Dodaj do ulubionych

Powiem tak,

19.11.10, 22:10
Ja powiem tak. Na początku, przed kampanią wyborczą byłem pewny że zagłosuję za burmistrzem Robertem Perkowskim. Nawet udzieliłem się w jednym wątku popierającym tego pana. Przez ten czas obserwowałem co się dzieje, czytałem, forum i inne dochodzące do mnie informacje. Nie angażowałem się w jakieś dyskusje. Uważałem że pan Perkowski ma nadal mój głos. Z czasem te dochodzące wieści zaczęły być dla mnie coraz bardziej niepokojące. Ale już przy zamieszaniu związanym z rozliczaniem na wodę i ścieki zaczynam się bić z myślami. Czy dobrze się domyślam, że sąd rozważał rzeczy istotne nie dla miasta, ale istotne dla jednostki? Że to była rezygnacja, a nie odwołanie jakiegoś tam pana?

Dla mnie jako mieszkańca Ząbek istotne jest jak sąd odniósł się do podstawowych tez - czy byliśmy oszukiwani na wodzie i ściekach?

Przez to zaczynam mieć olbrzymie wątpliwości czy powinienem zagłosować na Roberta Perkowskiego przez to dając mandat poparcia obecnej ekipie. Czy byliśmy oszukiwani na wodzie i ściekach? Dlaczego nie ma jednoznacznej odpowiedzi.
Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka