Dodaj do ulubionych

pytanie, prosba o wrozbe

30.10.15, 18:05
Witam serdecznie, czy moglaby powrozyc jakas dobra duszyczka smile, bardzo prosze. Mam przyjaciela Lukasza 20.07.1977(znamy sie okolo 4 lat), z ktorym od pewnego czasu utrzymuje blizsze stosunki, tzn. on mieszka 4,5h ode mnie i przyjezdza na weekendy do mnie, pewne sprawy w zyciu nas ze soba polaczyly, ogolnie bardzo mi pomogl w pewnych momentach mojego zycia, wiem, ze zawsze moge liczyc na niego. Pytanie jest nastepujace: Czy moglabym z nim spedzic cale zycie, czy jest to mezczyzna dla mnie. On rowniez ma swoje problemy, wspolnie sie wspieramy, obydwoje jestesmy po przejsciach. Razem potrzebjemy stabilizacji. On nie szuka przygod ja rowniez nie. Monika 01.02.1982.

Z gory dziekuje bardzo i pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • 88ula Re: do monikask1982m - pytanie, prosba o wrozbe 31.10.15, 01:29
      Monika, karty tobie nie powiedzą, czy spędzisz z kimś cale życie, bo życie składa się z wielu zmiennych elementów i nic nie jest dane raz na zawsze. smile

Karty pokazały:
      1/ jaki stosunek ma obecnie Lukasz do ciebie: 8 monet + 6 kielichów - nie widać tu wielkich emocji i wzniosłych uczuć, on nie ma w głowie żadnych porywów serca, czuje, że ma jakieś zobowiązania wobec ciebie i je po prostu wypełnia, mogą go pochłaniać inne sprawy i na tym się skupia, lub jest mu tak dobrze i z cierpliwością i powoli stara się dostosować do relacji/znajomości z tobą, nie ma tu spontaniczności, traktuje ta relacje/znajomość jako ucieczkę we wspomnienia lub nostalgie albo odskocznie, może ma trochę niedojrzale podejście do tego lub po prostu będąc z tobą czuje się bardziej odmłodzony/zrelaksowany albo traktuje ciebie jak dziecko i to daje mu satysfakcje . Również może przebywanie z tobą pozwala mu zapomnieć o przykrościach.
      2/ jaka najbliższa przyszłość (kilka m-cy) dla tej znajomości/relacji: Królowa mieczy + 6 monet - relacja przypuszczalnie będzie na zasadzie obopólnych korzyści, albo z wyrachowania, bez emocji, chłodna w uczuciach, albo ich okazywaniu, tak jakbyście byli razem tylko dlatego, aby się wspólnie wspierać i obdarowywać nawzajem tym, co daje wam zadowolenie. On tobie da jakaś korzyść, ty jemu. A wiec razem będziecie dodawać sobie otuchy, gorących uczuć, takich od serca brak. Na najbliższy czas karty nie pokazują, żeby związek miał być zawiązany z miłości.
      smile
      • monikask1982m Re: do monikask1982m - pytanie, prosba o wrozbe 31.10.15, 14:59
        Nie dziekuje za wrozenie wink jeszcze odnosnie tego co wyszlo. Troche dziwnie wyszlo, jestem zmieszana. Lukasz powiedzial, ze chcialby ze mna zamieszkac, do mnie sie wprowadzic. Czyli jak mam takie slowa traktowac? Rowniez powiedzial, ze bedzie czekac na mnie, az u mnie sie sprawy uporzadkuja. Chocby pare lat.
        Jesli chodzi o jego osobe jest bardzo cieplym mezczyzna, ukazujacym uczucia oraz bardzo slowny.

Dlatego po tym wrozeniu jestem zdziwiona, ze takie rzeczy wyszly.

Jeszcze raz nie dziekuje za czas poswiecony dla mojej osoby. Duzo zdrowka zycze poniewaz to jest raczej najwazniejsze w zyciu. Bez zdrowia czlowiek jest malo wart.
        • 88ula Re: do monikask1982m - pytanie, prosba o wrozbe 31.10.15, 15:40
          takie karty się pokazały na zadane pytania. Karty, tak jak ludzie, mogą się mylić, w stopce jest uwaga "proszę mieć dystans do kart". Pytanie drugie dotyczy czasu kilku m-cy wiec nie wiadomo, co jeszcze się wydarzy. Nie ma pytania "jakim on jest" jest pytanie "jaki ma do ciebie obecnie stosunek" smile
          • monikask1982m Re: do monikask1982m - pytanie, prosba o wrozbe 31.10.15, 15:50
            jeszcze raz nie dziekuje, zycze zdrowka i pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka