Dodaj do ulubionych

Do właścicieli psów :)

21.10.12, 13:55
Gdzie w Ząbkach lub niedalekiej okolicy chodzicie "wybiegać" swoje psy? Czy może są organizowane jakieś kilkuosobowe spotkania, podczas których psy mogą się pobawić?

Obserwuj wątek
    • suiana Re: Do właścicieli psów :) 21.10.12, 20:10
      Rano ok 6,30 chodzę z psem do parku miejskiego,wieczorem radzę to miejsce omijać,dlatego wypuszczam się wzdłuż torów w stronę lasu,bądź w drugą stronę do szlabanu kolejowego,ale ta lokalizacja nie pozwala zbytnio na wybieganie się psa,więc zdecydowanie polecam tę opcję w stronę lasu-tu jest przyzwoity pas zieleni wśród drzew ,gdzie można psiakowi rzucać patyki.
    • aron-a Re: Do właścicieli psów :) 21.06.13, 09:56
      Nie chcąc tworzyć nowego wątku, podbijam stary. Tym razem mam pytanie - gdzie polecacie pojechać (w okolicy Ząbek, Warszawy) nad wodę z psem? Mam na myśli jakieś fajne i w miarę spokojne miejsce by mógł sobie popływać i poszaleć nie przeszkadzając innym...

Z góry dziękuję za podpowiedzi.
      • kalbud Re: Do właścicieli psów :) 21.06.13, 10:44
        Ja swojego psa wożę do Zielonki na tzw. "Czarny". To jest za cmentarzem. Można tam wykąpać psa i może poszaleć. W Zielonce na Glinkach też są miejsca, gdzie ludzie się nie kąpią i tam też można psa wpuścić do wody

aron-a napisała:

> Nie chcąc tworzyć nowego wątku, podbijam stary. Tym razem mam pytanie - gdzie p
        > olecacie pojechać (w okolicy Ząbek, Warszawy) nad wodę z psem? Mam na myśli jak
        > ieś fajne i w miarę spokojne miejsce by mógł sobie popływać i poszaleć nie prze
        > szkadzając innym...
        >
        > Z góry dziękuję za podpowiedzi.
        • aron-a Re: Do właścicieli psów :) 21.06.13, 20:40
          Dziękuję za podpowiedź. Myślałam o glinkach, ale jak tam byłam, to było wtedy dużo ludzi i pies zapewne by im przeszkadzał. Ale namierzę miejsce za cmentarzem :)
        • madameblanka Re: Do właścicieli psów :) 21.06.13, 22:23

A mój husky boi sie wody jak diabli. Wasze psy od razu rzucały się do wody jak ją zobaczyły, czy przyczajaliście psiaki?
          pozdr
          • aron-a Re: Do właścicieli psów :) 23.06.13, 18:51
            Moja sunia też początkowo nie chciała wejść do wody, ale ją przekonywałam w sposób dość niepedagogiczny - po prostu wnosiłam ją na rękach (a mała nie jest). A jak zaczęła pływać to ją rozbawiałam i zobaczyła, że nie jest to takie złe. Nadal niechętnie wchodzi do wody, muszę ją wciągnąć lub wnieść, ale jak już wejdzie, to widzę, że jej się podoba.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka