lolka32 02.09.15, 11:51 Witam , chciałabym się dowiedzić o przyszlości związku Jolanta 14.05.1977 Piotr 15.05.1981 DZIĘKUJĘ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
88ula Re: PROŚBA O WRÓŻBĘ 04.09.15, 14:34 Oto moje pytania do kart: 1/ Co was łączy: 10 kielichów - macie te same pragnienia, aby było rodzinnie, spokojnie i radośnie. Jeśli nie jesteście razem w formalnym związku, to wasze dążenie do tego się pokrywa. Jeżeli jesteście, to pragniecie nadal być szczęśliwa rodzina. 2/ Co was dzieli: 10 buław - macie, albo za dużo obowiązków, co czasem nie sprzyja bliskości i utrzymaniu bliższej więzi, albo posiadacie zobowiązania w stosunku do poprzednich związków. 3/ Jaki będzie wynik (przyszłość waszej relacji) - 7 monet, 9 buław, Słońce - żeby wasz związek się utrzymał, potrzeba trochę czasu i cierpliwości, aby osiągnąć efekt. Jednakże, czasem zbyt długie czekanie staje się monotonne i nużące. Potrzebna wam będzie wytrwałość i determinacja. Jednocześnie, każde z was będzie ostrożne (być może przykre doświadczenia z poprzednich związków lub tez z waszego). Będziecie powoli kroczyli do przodu, z obawa, ale i chęcią wizji na lepsza przyszłość. Słońce potwierdza, ze osiągniecie szczęście. Pozdrawiam. "To Tarot rozkłada karty, ja tylko je wyciągam z talii" -moje Odpowiedz Link
lolka32 Re: PROŚBA O WRÓŻBĘ 04.09.15, 15:06 pięknie dziękuję za wróżbę. Wygląda na to że jednak Nasz związek nie przetrwa próby czasu... takie właśnie mam odczucie i karty też to pokazują. Jeszcze raz serdecznie dziękuje i pozdrawiam Odpowiedz Link