Dodaj do ulubionych

Przestroga warsztat samochodowy klamrowa 2

12.04.13, 13:38
Witam chciałbym przestrzec państwa przed warsztatem samochodowym który znajduje się na ulicy klamrowej 2,jezdziłem tam od wielu lat bo był to warsztat godny polecenia tani,fachowy który służył każdą pomocą tzn.nie tzw.wymieniacze tylko naprawiali jak się dało, jeśli nie to dzwonili do klienta że trzeba wymienić.
Po czwartkowej wizycie zmieniłem zdanie o 180 stopni oddałem samochód bo przerywał,gasł,nie miał przyspieszenia wiec oddałem go do mojego ulubionego warsztatu po paru godz.otrzymałem telefon że po podłączeniu samochodu pod komputer wykazuje niesprawność spalania i trzeba wymienić świece,przewody i cewkę lub aparat zapłonowy po wymianie było ok zapłaciłem 250 zł ale dowiedziałem się na miejscu że zmienił się właściciel i mechanicy warsztatu.
podjechałem do byłego właściciela który nie daleko ma sklep z częściami samochodowymi i poinformował mnie że w tym samochodzie były niedawno wymienione te części tzn.przewody i świece na których przejechałem 20.000km i wystarczyło przeczyścić styki na ukł.zapłon.i to wszytko wiec poczułem się troszkę oszukany lecz po zajrzeniu pod maskę okazało się że mam te same przewody wysokiego napięcia tylko wysylikowane i odplakowane żeby wyglądały jak nowe jak i świece wypolerowane na maszynce i przeczyszczone w końcu styki w nowostarym aparacie zapłonowym który także nie został wymieniony.
Morał wyciągnąłem prosty że chyba dość dużo zapłaciłem za czyszczenie styków w samochodzie i że nigdy więcej tam już nie pojade jak i moi znajomi.

Obserwuj wątek
    • bartek_noname Re: Przestroga warsztat samochodowy klamrowa 2 12.04.13, 14:04
      Miło że nie tylko ja zostałem tam oszukany wymieniałem wahacz chciałem nowy zapłaciłem 850zł pojechałem na przegląd roczny i dowiedziałem się że mam ten sam tylko regenerowany za 200 zł
      Miło by było jeśli by ktoś polecił dobry tani warsztat który nie oszukuje klientów nawet amator podwórkowy ale godny zaufania
      • karol.zabki25 Re: Przestroga warsztat samochodowy klamrowa 2 14.10.14, 15:40
        witam zapraszam do mojego małego warsztatu przy ulicy wiśniowej 10 w zabkach kazda naprawe konsultuje przed rozpoczeciem no i co najwazniejsze nie oszukuje klientow ;) numer do mnie 883-883-702 Pozdrawiam Karol Kowalczyk.
        • tommyb0y Re: Przestroga warsztat samochodowy klamrowa 2 24.10.14, 11:58
          Po obejrzeniu kilku odcinków programu TVN Turbo "Będzie Pan zadowolony" bałem się jeździć samochodem, żeby przypadkiem nie trzeba było go naprawiać. Niestety usterka się pojawiła mimo to i musiałem znaleźć jakiś warsztat. Zdecydowałem się oddać auto do Pana Karola i nie żałuję. Cenę robocizny i części ustaliliśmy przed naprawą a po odebraniu samochodu nie zmieniła się ona. Dostałem zużyte części, a nie tylko słowne potwierdzenie że "założyliśmy nowe" jak u innych pseudo-mechaników! Do tego wnętrze samochodu było czyste a fotel kierowcy bez plam (nakładana była folio ochronna przez mechanika). Naprawdę polecam!
    • annaspychowicz Re: Przestroga warsztat samochodowy klamrowa 2 12.04.13, 15:29
      witam ja także tam jeżdziłam do pana Adama ale warsztat sprzedany nowa załoga i właściciel i nie dawno także zostałam oszukana i naciągnięta miałam problem z uruchomieniem w zimę zaprowadziłam powiedzieli że to rozrusznik i jakieś tam rzeczy zapłaciłam 750 zł a jak się okazało mąż wrócił i zapomniał naładować akumulator jak się dowiedział o tym pojechał ale nic nie wskórał pomimo że pokazał iż na samochodzie jest ten sam stary rozrusznik.
      Odradzam kategorycznie ten warsztat i jeśli ktoś może polecić dobry w ząbkach chętnie skorzystam
      • oldboy42wawa Re: Przestroga warsztat samochodowy klamrowa 2 13.04.13, 11:24
        dobrze wiedzieć dzięki za tą informację
        • sasiad38a Re: Przestroga warsztat samochodowy klamrowa 2 20.04.13, 21:55
          ja też tam byłem już za nowego właściciela. Zła diagnoza, nie potrzebnie wymienione łożyska w alternatorze. Usterka była gdzie indziej,sam sobie naprawiłem.Ceny mają dosyć wysokie jak na proste naprawy. Poprzednik P.Adam był ok, zawsze rzeczowo i bez niepotrzebnego naciągania. Ja nie polecam.
      • tosk-a11 Re: Przestroga warsztat samochodowy klamrowa 2 04.03.14, 10:07
        Witam.
        Pan Adam pracuje obecnie w naszym warsztacie i wszystkich chętnych serdecznie zapraszamy. Warsztat też mieści się w Ząbkach na ulicy Szpitalnej 73 G, wjazd od ul. Kosynierów w Markach. Część dawnych klientów z Klamrowej już się przeniosła i dołączyła do grona naszych stałych klientów. Dla zainteresowanych podaję nr. tel. 505 505 156.
        Zapraszam i pozdrawiam
        • necnec Re: Przestroga warsztat samochodowy klamrowa 2 05.03.14, 13:09
          Re: Warsztaty samochodowe Ząbki
          Autor: tosk-a11 04.03.14, 21:02
          "
          Polecam Commerto z mężem jesteśmy bardzo zadowoleni, wielu naszych znajomych też się przekonało do tego warsztatu. Ważne jest to że wszystko wytłumaczą pokażą bez ściemy i krętactwa.
          "
          ciekawe.... raz jako klient a raz jako właściciel.... pani tosk-a11 ;--)
          • commerto Re: Przestroga warsztat samochodowy klamrowa 2 05.03.14, 16:34
            ciekawe.... raz jako klient a raz jako właściciel.... pani tosk-a11 ;--)

Przepraszamy ale wykorzystaliśmy to iż klientka pokazała nam wpis o byłym warsztacie naszego pracownika i dodaliśmy na jej loginie wpis na forum. Jeszcze raz przepraszamy. Niemniej zapraszamy wszystkich chętnych do kontaktu w sprawie napraw samochodów.

commerto.
            • ftw_2dor Re: Przestroga warsztat samochodowy klamrowa 2 05.03.14, 19:36
              LOL
              • necnec Re: Przestroga warsztat samochodowy klamrowa 2 06.03.14, 07:12
                naprawdę mocne ;-)
      • karol.zabki25 Re: Przestroga warsztat samochodowy klamrowa 2 14.10.14, 15:44
        witam pania mam 25 lat od 18 roku zycia zajmuje sie mechanika samochodowa kilka lat pracowalem u kogos teraz otworzylem swoj maly warsztat w ząbkach przy ulicy Wiśniowej jesli nadal szuka pani rzetelnego mechanika zapraszam tel.883-883-702 przed kazda naprawą konsultuje koszt z włascicielem pojazdu. Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka