magda800 18.11.11, 23:18 Chcialbym wynajac osobe do sprzatania domu(mycie okien oraz sprzatanie calego domu)ale kompletnie nie orientuje sie w cenach.Czy mozecie sie podzielic doswiadczeniem jak rozlicza sie takie uslugi? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kalbud Re: Ile za sprzatanie 19.11.11, 08:48 U mnie sprzątaczka bierze 20 zł/h . Okna osobno płatne , w zależności od wielkości okna . Inna chciała 1 zł za m kw. powierzchni mieszkania. Odpowiedz Link Zgłoś
cliooooo Re: Ile za sprzatanie 19.11.11, 11:01 Za mieszkanie 3 pokojowe płacę 70 zł - sprzątaczka pracuje ok. 5-6 godzin. Jest to Ukrainka. I takie polecam, bo Polki, które zatrudniałam odwalały robotę, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
lawik1 Re: Ile za sprzatanie 20.11.11, 09:05 Witam, Mogłabym prosić o namiary na tą Panią? Pozdrawiam Lawik Odpowiedz Link Zgłoś
magda800 Re: Ile za sprzatanie 21.11.11, 22:32 A jak licza sobie anie za mycie okien? Odpowiedz Link Zgłoś
sprzatanie.ania Re: Ile za sprzatanie 22.11.11, 18:22 Pani Magdo wysłałam do Pani maila :) Odpowiedz Link Zgłoś
mama_i_malutek Re: Ile za sprzatanie 23.11.11, 01:57 A ja szukam kogoś do nietypowego zlecenia. Chodzi mi o wyszorowanie łazienki i toalety - w sensie dokładnie o odczyszczenie fug, które zrobiły się brudne - szczególnie te na podłodze. Oprócz tego tylko okna. Resztę sprzątam sama, nawet w sumie lubię, ale tych cięższych prac już nie dam rady z uwagi na zaawansowana ciążę. Jakbyście znali kogoś, kto w rozsądnej cenie zrobi te rzeczy, to bardzo bym prosiła o kontakt jakiś. mail do mnie: pszczola2009@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś