Dodaj do ulubionych

Prośba o pomoc

01.12.13, 19:14
Witam bardzo proszę o pomoc, leczę się na schizofrenie 9 lat. Obecnie choroba się zaostrzyła i mam stan schizofrenii rezydualnej czasem trudno mi odróżnić czy to co mam na myśli jest prawdą czy tylko skojarzeniem. Chciałbym prosić o pomoc osobę która potrafiłaby mi pomóc w przypadku mojej choroby.
Jeśli ktoś z czytających ten temat zna kontakt do osoby która ma dar uzdrawiania to bardzo proszę o podanie kontaktu tu na forum lub na mój Email- mateuszfilip@onet.pl albo jeśli zna ktoś osobę która potrafi odnaleźć inne osoby również prosiłbym o podanie kontaktu ponieważ miałbym nadzieje że pomoże mi ona znaleźć osobę która by mi pomogła.
Bardzo Dziękuję za pomoc i wszystkie odpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • diabollo Re: Prośba o pomoc 01.12.13, 20:21
      kamion0 napisał(a):

> Witam bardzo proszę o pomoc, leczę się na schizofrenie 9 lat. Obecnie choroba s
      > ię zaostrzyła i mam stan schizofrenii rezydualnej czasem trudno mi odróżnić czy
      > to co mam na myśli jest prawdą czy tylko skojarzeniem. Chciałbym prosić o pomo
      > c osobę która potrafiłaby mi pomóc w przypadku mojej choroby.
      > Jeśli ktoś z czytających ten temat zna kontakt do osoby która ma dar uzdrawiani
      > a to bardzo proszę o podanie kontaktu tu na forum lub na mój Email- mateuszfili
      > p@onet.pl albo jeśli zna ktoś osobę która potrafi odnaleźć inne osoby również p
      > rosiłbym o podanie kontaktu ponieważ miałbym nadzieje że pomoże mi ona znaleźć
      > osobę która by mi pomogła.
      > Bardzo Dziękuję za pomoc i wszystkie odpowiedzi.

Czcigodny Kamion0,

Bardzo Ci współczuję i dlatego mogę pomóc tylko w ten sposób (ośmielam się, bo o tę pomoc prosisz), że zapewniam Cię, że nie ma na tym świecie żadnych "osób z darem uzdrawiania".
      Szkoda czasu, zdrowia i energii na poszukiwania kogoś, kto nie istnieje.
      Jest to jeszcze też niebezpieczne, bo możesz pewnie łatwo "znaleźć" hochstaplera czyli oszusta który nie tylko zadba o swoje interesy (a nie Twoje), ale odciągnie Cię od realnych rozwiązań.

Bo jest i wiadomość bardzo dobra: są na tym świecie lekarze, w tym dobrzy lekarze. I jest też medycyna.
      Proponuję najpierw zgłosić się do lekarza rodzinnego, który skieruje Cię do dobrego specjalisty.

Życzę wszystkiego najlepszego i kłaniam się nisko.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka