rozt-erek 07.08.12, 19:13 Dlaczego znów zostały przeprogramowane piloty do bram garażowych? Do tej pory wszystko działało na jeden guzik i szlaban i garaż, teraz znów rozdzielona? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
morpheus33 Re: Piloty do bram garażowych 07.08.12, 20:24 w moim pilocie od zawsze mam zaprogramowane dwa przyciski. nie mam pojęcia dlaczego pan ma inaczej ??? wszyscy moi sąsiedzi też mają dwa przyciski. duży od szlabanu a środkowy mały od bramy Odpowiedz Link Zgłoś
smile53 Re: Piloty do bram garażowych 07.08.12, 20:37 Moje piloty też zostały przeprogramowane i muszę otwierać drzwi garażowe i szlaban innymi przyciskami, inaczej niż dotychczas. Troszeczkę mnie to dziwi, bo ostatnio do przeprogramowania piloów zmuszeni byliśmy je oddać, ale teraz... Odpowiedz Link Zgłoś
faked Re: Piloty do bram garażowych 08.08.12, 10:44 również mój pilot nagle przestał działać a potem działał już na dwa przyciski. Wcześniej był tylko jeden. Ja już się nawet nie zastanawiam z czego co wynika na tym osiedlu :) Odpowiedz Link Zgłoś
kruq_1 Re: Piloty do bram garażowych 08.08.12, 12:15 U mnie od początku piloty działały na dwa przyciski. Odpowiedz Link Zgłoś
rozt-erek Re: Piloty do bram garażowych 08.08.12, 22:01 A tak naprawdę, to ciekawe czy to wina pilota a nie samej bramy do małego garażu (G1) która ciągle się zacina - otwiera się kawałek a potem znów się zamyka. Odkąd tu mieszkam zauważyłem już kilka razy próby naprawy tej bramy. Odpowiedz Link Zgłoś
lubiefutbol Re: Piloty do bram garażowych 29.11.12, 12:14 Jeśli chodzi o artykuły o pilotach to mogę polecić chociażby: www.bramy-drzwi.pl/hormann-marka/96-hormann-marka-nowa-odslona-napedow-do-bram-garazowych Przynajmniej jednego producenta będziesz miała z głowy;) Odpowiedz Link Zgłoś
rozt-erek Re: Piloty do bram garażowych 14.12.12, 19:01 czy ktoś ma jeszcze problem z pilotami, które otwierają bramę garażową a nie otwierają szlabanu??? Odpowiedz Link Zgłoś
negr0 Re: Piloty do bram garażowych 09.08.13, 09:36 Witam, ja wszystkie sprawy związane z napędami i pilotami Hormann załatwiałem przez sklep-hormann.pl, czy jeśli chodzi o zakupy czy pomoc techniczną. Odpowiedz Link Zgłoś