30.01.11, 19:35
Czemu się wcale nie odzywasz?Tak tu Ciebie brakuje.Niepokoję się.
Obserwuj wątek
    • monte_we_mgle Re: Czubata 30.01.11, 19:48
      Jest, jest, tylko nic nie pisze. Mignęła mi dziś na schizofrenii.
      • ditta12 Re: Czubata 30.01.11, 19:51
        To dobrze że dalą jakiś znak życia bo w tej chorobie to nigdy nic nie wiadomo,jednego dnia człowiek jest a nazajutrz może być różnie,jak było z mną ;)
        • monte_we_mgle Re: Czubata 30.01.11, 19:52
          Ech, nie wiem czy tak z dnia na dzień. Coś tam jednak wskazywało wcześniej, że u Ciebie coś nie halo ;-)
          • czubata Re: Czubata 30.01.11, 20:19
            Jestem Ditteczko,było ze mną kiepsko,ale już dochodzę.Zaglądam tu często,tylko słow chwilowo zabrakło.:)
            • czubata Re: Czubata 30.01.11, 20:25
              Jeden dzień już nie wiem który,czy to piątek,chyba piątek,cały prawie przespałam.Po prostu wzięłam duża dawkę kwetapiny bo wolałam spać by się nie posypać do końca.Całkiem przyziemne kłopoty mnie trochę powaliły,ale już,już się zbieram do kupy:*
              • monte_we_mgle Re: Czubata 30.01.11, 20:53
                Też mam okres do dupy. Nabawiłem się zapalenia miazgi. Przez tydzień mnie cholernie bolało, potem przeszło, a teraz znowu. I jak na złość nie mam w domu nic przeciwbólowego. Też wezmę potrójną dawkę usypiacza na noc, a jutro znów do dentystki, brrr.
                • czubata Re: Czubata 30.01.11, 20:58
                  Straszne są takie bóle,straszne są.Swojego czasu miałam problemy z zębami i dopóki nie przestałam się bać dentysty,to cierpiałam katorgi.Najgorsze jest to że najbardziej boli wieczorami i w nocy,zero spania.:(
                • ditta12 Re: Czubata 30.01.11, 21:02
                  Ja po grypie jeszcze dochodzę.Jestem osłabiona ale mam lepszy apetyt z czego się bardzo cieszę:)Najadam się na zapas bo nie wiem co przyniesie jutro.
                  • monte_we_mgle Re: Czubata 30.01.11, 21:07
                    Ja się dentystki nie boję, no ale to zapalenie, to masakra. Będę musiał długo leczyć tego zęba, a to niestety strasznie boli :-(
                    • czubata Re: Czubata 30.01.11, 21:15
                      Wyrwać dziada:D no chyba że przedni,to nie.Ja wolałam wyrywanie,niz borowanie,bom mdlała przy tym zabiegu na sam dźwięk wiertła.W efekcie nie mam dwóch zębów mądrości no i zgłupiałam:P
                      Ditto,jedz kochana,jedz,a ja przestałam żreć,może se schudnę:)
                      • monte_we_mgle Re: Czubata 30.01.11, 21:22
                        Siódemka, ale nie chcę wyrywać. Zresztą moja dentystka nie wyrwie zęba, który można leczyć. Już tak ma :-)
                        • ditta12 Re: Czubata 30.01.11, 21:28
                          Oj,biedny Ty dziś Monte,ząb to paskudna sprawa.
                          Czubatko,tak się martwiłaś a jak widzisz nadmierny apetyt sam zanika.Ja teraz codziennie się omacuję i oglądam w lustrze czy już może widać moje utycie ;)
                          • czubata Re: Czubata 30.01.11, 21:31
                            Odwołuję co powiedziałam,właśnie zeżarłam talerz odgrzanego spaghetti.Zajob mi powraca,wole mieć zajoba niż depresję:P Właśnie nawoływałam na chadzie do masowego harakiri,bo wszyscy zdepresjonowani.Zaraz może mi ktoś pojedzie po szortach:P No nie umie nad sobą panować,no...:P
                            • ditta12 Re: Czubata 31.01.11, 09:45
                              Ja też wolę mieć zajoba niż depresję bo już tej depresji nie mogę u siebie znieść,ciągle wpadam w doły,najchętniej przespałabym ten okres .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka