Dodaj do ulubionych

baaardzo proszę

13.02.13, 22:14
Witam ciepło i baaardzo proszę o wróżbę. Ostatnio czuję. że życie mnie przygniotło-mam coraz mniej siły. Jestem wdową od ponad dwóch lat sama wychowuję syna studenta i jest źle, smutno, ciężko moje poprzednie życie było bezpieczne pod wieloma względami. Czy mogę mieć kilka pytań. Najważniejsze - Czy syn skończy studia (dzienne -dość trudny kierunek) 2 Czy sprzedam dom i szczęśliwie się przeprowadzę 3 Sama zostanę to jest pewne bo mąż był kimś wyjątkowym. A i do tego jestem materialistką dlatego oszczędzanie jest dla mnie katorgą. Troszkę mi głupio ale do materializmu się przyznałamsmile Pozdrawiam i dziękuję
Obserwuj wątek
    • wyka_ptasia Re: baaardzo proszę 16.02.13, 19:19
      Witam,
      przyznać się do wady, bo tak rozumiem to, co napisałas o swoim materialiżmie, świadczy chyba o odwadze i zachowaniu trzeźwej samooceny. A to przecież zalety, czyż nie? smile
      Studia syna - pokazują sie karty nauki i wiedzy, czyli niejako poszlakowo można udzielić odpowiedzi twierdzącej.
      Dom - sytaucja może ulec zmianie, co do sprzedaży tego domu. Byc może, że w grę wchodzi inna opcja. Może zmienia się jakieś układy rodzinne, lub brak chętnych.
      Przeprowadzka - na ten czas jej nie widać w kartach.
      Pozdrawiam.
      • mrowkarobotnica Re: baaardzo proszę 17.02.13, 23:09
        No bardzo bardzo dziękuję, że chciało się Tobie stawiać karty obcej babie. Finansowo było mi w życiu bezpiecznie teraz to się zmieniło i tak trudno się przyzwyczaić, że nie mogę pozwolić sobie na upominki dla bliskich, ze wyjazd do kina jest rzadkim luksusem itp. Podobno odwrotnie idzie lepiejsmile
        Pa ciepło pozdrawiam i nie mam odwagi prosić o więcej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka