22.01.13, 15:04
Dziekuję za wczesniejszą wrózbę. Trafnie oceniasz i odczytujesz karty, dlatego wracam do Ciebie. mam nadzieje ze nie masz mnie dosyć.smile)

tym razem moje pytanie dotyczy kobiety o imieniu B. Czy mi sie wydaje, czy ona rywalizuje z nami? wogole o co temu człowiekowi chodzi? tyle agresji w niej, a to kobieta wieku emerytalnym, z którą nic mnie nie łaczy. No oprócz klatki schodowej.
I czy dobrze ze nie reaguje, a może ona to inaczej rozumie?

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • wyka_ptasia Re: pytanie 23.01.13, 13:43
      smile
      Rozłożyłam partnerski.
      Rywalizacja się nie pokazała. Wyszła w pozycji Cesarza przy Sprawiedliwości. Czyli podporządkować sobie, wg swojego swojego widzimisię. Tam, gdzie u was wyszedł Wisielec u niej IX Mieczy, boli ją to. U was X Mieczy, u niej As Pucharów - być może nawet chciałaby jakiejś zmiany w kontaktach. Co może być na rzeczy, bo wychodzicie do niej w karcie Diabła - może oznaczać, że jesteście wobec niej np. usztywnieni, macie jakieś nieprzejednane stanowisko itd. coś, co chciałaby zmienić, na swoich warunkach.
      • pinia1214 Re: pytanie 24.01.13, 11:23
        Dziekuję za ;pomoc po raz kolejnysmile)

Ta kobieta jatrzy niemiłosiernie, ale my nie reagujemy. I moze stad ten wisielec.

Bo już sobie poczytałam o kartach i jestem w temaciesmile)
        Ptasiu, a czy diabeł w tej karcie jakiej do niej wychodzimy oznacza jej niewspólmierne do sytuacji emocje, jakąs zadzrość, nad czym ona nie panuje.
        Wiem ze to chore, ale staram się pojąc jej tok myslenia.
        • wyka_ptasia Re: pytanie 26.01.13, 14:21
          Diabeł wyszedł na was. Może was tak postrzegać.
      • pinia1214 Re: pytanie 24.01.13, 11:37
        Ptasiu, czy ja dobrze rozumiem,
        że jakgdyby "nie poddajemy się" jej -to prezentuje wisielec
        To ona ma 9 mieczy czyli boli ją to że się jej nie poddajemy.?
        • wyka_ptasia Re: pytanie 26.01.13, 14:26
          Boli ją wasza postawa. Generalnie Wisielec, ponieważ to WA, jego siła jest większa niż blotek. Diabeł albo Wisielec to nie są karty ulegania, zaangażowania itd.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka