06.02.11, 00:06
Będę spawaczem!:D :D :D
forum.gazeta.pl/forum/w,15184,121821870,121821870,chcialam_sie_z_wami_podzielic_D.html
Obserwuj wątek
    • ditta12 Re: Ditto! 06.02.11, 09:59
      Wlepiłam posta na Chad przypadkowo ale cieszę się że chcesz to robić i wiem ze może się udać,możesz odnaleźć swoją pasję życiową a do tego mieć satysfakcję z firmy którą życzę Ci gorąco żebyś założyła i rozwinęła.Wierzę że jeżeli bardzo będziesz tego chciała to się uda i będą z tego pieniądze.Cieszę się razem z Tobą :)
      • monte_we_mgle Re: Ditto! 06.02.11, 15:52
        Spawanie? No cóż, powodzenia, oby Ci się udało :-)
        • czubata Re: Ditto! 06.02.11, 21:14
          Uda się,dlaczego by nie.Pójdę na kurs,ale mam też specjalistę w domu.Musi się udać,już tak to sobie w głowie poukładałam,oszacowałam możliwości jaki by to przed nami otworzyło.Od małego warsztaciku,kto wie,do większej produkcji.Chłop umie czynić cuda,mamy sporo wyposażenia w domu które jest jego dziełem.Wstawiłabym tu kilka zdjęć ale nie mam puki co praw autorskich:D Dodatkowo w miejscowości w której mieszkam,nie miałabym praktycznie konkurencji,chociaż powstają tu osiedla za osiedlem,balustrady,ogrodzenia aż do wyposażenia wnętrz.Ja od razu nie będę umiała,będę działała jako pomocnik,bo spawać w argonie to sztuka,ale chłop jest mistrzem,wyjdziemy na swoje:) Pomysł wprawdzie manijny,ale uważam że świetny:)
          • ditta12 Re: Ditto! 07.02.11, 09:53
            Myślę że powoli,pod okiem mistrza wszystkiego się nauczysz a wyobrażnia jaką posiadasz podda Ci takie pomysły że sama się zadziwisz.Tylko nie od razu,trzeba dużo cierpliwości na początku i wytrwałości.Wiadomo,ćwiczenie czyni mistrza.Wierzę w Ciebie Czubata:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka