sootball Re: Nie 23.09.15, 18:50 O no wuaśnie? Bo dziś na przykład picca to jednak tak. Odpowiedz Link
trusiaa Re: Nie 24.09.15, 08:29 Jakie te ludzie dosłowne som: szczym od rass. A bo to ważne? Kaga - nie i to się liczy. Odpowiedz Link
kaga9 Re: Nie 24.09.15, 16:53 Włacha, drążycie jak niepofiemco. Nie drążcie, a nie będziecie drążeni. Ja nadal nie. Nawet coraz bardziej. Odpowiedz Link
trusiaa Re: Nie 25.09.15, 12:34 O chorera... Ja wiedziałam, że tak będzie, ja wiedziałam Odpowiedz Link
tfu.tfu Re: Nie 26.09.15, 22:11 preprowadzkowy. v sumie 6 dziś było, plecki mję nap... alem umóviona z fryzjerem, zate teges :P Odpowiedz Link
trusiaa NieCh 27.09.15, 09:26 tfu.tfu napisała: > preprowadzkowy. v sumie 6 dziś było, plecki mję nap... alem umóviona z fryzjerem, zate teges :P Niech będzie ffała i cześć i uffielbienie, Ffała i cześć Tfufusiowi, Ffaaała, niech będzie ffaaała. Tak, Jemu ffała i cześć! Się ucieszam, gdyż co ja paczę: Tfufeczka NARESZCIE szczęśliwie przeprowadzona i uczesana profesjonalnie do tego? Fryzjer mię rozłożył kompletnie: w gorączce przeprowadczej czas znaleźć dla niego to... to jest pieukne i naśladownictwa godne. Jeszcze i to na cześć Tffą, a co! H.FRĄCKOWIAK i S.BORYS - ZAGRAJCIE NAM DZISIAJ WSZYSTKIE SREBNE DZWONY Odpowiedz Link
tfu.tfu Re: NieCh 27.09.15, 15:41 a nie nie, z fryzjerem umóvionam na wtorek, a ponieważ będzie i picie, to teges :D mam tylko nadzieję, że ostrzyże mnie zanim zaczniemy tę mini-paraetóvkę :D Odpowiedz Link
trusiaa Re: NieCh 27.09.15, 18:53 To nic, że na fftorek: i tak jesteś dzielna! Fryzjer... pije? Odpowiedz Link