lalamido28 18.06.10, 09:59 czy ktoś wie czy w Ząbkach znajdę dobrego szewca? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rd-ood Re: szukam szewca 21.06.10, 15:38 szewc na bazarku może co najwyżej zrobić proste rzeczy jak np.fleki. Do bardziej skomplikowanych nie podchodzi. mojego problemu z podeszwami się nie podjął i po 3 dniach konsultacji z kolegą powiedział że to nie do zrobienia - czytaj :nie chce się lub się nie opłaca. Dziwne bo w Warszawie na Chełmskiej zrobiono mi to za 40 zł, w 2 dni, bez problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
any1-on-line Re: szukam szewca 24.06.10, 14:21 A i niestety tak proste rzeczy jak fleki potrafi zrobić tak, że ręce opadają. Korzystałam dwa razy, za pierwszym razem byłam zadowolona, niestety po drugiej wizycie powiedziałam, że więcej z usług tych Panów nie skorzystam. Zdecydowanie odradzam (piszę to niechętnie). Odpowiedz Link Zgłoś
anka.k76 Re: szukam szewca 24.06.10, 16:15 Na ulicy Budkiewicza jest Naprawa obuwia, czynne PN-PT 10-18, nie pamiętam jak w sobotę. Ostatnio robiłam tam fleki za 16 PLN. Odpowiedz Link Zgłoś