam głowe w piasek i uciekałam.Wróżko powiedz co będzie dalej z moim życiem. Czy mogłabyś dla mnie zrobić wgląd w karty i w ich tajemnice? Byłabym Ci bardzo wdzięczna. Zawsze trafnie oceniały moją przyszłość dlatego z głębi serca prosze o pomoc. Nie wiem co mam dalej robić .Boje sie kazdego następnego dnia.I co najważniejsze, nie wiem czy słusznie postąpiłam Pozdrawiam serdecznie -Lena
      • lena27nn Re: prośba o wgląd w karty 05.04.12, 20:40
        Wesołych i rodzinnych Świąt miła WrożkosmilesmileWszystkiego dobrego na te święta i nie tylko...smile
        • lena27nn Re: prośba o wgląd w karty 12.04.12, 22:59
          Kochana wrózko,wspomnij o mnie podczas wglądu w karty!Bede Tobie bardzo wdzięczna!Nie ukrywam ,że bardzo mi na tym zależy!Pozdrawiem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka