Dodaj do ulubionych

przeględ p.poż

21.03.12, 22:44
szukam fachowca z uprawnieniami do wykonania przeglądu, raportów i ewentualnych p.poż osiedla składającego się z dwóch bloków. Oferty lub ewentualne informacje proszę kierować na adres e-mail magdak79@op.pl
Obserwuj wątek
    • kasiamusialik Re: przeględ p.poż 31.08.13, 16:21
      zapraszam do zapoznania się z ofertą www.uslugi-ppoz.com.pl
    • ats31 Re: przeględ p.poż 01.09.13, 19:51
      Witam zapraszam do współpracy z najstarszą firmą zajmującą się ppoż SUPON WARSZAWA konakt oraz oferta na stronie www.suponwarszawa.pl
      • wiki16woj Re: przeględ p.poż 09.03.14, 22:12
        Zapraszam do sklepu internetowego bhp i ppoż, duży wybór, niskie ceny. Bogata oferta znaków ewakuacyjnych, ppoż i bhp, instrukcji bhp i ppoż, gaśnic, apteczek, taśm ostrzegawczych, armatury ppoż, alkomatów, czujek i nie tylko. Zapraszamy na:
        Znaki bhp i ppoż
        • embargiel Re: przeględ p.poż 26.05.14, 20:20
          Symulacja pożaru, gaśnice, hydranty, legalizacja gaśnic
    • firetech.waw.pl Re: przeględ p.poż 05.06.14, 15:12
      Zapraszamy do skorzystania z naszej oferty www.firetech.waw.pl . Proszę o telefon lub email na firetech@firetech.waw.pl .
    • pegowianin Re: przeględ p.poż 08.07.14, 11:14
      Ja ze swojej strony polece firmę electrosafe.pl - przede wszystkim mają za sobie wiele duży realizacji dla deweloperów.
      • krystian_nw Re: przeględ p.poż 27.08.14, 14:17
        Ja niedawno skorzystałem z usług induko.pl. Mus to mus, bezpieczeństwo musi byc:-)
      • mmaarrttaa78 Re: przeględ p.poż 05.11.14, 15:06
        Polecam bobson.waw.pl Jest to bardzo profesjonalna firma wykonująca między innymi [url=bobson.waw.pl]konserwację ppoż
        • leonthorn Re: przeględ p.poż 10.12.16, 22:36
          Polecam przeglądy gaśnic

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka