dziewcze1 22.03.10, 17:44 Dziś rano ok. 6.20 ulicą Piłsudskiego od strony stacji PKP "latał" pies rasy a'la amstaf-bokser. Brązowy w czarne plamki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maafiozoo Re: Pies dziś ok 6.20 22.03.10, 17:59 Był pod kościołem wczoraj;) Fajny pies słucha się siada na komendę przynosi patyk jak się rzuci i non stop się chce bawić;p Widać że mądry tresowany pewnie właściciel go szuka chyba że bez serca jest i wygnał go Odpowiedz Link Zgłoś
dziewcze1 Re: Pies dziś ok 6.20 22.03.10, 18:39 On drepcze sobie w tą i z powrotem :) Słabo go ten właściciel szuka... Pies na pierwszy rzut oka nie wygląda "przyjaźnie" Sama podskoczyłam jak mi dziś koło nóg przeleciał :) Ale szkoda, żeby ktoś nasłał na niego straż miejską (bo obecnie chyba do nich należy łapanie bezpańskich) Odpowiedz Link Zgłoś
p-77 Re: Pies dziś ok 6.20 25.03.10, 18:53 Łapanie psów nie należy do Straży Miejskiej w Ząbkach. Straż Miejska w Ząbkach może jedynie zlokalizować- wskazać miejsce przebywania bezpańskiego psa. Następnie o ewentualnym złapaniu i wywiezieniu zwierzęcia decyduje Urząd Miejski w Ząbkach oczywiście jak posiada środki finansowe. Zleca wtedy taką interwencję pracownikom Towarzystwu Opieki Nad Zwierzętami w Klembowie. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewcze1 Re: Pies dziś ok 6.20 25.03.10, 19:03 No tak... zapomniałam że to Ząbki, bo w wielu miastach to właśnie miejska łapie psy :) Odpowiedz Link Zgłoś
antuanete Re: Pies dziś ok 6.20 26.03.10, 08:20 W oklolicach Dzikiej biega również pies kundelek koloru biszkoptowego z czerwoną obrożą która z tego co widziałam lekko zafarbowała. Pies ma pół ogona. Ma coś z labradora. Jest również bardzo przyjazny ale aż upierdliwy. Jeśli ktoś wypuszcza go na spacer to uprzedzam, że jeśli spotkam go po raz kolejny dzwonie po Straż Miejską. Odpowiedz Link Zgłoś