bioo 07.12.09, 09:04 czy w Ząbkach przyjmuje gdzieś dermatolog? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bluetitanium Re: dermatolog? 07.12.09, 10:54 Przyjmuje nawet 2, ale szczerze to nie polceam.Jedna Pani doktor przyjmuje w Beta-Medzie na Skorupki ale jest nie skuteczna.Druga natomiast przyjmuje w dużym budynku przy stacji , nad apteka ale rezultaty także marne.Sama szukam dobrego dermatologa który podejdzie rzeczowo do sprawy.Już wczesniej zakładałam wątek na forum ale niestety bez odzewu. Odpowiedz Link Zgłoś
bioo Re: dermatolog? 07.12.09, 11:14 szkoda, może w Zielonce w Multi-medice? albo gdzieś? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaz1981 Re: dermatolog? 07.12.09, 18:37 ja polecam przychodnie w warszawie na ulicy Leszno 17, sama chodziłam po okolicznych (byłam w multi-medice i nad apteką) dermatologach i skutki leczenia była żadne, a tam doprowadzono mnie do porządku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zabiegikosmetczne Re: dermatolog? 09.12.09, 23:16 wITAM zAPRASZAM NA ZABIEGI PEELINGU KAWITACYJNEGO, MIKRODERMABRAZJI ORAZ WIELE INNYCH ZABIEGÓW KOSMETOLOGICZNYCH. TWL. 692-126-125 ZĄBKI Odpowiedz Link Zgłoś