bluetitanium
25.10.11, 10:52
Drogie Mamy, nie raz już był poruszany ten wątek ale może w końcu same postarajmy sie zorganizować czas Naszym pociechom.Już pisze o co chodzi dokładnie:
Mam dwuletnią córeczkę i od dłuższego czasu szukam miejsca gdzie mogłabym z nią pójść żeby mogła pobawić się z innymi dziecmi.Nie chodzi mi o spedzanie czasu np. na sali zabaw w basenie z kulkami, tylko o aktywne zajecia typu rytmika czy zabawy w grupie.Można by zorganizować takie spotkania jeżeli byłoby więcej chętnych mam bądz i tatusiów.Myślę że można by wtedy wynająć salkę np na dwie godzinki w tygodniu raz bądz dwa razy. Widziałam że w Tajemniczej Wyspie jedna pani prowadzi zajęcia jako animator na urodzinach.Być może właśnie tam udałoby się cos takiego zorganizować i za opłatą poprosić właśnie tą Panią żeby zajęła się maluszkami.Taka forma zabawy przynajmniej raz w tygodniu pozwoliłaby aby dzieciaczki rozwijały się i uczyły czegos nowego w fajnej formie .Co Wy na to??Chętnych proszę o maila na priv kromanowska3@wp.pl ja zajme się już organizacją i porozmawiam z Paniami z Tajemniczej Wyspy pozdrawiam