Dodaj do ulubionych

Poczucie humoru

01.06.11, 22:55
Guziki wszystkie zapięte na pewno... Trochę taki jestem... Patrzę na letni strój pani redaktor i dlatego nie kojarzy mi się z tym... z dopięciem wszystkiego na ostatni guzik. Wiem, wiem... To nie przygana, wręcz przeciwnie. Bardzo lubię... lato.
Obserwuj wątek
    • gaika Nowy patriotyzm ogórkowy 02.06.11, 00:10
      Co za obfitujący dla rządu dzień!

Porównując sytuację w Polsce z epidemią w Niemczech, Ewa Kopacz powiedziała: "Właśnie dlatego jestem dumna, że jestem w Polsce i że jestem Polką".

wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,9704042,Kopacz__Jestem_dumna__ze_jestem_Polka_.html
      • oby.watel Re: Nowy patriotyzm ogórkowy 02.06.11, 00:32
        A mnie cieszy, wręcz napawa dumą, żeby nie rzec, że zdumiewa to oto zdanie: CytatChcę uspokoić Polaków, że gdyby cokolwiek się działo, naszym obowiązkiem i obowiązkiem Głównego Inspektoratu jest o tym od razu poinformować o stanie zagrożenia.Kamień z serca! Mogę spać spokojnie mając pewność, że jak w Polsce wybuchnie epidemia i ludzie zaczną padać jak muchy, to ministerstwo i Główny Inspektorat spełnią swój obowiązek i natychmiast o tym poinformują. Nie ma w ludzkim języku słów, którymi dałoby się wyrazić wdzięczność!
    • oby.watel Re: Poczucie humoru 02.06.11, 12:44
      Niewinny żart premiera oburzył Partię Kobiet, która określiła go mianem "skandaliczny" i... seksistowski (cokolwiek to znaczy). Przewodnicząca Zarządu Regionu Mazowieckiego Partii Kobiet Izabela Stawicka oznajmiła: CytatMam nieodparte wrażenie, że PO bierze udział w jakichś zawodach na najbardziej seksistowską rządzącą partię w dziejach Rzeczpospolitej Polskiej.
      Mam nieodparte wrażenie, że trzeba wyborców ustawowo zmusić do wybierania takich tuzów intelektu w... spodniach. Bo panie działaczki wstydzą się występować w kieckach. Wolą po męsku. I to nie jest seksistowskie. Partia Kobiet zaś to partia, która uważa, że skoro wyborcy nie glosują na kobiety to trzeba ich do tego zmusić ustawowo, parytetami. Bo obecność kobiet w polityce "ucywilizuje" i "złagodzi" język politycznych polemik. Właśnie otrzymaliśmy więc próbkę takiego cywilizowanego, łagodnego języka. A takimi, istotnymi z punktu widzenia kraju i obywateli problemami, będą się panie zajmować w parlamencie. Nie umknie ich uwagi najdrobniejsze "seksistowskie" mrugnięcie. Należy je tylko wybrać. Obowiązkowo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka