08.01.12, 16:24
Witaj Wrózko,
postanowiłam że jeszcze raz Ciebie poproszę,może przy odrobinie szczęscia i tym razem mi odpowieszsmile)
Chodzi o faceta, nie mamy ze sobą kontaktu i wydaje się ze wszystko już powinno umrzeć smiercią naturalna,bo minęło sporo czasu, jednak nie dla mnie. Konsekwencją tego jest że jestem zblokowana i nie potrafię otworzyć sie na innych.Bo nie potrafię zapomnieć.
Co jakis czas gdzies go widze. Czy możesz powiedzieć, czy to sa już tylko moje złudne nadzieje, czy rzeczywiscie-jest na co czekać? jakie sa jego uczucia do mnie o ile jakieś są?czy to też dobre dla mnie? własciwe rozum mówi co innego,serce też.
Przeszkadza to w zyciu codziennym.wink)
smile)
Obserwuj wątek
    • wyka_ptasia Re: pytanie 09.01.12, 10:45
      No tak, lecz wg kart odtworzenie relacji jest możliwe. Pokazała się taka zmiana, czas trudno okreslić, może około 1,5 roku, 2 lata.Żeby było warto, należałoby coś odrzucić, zostawić za sobą. Przy tak długim czasie twojego hipotetycznego czekania bedziesz żyć, odczuwać, spotykać innych ludzi. Samo czekanie też zmienia człowieka poprzez jakość przeżywania tego czasu. Może się okazać, że staniesz się inną osobą, z innymi oczekiwaniami itd. Trzeba bedzie wyeliminowac to, czego będzie w nadmiarze wg kart, by odbudować relacje.
      Pozdrawiam
      • pinia1214 Re: pytanie 09.01.12, 11:21
        dziekuję Wróżko za odpowiedz.smile)

czyli jak dobrze zrozumiałam jest mozliwe, ale ja już bedę inną osobą.
        A czy on w ogóle w jakiś sposób o mnie myśli, tak na teraz?

Pozdrawiam
        • wyka_ptasia Re: pytanie 11.01.12, 10:00
          W kartach pokazało się, że myśli i że to są ciepłe uczucia. Innymi słowy przy tych kartach - trudno byłoby zapomnieć.
          Pozdrawiam
          • pinia1214 Re: pytanie 11.01.12, 10:27
            Dziekuję za cierpliwośćsmile)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka