Dodaj do ulubionych

przecięte przewody hamulcowe

25.09.10, 14:23
Wczoraj między 21:00 a 22:30 jakiś miły sąsiad przeciął przewody hamulcowe w moim motocyklu. Przyjechałem nim do domu o 21, a o 22:30 zauważyłem uszkodzenie. Motocykl stał w garażu pod blokiem.

Mam nadzieję, że miła osoba jest zadowolona z siebie bo naprawa będzie mnie kosztowała sporo zachodu i pieniędzy.
Obserwuj wątek
    • bimbaliona Re: przecięte przewody hamulcowe 27.09.10, 15:27
      Witam,

No i drugi raz wychodzi na to ze bezpieczniej parkowac pod blokiem a nie w garazu.
      Z drugiej strony dziwna sprawa z tymi przewodami - ktos ryzykowal ze bedzie zlapany jak majstruje przy motorze. W sumie po garazu jezdza samochody i chodza ludzie, dziwne ze nikt nic nie widzial, wiec chyba musiales komus ostro zalezc pod skore (moze jakies nocne rajdy pod czyimis oknami itp).
      Ludze na GP sa znerwicowani cala panujaca sytuacja i byle co wytraca ludzi z rownowagi.
      • hefron Re: przecięte przewody hamulcowe 28.09.10, 10:56
        Tak jak mówi ochrona musimy męczyć administrację o kamery w garażach. W przeciwnym przypadku to nie ma żadnego sensu. Ochrona patroluje garaże w ściśle określonych godzinach, które każdy może podpatrzeć.
        • agusiasa Re: przecięte przewody hamulcowe 28.09.10, 18:58
          administracja pewnie chętnieby założyła kamery, tylko z czego skoro większość mieszkańców nie płaci za media i czynsz ??
          • hiwa Re: przecięte przewody hamulcowe 28.09.10, 20:26
            fajnych mamy sąsiadów szkoda, że są upośledzeni umysłowo...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka